beastgr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Ρε παιδιά να το πω και εγώ να ηρεμήσουμε γιατί μάλλον δε καταλάβατε καλά. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΛΠΟ ΠΛΕΟΝ. Αυτό που είδατε πιθανώς στην αρχή του post έπαψε να ισχύει εδώ και ΠΟΛΥ καιρό. Κάντε το κόπο να διαβάσετε μερικά ποστ και θα το καταλάβετε. ΜΗ ΖΗΤΑΤΕ κάτι που δεν υπάρχει τζάμπα Αυτά
PlaStiK Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Πάντως εγώ κατεβάζω τόσο πράμα κάθε μήνα απο το rapidshare που πιστεύω πως τα 10 ευρώ τα παίρνω πίσω 10 φορές.
msnhulk Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 kala, den diabases merika post pio pano ? Ρε παιδιά να το πω και εγώ να ηρεμήσουμε γιατί μάλλον δε καταλάβατε καλά. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΛΠΟ ΠΛΕΟΝ. Αυτό που είδατε πιθανώς στην αρχή του post έπαψε να ισχύει εδώ και ΠΟΛΥ καιρό. Κάντε το κόπο να διαβάσετε μερικά ποστ και θα το καταλάβετε. ΜΗ ΖΗΤΑΤΕ κάτι που δεν υπάρχει τζάμπα Αυτά
megadancemix Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Πωλουντε γυαλια πρεσβιωπιας. τιμη τεμαχιου 10 ευρω. Για τα μελη του φορουμ ειδικες τιμες
Sadako Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Εγώ πάλι να ζητήσω ένα διαφορετικό pm?? :lol: Απο που βρίσκετε τόσα rapidshare links και κατεβάζετε?? Αν γνωρίζετε κανα site ή φόρουμ που να δίνει καλό πράμα σε τέτοια links, ρίχτε κανα pm, και ας είναι με τον περιορισμό, δε με πειράζει..
nickpulse Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 afou kapoios eixe vrei ton tropo re paidia me disc, clear ta cookies kati tetoio den thumamai....
mikaha Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Εγώ πάλι να ζητήσω ένα διαφορετικό pm?? :lol: To inbox σου είναι γεμάτο..
mikaha Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 ενα pm και σε μενα please Διάβασε τα προηγούμενα posts. Δεν υπάρχει κόλπο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.