Προς το περιεχόμενο

Rapidshare unlimited downloading!!!

The Crow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 477
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

na upo8esw to kolpo htan allagh ip me disconnect?

as to kanei kapoios edit sto 1o post...den einai kolpo k oute apagoreuete.

pantws to kalutero einai ena site p bazeis to link p 8es k logika mpenei me proxy k etsi katebazeis oti 8es...epeidei den to krathsa opoios to xerei as m steilei pm

Δημοσ.
:) Ναι, αυτή είναι η προφανής απάντηση. Απλά το θέμα είναι, ότι δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με proxy servers. Έβαλα στο google, δεν βρήκα αυτό που ήθελα. Δεν ξέρω, ίσως δεν έψαχνα με σωστό τρόπο. Μήπως μπορείς να με καθοδηγήσεις καθόλου??
Δημοσ.

δυστυχως δεν εχω κι εγω πολυ ιδεα απο αυτο, εχω το steganos internet anonym 2006 που αυτοματα βαζει proxy.

εκανα παλιοτερα ενα search στο google για proxy και εδοσα μερικα στο firefox, αλλα δεν μπορουσα με κανενα να κατεβασω απο το rapidshare, μου ελεγε οτι το ip μου κατεβαζε ηδη κατι...

Δημοσ.

Καλησπέρα .

Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορούν αρκετά πακετά για RS un d/l & more .

Ενα μικρό δείγμα (24MB):

19qg.th.jpg

υπάρχουν και μικρότερα 3~4ΜΒ

Όποιοι/ες ενδιαφέρονται , ξέρουν τι να κάνουν :)

ΟΧΙ άλλα μηνύματα εδώ για το παρόν μήνυμα ( κρίμα είναι να κλειδωθεί ) .

Τα έχω ανεβάσει κάπου αλλά χρειάζονται:

δωρεάν εγγραφή και το utorrent .

Δεν πιστεύω η φώτο ή κάτι απο αυτά που ανάφερα να παραβιάζει τους κανονισμούς ?

να βοηθήσω θέλω , γιατί απο οτι βλέπω ψάχνουν πολλοί τρόπο για un d/l .

Δημοσ.

και γιατι δεν τα ανεβαζεις μεσα σε ενα rar που αλλου στο rapidshare???

Δωσε και ενα ονομα Insomniafiles ας πουμε και οκ...

Δημοσ.

Είναι γνωστά τα παραπάνω και δεν κάνουν τίποτε απολύτως! Η καλύτερη λύση είναι η αγορά προνομιακού λογαριασμού στο Rapidshare και κατεβάζετε όσα θέλετε, ή το γνωστό τιπ με το μόντεμ, αρκεί να είναι με σύνδεση Otenet και μόνο.

Δημοσ.

to usd κανει και πολλα μαλιστα...δεν μπορεις να κατεβασεις απεριοριστα αλλα μπορει να κατεβαζει αυτο μονο του οταν το αφηνει το rapidshare χωρις να πρεπει να εισαι εσυ απο πανω και αρκει να του εχεις βαλει τα Links..

Επισης αυτο με το modem δεν δουλευει μονο με ΟΤΕΝΕΤ δουλευει με οποιαδηποτε εταιρεια σου αλλαζει ΙΡ οταν αποσυνδεεσαι και ξανασυνδεεσαι..Νομιζω οτι οι περισσοτερες εχουν αυτη την πρακτικη..Παλιοτερα δεν το εκανε η VIVODI αλλα εδω και λιγο καιρο την αλλαζει και αυτη!

Δημοσ.

Πάντως θεωρώ ότι το κολπάκι με το μόντεμ είναι πιο ασφαλές απ'το usd, μιας και όταν κάποτε έκανα μία προσπάθεια να το κατεβάσω το Kaspersky μου το έβγαζε 'παράσιτο' κι όταν έκανα άρση αποκλεισμού, δεν έλεγε να κατεβάσει αρχείο rapidshare. Οπότε και το πέταξα και ησύχασα! Αυτό είναι καθαρά δική μου περίπτωση, σε άλλους μπορεί να δουλεύει μια χαρά κι ανάλογα το σύστημα!

Το ότι κι άλλες εταιρείες αφήνουν να δημιουργείτε διαφορετική ip είναι θετική κίνηση, για την ασφάλειά μας ρε γαμώτο! Που λέει ο λόγος.... μην το πάρετε και τοις μετροιτοίς! ;)

Δημοσ.

molis to katevasa kai ego k to dokimazo. euxristo fainetai mexri tora(eidika otan thes na figeis apo to spiti k den tha mporeis na eisai pano apo to pc na kaneis disconnect-connect kai na valeis to epomeno). tora thelo na do stin allagi arxeiou an doulepsei ok. exo forthnet k mexri tora otan kano reconnect mou allazei i ip. ara logika tha mou doulepsei emena.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...