Luxx Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Παιδες το the graber κανει τπτ; παλια μπορουσα να συνδεθω, αλλα τωρα βλεπω ζοριζεται πολυ!! καμμια λιστα με proxy servers υπαρχει; ξερω μερικες αλλα μου λεει οτι χρησιμοποιουνται. δεν μπορω να φτιαξω δικες μου;
done corleone Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 το http://www.peer2link.com δεν μου λειτουργει σωστα! οταν μου δινει το αρχειο για κατευασμα μετα κολαει!
nickpulse Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Exei vrei kaneis kamia a3iopisti lusi mexri twra? As mou kanei 1 pm plz
stranger_77x Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 ginetai kapoios na eksigisei pws lytourgei i oli fasi me to rapidshare? xreiazetai kapoio client opws sta torrents? kai en ginetai na stilei se pm merika links?
MariaTs. Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Το σημείωσα και πριν... τα δοκίμασα όλα και το Grabber και το ...leecher και... και... και... και δεν θυμάμαι πόσα ακόμη! Ούτε με proxy θα καταφέρεται κάτι! Απλά συμβιβάστε με την μια ωρίτσα αναμονής. Οι rapishare-ορίστες ξέρουν και προφυλλάσουν τα νώτα τους απ'τα 'σπασίματα' κλπ... Αν δεν σας λέει κάτι η αποψή μου, κάντε κι εσείς δοκιμή για να πεισθήτε!
beastgr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δε γίνεται τίποτα (προς το παρόν). Κάπου διάβαζα ότι είναι πλέον πολύ δύσκολο να σπάσεις την αναμονή και το όριο. Προφανώς έχουν αποκτήσει πλέον πολλά μέλη (η διαφήμιση αυτή με τα σπασίματα κατά καιρούς έπιασε...) και τα κόψανε όλα... Ίδωμεν...
nick_gr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 ginetai kapoios na eksigisei pws lytourgei i oli fasi me to rapidshare? xreiazetai kapoio client opws sta torrents? kai en ginetai na stilei se pm merika links? Μπαίνοντας στο http://www.rapidshare.de μπορείς να ανεβάσεις ότι αρχείο θέλεις απο τον Η/Υ σου.Μόλις τελειώσει το ανέβασμα θα σου δοθεί ένα λινκ το οποίο θα μπορείς να μοιράζεις στους φίλους σου για να το κατεβάσουν. Αν όμως το αρχείο δεν κατέβει απο κάποιον για πάνω απο 30 μέρες διαγράφεται. Επίσης διαγράφεται αν διαπιστωθεί ότι είναι παράνομο (ταινία πρόγραμμα κλπ). Δεν έχει κάποια μηχανή αναζήτησης για να σου λέει ποια αρχεία είναι διαθέσιμα, αλλά μπορείς να κατεβάσεις άπο λινκ που σου δίνονται απο κάποια sites ή φίλους σου. Αν δεν πληρώσεις για να γίνεις μέλος έχεις κάποιους περιορισμούς, όπως ο όγκος των δεδομένων που μπορείς να κατεβάσεις. Αλλά και ότι τα αρχεία δεν κατεβαίνουν άμεσα αλλά θα πρέπει να περιμένεις μερικά δευτερόλεπτα.
MariaTs. Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 nick_gr το όριο αναμονής για downloading έχει ανέβει στις 60 μέρες!
