kallair Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 paides auto pou egrapse o kostelo den douleuei. me to ipconfig /release kai tis loipes entoles, allazei i esoteriki ip tou router-pc, den kanei update tin ip pou exoume sto internet. emena pantos auto mou kanei (wag354g).se kapoio ethernet modem pou den leitourgei san router pithanotata na douleuei ok. se posous exei doulepsei to ipconfig kolpo?
sa1901 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι για να σταλεί με ΡΜ. :-? Ας γράψουν όλοι αυτοί που ζήτησαν ΡΜ, αν τελικά έλαβαν κάτι...
The Crow Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Παιδιά δεν υπάρχει κάτι standard που να δουλεύει 100%.Γι'αυτό μη μου στέλνετε όλοι pm προτού διαβάσετε όλο το topic.
blueviper Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Όποιος έχει μοναξιά και θέλει pm, ας το πει στο "Μπλα Μπλα". Να δω μέχρι πώτα θα συνεχιστεί το ανέκδοτο του pm...
beastgr Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Και συνεχίζεται, συνεχίζεται, συνεχίζεται...... Αμάν με αυτά τα pm. Mετά απο καμιά βδομάδα θα το ξεκινήσει κάποιος πάλι να μου το θυμηθείτε
kallair Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 lool. pantos o kaliteros tropos einai usd kai na to afiseis na katevazei. to afineis , erxesai to vradu kai sta exei katevasei. oute kodikous na vazeis, oute tipota. me exei sosei auto to programma.
sa1901 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Αηδία κατάντησε βρε παιδιά. Προτείνω κάποιος mod να σβήσει όλα τα μηνύματα που ζητάνε PM.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.