Προς το περιεχόμενο

Rapidshare unlimited downloading!!!

The Crow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βήμα 1: Κάνεις disconnect.

Βήμα 2: Σβήνεις τα κούκιζ.

Βήμα 3: Ανοίγεις το command prompt και γράφεις IPCONFIG /FLUSHDNS

Μετά κατεβάζεις αμέσως αφού ξανασυνδεθείς.

• Απαντ. 477
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

nick_gr δεν έχω λογαριασμό! Απλά περιμένω κι εγώ την ώρα να περάσει! Κάτι που δεν μπορώ να εξηγήσω: πρόσφατα κατέβασα ένα παιχνίδι με rapidshare, τα αρχεία είχαν μετονομαστεί σε video.rar και ήταν μεγέθους 100ΜΒ το καθένα (19 το σύνολο). Αντί να περιμένω μια ώρα, ήμουν στην αναμονή μόλις 10'. Λες να έχει να κάνει και με το αρχείο η αναμονή; Όχι ως προς το μέγεθος, αλλά ως προς ...τον τίτλο; :neutral:

Δημοσ.
οκ όλα σωστά τα λές...αυτό με τις 30 μέρες δεν ήξερα ότι αυξήθηκε εκτός αν έχεις λογαριασμό εσύ.

Αν έχεις λογαριασμό όντως πάει στις 60 μέρες.

an ehis logariasmo den iparhi orio

ego eho files sto rapid edo ke 4mines

oso plironis ..ola kala molis liksi ishun ke eki i 30 meres

pantos prepi na po oti ta lefta gia to rapid ta ebgala 10000 fores me afta pu eho katebasi apo ala side pu dinun rapidlinks (i perisoteres)

Δημοσ.
nick_gr[/b'] δεν έχω λογαριασμό! Απλά περιμένω κι εγώ την ώρα να περάσει! Κάτι που δεν μπορώ να εξηγήσω: πρόσφατα κατέβασα ένα παιχνίδι με rapidshare, τα αρχεία είχαν μετονομαστεί σε video.rar και ήταν μεγέθους 100ΜΒ το καθένα (19 το σύνολο). Αντί να περιμένω μια ώρα, ήμουν στην αναμονή μόλις 10'. Λες να έχει να κάνει και με το αρχείο η αναμονή; Όχι ως προς το μέγεθος, αλλά ως προς ...τον τίτλο; :neutral:

Ναί αν την ώρα που κατέβαζες δεν είχε τόσο κόσμο, και έκανες και αρκετό χρόνο να το κατεβάσεις δεν χρειάζεται να περιμένεις 60' γιατί ο χρόνος μετράει απο τη στιγμή μου κατεβάζεις.

Αν πάλι κατεβάζεις κάτι πολύ γρήγορα σε λίγο χρόνο, το ρολογάκι ανεβαίνει στα 70' πχ

Δημοσ.

θερμή παράκληση και σε εμένα ένα Pm για να κατεβάσω τα υπόλοιπα αρχεία που θέλω!!! :@ τα νεύρα μου με το κωλοsite

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...