Προς το περιεχόμενο

Rapidshare unlimited downloading!!!

The Crow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Διάβασε τα προηγούμενα posts. Δεν υπάρχει κόλπο.

τοτε γιατι αρχεισαν εδω και καποιο καιρο να ζητουν ολοι ενα pm χωρις να τους πει κανεις οτι δεν ειπαρχει κολπο;;; :confused:

• Απαντ. 477
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έλα ντε. Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω και εγώ. Ρε παιδιά ακόμα και να υπάρχει καλύτερα στέλνετέ pm δεν είναι και πολύ ωραίο να γεμίζουμε 10 σελίδες με μηνύματα του στυλ "και εγώ θέλω" "δώσε μου και μένα" κτλ κτλ...

Δημοσ.

Ναι. Αν μιλάμε για το γνωστό rapidshare και όχι για κάποιο πρόγραμμα του οποίου την ύπαρξη αγνοώ, υπάρχει τρόπος. Το κάνω τώρα που μιλάμε. Έπρεπε να περιμένω 78 λεπτά or sth, και περίμενα 40 δευτερόλεπτα.

Δημοσ.

Εγω παντως περιμενω γυρω στα 40 λεπτα στο rapid...

Αυτο το κολπο με το javascript και το alert δεν πιανει πια ..

Φιλτατε Lucifer μηπως το κολπακι σου εχει σχεση με αυτο ?

Στειλε πμ αν θελεις...

Αναμενουμε ....:???:

Δημοσ.

Χμ σε αυτό το σημείο να επιστήσω την προσοχή σε κάτι που πολυ σωστά ανέφερε ο mixailaggelos, η μέθοδος στην οποία αναφέρομαι εμπεριέχει και ένα disconnect. Οπότε ίσως χάσετε que σε μουλάρια και p2p.

Δημοσ.

Οπως το φοβομουν ...πααααααει η queue στο μουλαρι ...

απο κει που γεμισαν οι μπαρες και πετυχα το mule στις σπανιες δοξες του μετα το reconnect, το download window του εχει μετατραπει σε νεκρα φυσις ...

τουλαχιστον κατεβαζω απο το rapid...κατι ειναι και αυτο...

Δημοσ.
Pia apo olla auta?? (einai rosika kai den katalabeno)

Όταν πατήσεις στο link πάτα να κατεβάσεις το πάνω πάνω (μην κάνεις scroll, πρερίμενε να κατέβει όλη η σελίδα πρώτα). Μετά πιστεύω είναι εύκολο...

Δημοσ.

αφου χρειαζετε reconnect με αυτο το προγραμμα, να επαναλαβω το δικο μου "κολπο", που αν θελω να κατεβασω πολλα αρχεια, απλα κλεινω το browser, σβεινω τα μπισκοτακια και κανω ενα reconnect στο internet.

και δουλευει 100%! =)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...