The Crow Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Για όσους δεν μπορούν να εγκαταστήσουν το script ιδού ένας τρόπος->From the File Menu click on Open File then browse to whereever you saved the 'rapidshare.user.js'. Open it. Click the Tools Menu then click on Install User Script then click OK.
grtsik Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Κάτι σαν ον λινε σκληρός δίσκος όπως π.χ.και το http://www.shinyfeet.com , όπου μπορείς να αποθηκεύεις απεριόριστο όγκο δεδομένων ή και να κατεβάζεις, αρκεί να ξέρεις το link. Η διαφορά του rapidshare απο τα υπόλοιπα είναι ο εκπληκτικός ρυθμός διαμεταγωγής (μέχρι και 7100 Mbps αν θυμάμαι καλά, αν βέβαια αντέχεις σε τέτοιες ταχύτητες (όχι στο Ελλαδιστάν όμως). Πολύ πιο γρήγορο από torrent, αφού έχεις την αποκλειστικότητα στο κατέβασμα
nick_gr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 θα ήθελα όσοι έλαβαν pm, να γράψουν αν κατάφεραν να το κάνουν να δουλέψει και όποιος ξέρει να μου πεί πως δημιουργώ ένα δεύτερο προφίλ στον Firefox
mandipl Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 ego kontevo na exo dorean premium membership gia 10 xronia !!!! epiedi eimai megalos uploader .
The Crow Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 O qrtsik από ότι είπε το πέτυχε.Εγώ προφανώς το πέτυχα.Οπότε μην ανησυχείτε δεν είναι μούφα!
The Crow Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 ego kontevo na exo dorean premium membership gia 10 xronia !!!! epiedi eimai megalos uploader . Ναι αλλά με αυτό που στέλνω θα το έχεις για όσο θες απεριόριστα!Και τα 10 χρόνια κάποτε θα περάσουν!:wink:
The Crow Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Κάτι σαν ον λινε σκληρός δίσκος όπως π.χ.και το www.shinyfeet.com[/url'] , όπου μπορείς να αποθηκεύεις απεριόριστο όγκο δεδομένων ή και να κατεβάζεις, αρκεί να ξέρεις το link. Η διαφορά του rapidshare απο τα υπόλοιπα είναι ο εκπληκτικός ρυθμός διαμεταγωγής (μέχρι και 7100 Mbps αν θυμάμαι καλά, αν βέβαια αντέχεις σε τέτοιες ταχύτητες (όχι στο Ελλαδιστάν όμως). Πολύ πιο γρήγορο από torrent, αφού έχεις την αποκλειστικότητα στο κατέβασμα Όντως κατεβάζεις με το full capacity της dsl σου.Qrtsik μήπως ξέρεις αν υπάρχει πουθενά η database του rapidshare;Δηλαδή να έχει Links με όσα περιέχει.Ή απλά πρέπει να μας έχει δοθεί κάποιο link;Η ερώτηση απευθύνεται φυσικά και σε όποιον άλλον γνωρίζει.
grtsik Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Όντως κατεβάζεις με το full capacity της dsl σου.Qrtsik μήπως ξέρεις αν υπάρχει πουθενά η database του rapidshare;Δηλαδή να έχει Links με όσα περιέχει.Ή απλά πρέπει να μας έχει δοθεί κάποιο link;Η ερώτηση απευθύνεται φυσικά και σε όποιον άλλον γνωρίζει. Ανέφερα πιο πάνω το http://www.tech-recipes.com/google_tips1003.html όπου έχει κάποια tips για να βρίσκεις στο περίπου αυτό που ψάχνεις. Για παράδειγμα, έβαλα την επιλογή +inurl:avi|mpg|wmv site:rapidshare.de norton και μου εμφάνισε ένα σωρό αρχεία από Νορτον όπως Ghost 9.0, NIS κλπ. Πάντως θέλει ψάξιμο το πράγμα
nick_gr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 ΧΑμός! τελικα το δοκίμασα και εγώ με την τελευταία έκδοση και λειτουργησε Crow αν θέλεις δώσε κατευθείαν το link, για την τελευταία έκδοση στα pm σου γιατί στο site δίνει πιο παλιά και εμένα προσωπικά μου έκανε πρόβλημα μετα το update
ksessalonikios Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 κατι αντιστοιχο για τον opera έχουμε; ps: thanks crow για το pm
hugelacky Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Παιδιά με το που πάω να εγκαταστήσω το script μου βγάζει το παρακάτω error: Τι κάνω στραβά??? Με 2πλό κλικ δεν γίνεται η εγκατάσταση? Help please... :-|
Giannnni Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 bookmark this javascript:var%20c=0; vgalte to se ena toolbar bookmark. Mporeite na to onomasete Rapidshare no wait... o tropos me to plugin tou firefox kai ena swro vlakeioules den katalavainw se ti einai kaliteros..?
hugelacky Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Giannnni μπορείς να γίνεις λιγο πιο αναλυτικός?
Giannnni Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 add new bookmark kai vale auto ---> "javascript:var%20c=0;" xwris ta " " . Kathe fora pou tha patas to bookmark tha sou vgazei to arxeio xwris na perimeneis to timer.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.