nickpulse Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Μπαίνοντας στο http://www.rapidshare.de μπορείς να ανεβάσεις ότι αρχείο θέλεις απο τον Η/Υ σου.Μόλις τελειώσει το ανέβασμα θα σου δοθεί ένα λινκ το οποίο θα μπορείς να μοιράζεις στους φίλους σου για να το κατεβάσουν. Αν όμως το αρχείο δεν κατέβει απο κάποιον για πάνω απο 30 μέρες διαγράφεται. Επίσης διαγράφεται αν διαπιστωθεί ότι είναι παράνομο (ταινία πρόγραμμα κλπ). Δεν έχει κάποια μηχανή αναζήτησης για να σου λέει ποια αρχεία είναι διαθέσιμα' date=' αλλά μπορείς να κατεβάσεις άπο λινκ που σου δίνονται απο κάποια sites ή φίλους σου. Αν δεν πληρώσεις για να γίνεις μέλος έχεις κάποιους περιορισμούς, όπως ο όγκος των δεδομένων που μπορείς να κατεβάσεις. Αλλά και ότι τα αρχεία δεν κατεβαίνουν άμεσα αλλά θα πρέπει να περιμένεις μερικά δευτερόλεπτα.[/quote'] Exei periorismo sto sunoliko ogko dedomenwn ? Den to 3era...gia posa MB milame sunolika?
nick_gr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 nick_gr[/b'] το όριο αναμονής για downloading έχει ανέβει στις 60 μέρες! Τι εννοείς; Εγώ δεν έχω παρατηρήσει τόσο "σκληρό" όριο.. Exei periorismo sto sunoliko ogko dedomenwn ?Den to 3era...gia posa MB milame sunolika? Συνολικά δεν γνωρίζω...κατέβασε ένα αρχείο και αν βάλεις άλλο ένα στην σειρά που είναι πολύ μεγάλο θα σου πει να περιμένεις τα ανάλογα λεπτά.
MariaTs. Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 nick_gr μήπως δεν λέμε το ίδιο; Εννοώ 60 μέρες φιλοξενίας κάποιων αρχείων στο rapidshare αν δεν υπάρξει κάποιο κλικ για κατέβασμα. Στις ερωταπαντήσεις λένε για 30 και βάλε, αλλά έχω διαπιστώσει και η ίδια με δικά μου αρχεία ότι έχει ανέβει το όριο αναμονής. Τώρα... αν είναι να κατεβάσεις ένα αρχείο των 100ΜΒ πρέπει να περιμένεις γύρω στη μία ώρα μέχρι το επόμενο κατέβασμα. Αν είναι μικρότερο σε όγκο το αρχείο, λιγότερη θα είναι και η ώρα αναμονής για το επόμενο κατέβασμα. Τόσες Web-hosting σελίδες, τι τρελό κόλλημα είναι αυτό που έχουν φάει οι περισσότεροι; Δεν λέω έχεις καλές ταχύτητες στο uploading & downloading, αλλά αυτή η αναμονή... σπάει νεύρα, καρύδια, αμύγδαλα, πιάτα.... :evil:
nick_gr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 nick_gr μήπως δεν λέμε το ίδιο; Εννοώ 60 μέρες φιλοξενίας κάποιων αρχείων στο rapidshare αν δεν υπάρξει κάποιο κλικ για κατέβασμα. Στις ερωταπαντήσεις λένε για 30 και βάλε' date=' αλλά έχω διαπιστώσει και η ίδια με δικά μου αρχεία ότι έχει ανέβει το όριο αναμονής. Τώρα... αν είναι να κατεβάσεις ένα αρχείο των 100ΜΒ πρέπει να περιμένεις γύρω στη μία ώρα μέχρι το επόμενο κατέβασμα. Αν είναι μικρότερο σε όγκο το αρχείο, λιγότερη θα είναι και η ώρα αναμονής για το επόμενο κατέβασμα. Τόσες Web-hosting σελίδες, τι τρελό κόλλημα είναι αυτό που έχουν φάει οι περισσότεροι; Δεν λέω έχεις καλές ταχύτητες στο uploading & downloading, αλλά αυτή η αναμονή... σπάει νεύρα, καρύδια, αμύγδαλα, πιάτα.... :evil:[/quote'] οκ όλα σωστά τα λές...αυτό με τις 30 μέρες δεν ήξερα ότι αυξήθηκε εκτός αν έχεις λογαριασμό εσύ. Αν έχεις λογαριασμό όντως πάει στις 60 μέρες.
Advisor Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Φίλε Crow στείλε και εμένα ένα pm. Σε ευχαριστώ προκαταβολικά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.