Προς το περιεχόμενο

Rapidshare unlimited downloading!!!

The Crow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχώς έχω κι ο ίδιος τον Cheapium Account, που συνίσταται στη γνωστή διαδικασία του disconnect-reconnect, οπότε δεν μπορώ να κάνω και πολλά.

Αν θέλετε όμως παράσχω μέσω pm συμβουλές πάνω σε μια ευρύτατη ποικιλία θεμάτων, όπως η ιταλική κουζίνα, το αχαλίνωτο σεξ και η φονξιοναλιστική απίσχνανση της βεμπεριανής θεώρησης μεταξύ άλλων. Επίσης κάνω παρουσιάσεις τάπερ μέσω pm για όποιον ενδιαφέρεται, με δώρο το μυστικό για την καταπολέμηση της ποδάγρας σε όποιον αγοράσει το πλήρες σετ.

• Απαντ. 477
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά,για να τελειώνουμε με τα pm και τα χαζοdisco-reconnects,μπορείτε να μου πείτε τον πιο απλό τρόπο να βάλω 23 ευρά στο rapidshare?

Βγάζω μια προπληρωμένη από Εθνική τράπεζα,και μετά πως χρησιμοποιώ το paypal?

Δημοσ.
Δυστυχώς έχω κι ο ίδιος τον Cheapium Account, που συνίσταται στη γνωστή διαδικασία του disconnect-reconnect, οπότε δεν μπορώ να κάνω και πολλά.

Πλάκα`κάνω φυσικά. ;)

Δημοσ.

@Bassstarlet:Πας http://www.paypal.com κανεις sign-up(για personal account)..Συμπληρωνεις τα απαραιτητα κενα και σε καποια φαση θα σου ζητηθει ο αριθμος(και γενικοτερα τα στοιχεια) της πιστωτικης σου καρτας.Εεε απο κει και περα ο λογαριασμος σου εχει δημιουργηθει..Οταν θα κανεις λοιπον Login στο http://www.paypal.com(αφου εχει δημιουργηθει ο λογαριασμος σου) θα σε "βγαλει" στην σελιδα του προσωπικου σου λογαριασμου.Πανω αριστερα θα σου εχει μια επιλογη extend(expand) your account.Την επιλεγεις το paypal χρεωνει 1,50 ευρω στην πιστωτικη σου καρτα και περιμενεις να σου ερθει ο λογιαριαμος της καρτας σου οπου θα αναγραφεται η πληρωμη που εγινε στο paypal.Στον τιτλο της πληρωμης αυτης θα υπαρχει και ενας 4ψηφιος αριθμος τον οποιο θα τον εισαγεις στην σελιδα του Paypal για να ολοκληρωσεις το expantion του λογαριασμου σου.Στην ουσια ολο αυτο γινεται για να βεβαιωσουν οτι εσυ εισαι ο κατοχος της καρτας.

Υ.Γ.:Μπορεις να αποφυγεις την αναμονη για τον λογαριασμο της καρτας σου εαν εχεις online banking..Τωρα επειδη η δικη σου η καρτα ειναι προπληρωμενη δεν ξερω εαν θα εχει υποστηριξη online banking.

Δημοσ.

To paypal δηλαδή, είναι πρακτικά ένας ασφαλής τρόπος για να πληρώνεις με την πιστωτική σου κάρτα μέσω διαδικτύου;

Δημοσ.

Απο οτι εχω καταλαβει ειναι ακριβως αυτο που ειπες.Ενας ασφαλης τροπος για να πληρωνεις με την πιστωτικη σου καρτα.Δεν φαινονται πουθενα τα στοιχεια της καρτας σου..Το μοναδικο πραγμα που φαινεται ειναι το email σου.

Δημοσ.

to paypal einai mia ipirasia pou dinontas ena poli mikro antitimo, analamvanei na filaksei ta stoixeia sou kai na steilei auti ta lefta anti esi. etsi to kathe site den mporei na gnorizei ton kodiko tis kartas sou. iparxoun kai alles paromoies ipiresies.

Δημοσ.

Ψαξτε για το rapidharvest ειναι ενα προγραμμα σαν το USDownloader.

Οταν βρειτε το official site του προγραμματος εκει υπάρχουν καποιες προτασεις για συνεχες downloading.

Το μονο πρόβλημα είναι οτι το rapidshare αλλάζει συνεχως την διαδικασία downloading και θετουν off ολους αυτους τους τρόπους.

Υπάρχει ενα plugin που λέγεται RECON.......

Δημοσ.

re pedia tha kano mia erotisi poli noob!!! Yparxei periptosi na mporoume na kanoume upload ena arxeio xoris na exei periorismous pou lei gia 30 meres dld na kratiete gia panta to arxeio!!! Yparxei kamia periptosi?

Δημοσ.

Dark φίλε μου, θα μου επιτρέψεις να σε στενοχωρήσω, όχι γιατί η ερώτηση που κάνεις ανήκει σε noob, αλλά γιατί ενέταξες τον εαυτό σου για πολλοστή φορά στο γκρουπ των τεμπέληδων που τα περιμένουν έτοιμα.

Αν λοιπόν είχες κάνει το minimum, να επισκεφθείς δηλαδή το site και να ρίξεις μια ματιά τριγύρω, θα είχες δει το γνωστό FAQ...εκεί λοιπόν, αν είχες μπει στον εξίσου ελάχιστο κόπο της ανάγνωσης, θα είχες πάρει και την απάντησή σου:

How long are my files hosted?

No limit. Nevertheless even we have to clean up our drives from time to time, so we will delete files that have not been accessed for 30 days or longer. Premium-users don't have to worry about this. We NEVER delete your files until you cancel your membership.

Κι ο ίδιος έκανα το μέγιστο σφάλμα να αγκαλιάσω την οκνηρία του συμφορουμίτη μου, δίνοντάς του έτοιμη τροφή αντί να τον παροτρύνω να καθήσει τον καλομαθημένο του πωπό στην καρέκλα και να μπει ο ίδιος στο site.

Αχέμ!

Δημοσ.

re paidia boreite na mou peite k emena ti na kano gia na katevazo apo to rapishare horis na perimeno? katevazo ena arheio gia paradeigma k meta otan pao na katevaso k allo mou leei na perimeno 71 lepta... exw psaksei diaforous tropous alla tipaota den douleyei... please help!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...