Προς το περιεχόμενο

Rapidshare unlimited downloading!!!

The Crow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 477
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το rapidget είναι κορυφή αλλά είναι μόνο γι'αυτούς που έχουν λογαριασμό. δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει κάποιος άλλος...

Δημοσ.
Ρε παίδες γαμ#-βαρίεστε να ανοίξετε το σκα$#-Google - και να ψάξετε για:

RapidGET

???????????????????????????????????????????

paidia piso apo ta ??????????????????????????????????????????? toy mrtryanalyzer einai krimenos o tropos gia na exete unlimited download! steilte tou pm gia na figoun ta erotimatika! :P hahaha eleos.

Δημοσ.
paidia piso apo ta ???????????????????????????????????????????[/b'] toy mrtryanalyzer einai krimenos o tropos gia na exete unlimited download! steilte tou pm gia na figoun ta erotimatika! :P hahaha eleos.

:roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Δημοσ.

Μια ερωτηση ακομη για οποιον ξερει....Εκανα ενα premium account sto rapidshare και μου λεει οτι ο λογαριασμος σας μπορει να "αντεξει" κινηση μεχρι 15gb..Ο λογαριασμος μου ειναι για ενα μηνα..Αυο σημαινει οτι μολις εγω κατεβασω 15gb τελος?Δεν θα μπορω να κατεβασω τιποτα αλλο?

Δημοσ.

Να το ξεκαθαρίσουμε το rapidget είναι μόνο γι αυτούς που έχουν λογαριασμό στο rapidshare. Δεν μπορούν να το χρησιμοποιήσουν άλλοι γιατί απαιτεί login.

Δεν ξέρω για τους λογαρισμούς ένα μήν [NetHawk] αλλά εγώ που έχω τρίμηνο το όριο των 15 είναι τη μέρα. Dηλ μου επιτρέπουν να κατεβάσω ΜΕΧΡΙ 15 gb τη μέρα.Xaxaxaxaxa λες και το έχω πιάσει ποτε... όλη μέρα να το έχω να κατεβάζει τόσο δνε πρόκειται να πιάσω....

Α και μη το ξεχάσω.... Θελω και εγώ pm (ότι να ναι δε με πειράζει) ;)

Δημοσ.

Άλλο ένα pm αυτή τη φορά με μπόλικες αντζούγιες κι έξτρα πεπερόνι.

Παρακαλώ να προσέξετε και τη θερμοκρασία της μπύρας, γιατί προχθές ήταν σαν κάτουρο και διαμαρτυρήθηκε το παχύ μου έντερο.

Κρίμα το μπουρμπούαρ των 30 λεπτών που έδωσα...

Δημοσ.
Με ποιόν ISP είσαι?

Η HOL που έχω' date='μουλαρώνει :confused: [/color']

Forthnet με Linksys WAG354G. Κάνω disconnect από το menu του router και μετά power cycle, όταν επανέρχεται έχω άλλο ΙΡ :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...