kallair Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 @kenzone: sostos! @nickpulse: auto skeftomai k ego. alla to disconnect-reconnect ginetai mesw tou modem k kathe modem exei diaforetiko interface. kapoios mou eixe pei gia xrisi macro(?). to leo sosta? kserei kapoios na mas pei perissotera gia auto to programma/tropo?
GiorgosH Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Τελικά κατάφερε να κατεβάσει κανείς χωρίς όριο?
kostelo Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Καλησπέρα . Εδώ ανέβασα ένα "manual" για rs-u-d/l . PS. You ONLY can used it with IE. Alhough Maxthon browser may work' date=' some time it wonʼt. You cannot use Firefox, it wonʼt work .[/quote'] Αυτη ειναι μια λυση που ενδεχομενως να πιανει αλλα εμπεριεχει την χρηση proxies που ως γνωστον ριχνουν κατακορυφα την ταχυτητα κατεβασματος οποτε προτιμω νορμαλ ταχυτητα και να κανω ενα απλο connect-disconnect παρα να χανω σε αποδοση.
nikoskourtis Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Κι εγω θα θελα να ξερω πως γινεται unlimited. Opoiow jerei aw moy pei.
NOPSTRIM Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Crow an mporeis steile kai se mena to kolpaki gia na kano unlimited downloads... Thanks!!!!!
kostelo Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Για αυτους που εχουν usb adsl modem οπως εγω αμφιβαλλω αν υπαρχει αλλη λυση απο το connect-disconnect. Το batchακι το κλασσικο δε δουλευει παρα μονο σε οσους εχουν ρουτερ. Το χω ψαξει πολυ το θεμα, αν καποιος ξερει καποια αλλη λυση για τα usb modems ας μου προτεινει.
NOPSTRIM Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Den ksero gia tous ipoloipous alla se mena den exei steilei tpt ;(
kostelo Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Για ποιο batchaki μιλας kostelo? Ειναι εντολες σε cmd που γραφεις και αλλαζουν ip αλλα τις γραφεις και σ ενα αρχειο κειμενου και το αποθηκευεις με τη μορφη *.bat. (αυτο εννοω batchακι, δε ξερω αν λεγεται αλλιως.) For Windows XP: 1. Launch Command Prompt: Start > All Programs > Accessories > Command Prompt 2. When Command Prompt is opened, Copy and Paste this in the Command Prompt: ——– Start Copy after this line ——- @echo off echo ipconfig /flushdns ipconfig /flushdns echo ipconfig /release ipconfig /release echo ipconfig /renew ipconfig /renew exit
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.