Προς το περιεχόμενο

Rapidshare unlimited downloading!!!

The Crow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Pantos ayto pou kanw me to rapidshare einai aplo.Molis katevaso to file pou 8elw kanw clear cookies,temp files ktl ktl ,restart kai eimai etoimos gia to empomeno arxeio,etsi den xreiazetai na perimeno mia wra, kai apo taxitites panta sta 68.7 kai 70 kbps

οταν λες restart εννοεις το pc ή την συνδεση σου? εγω το μονο που κανω ειναι αφου τελειωσω το αρχειο να σβησω το modem ωστε να παρει καινουργια ip απο τον provider και συνεχιζω το κατεβασμα. ουτε cookies σβηνω ουτε temp files.

• Απαντ. 477
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω πάλι έχω δώσει 5 ευρά το μήνα (σιγά το ποσό έλεος πια...) και το αφήνω και κατεβάζει όλη μέρα και κυρίως νύχτα). ενάμισης καφές είναι ... :)

Δημοσ.
οταν λες restart εννοεις το pc ή την συνδεση σου? εγω το μονο που κανω ειναι αφου τελειωσω το αρχειο να σβησω το modem ωστε να παρει καινουργια ip απο τον provider και συνεχιζω το κατεβασμα. ουτε cookies σβηνω ουτε temp files.

Telika eixes dikio.Apla kleinw thn sindesi kai xanasindeomai sta kapakia.:mrgreen:

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ατιμετωπιζετε και εσεις προβληματα με το rapidshare...???οποτε παω να κατευασω απο πολλα διαφορετικα pc και ενω εχω καιρο να κατεβασω μου λεει You have downloaded .... wait 1 minute και αυτο το λεπτο δεν περναει ποτε!

Δημοσ.

οτι και να λιτουργει, θα το ανακαλειψουν....

για μεγαλα ΜΒ, μπορεις να πας στο http://www.yousendit.com/ για 1GB

για να κατεβασεις απεριοριστα, τουλαχιστον με dsl βοηθαει, να βγενεις και να ξαναμπαινεις μετα απο καθε download στο ιντερνετ.

Δημοσ.

ρε παιδια αν δεν ξερουμε links δεν μπορουμε να κατεβασουμε απο το rapidshare τοτε τι νοημα εχει; υπαρχει τροπος να κανουμε search; (καινουριος βοηθειστε με ενδιαφερει το θεμα)

Δημοσ.

done corleone το θέμα είναι οτί θα ξέρεις τα links και απλά πας εκεί για να τα κατεβάσεις.. το rapidshare σου προσφέρει μόνο hosting για τα αρχεία σου.. δεν σου επιτρέπει να μπορείς να δεις και τα αρχεία των άλλων.. άρα απο εκεί δεν μπορείς να κάνεις search.. τώρα το που θα βρεις τα links αυτό είναι άλλο θέμα..

Δημοσ.
ρε παιδια αν δεν ξερουμε links δεν μπορουμε να κατεβασουμε απο το rapidshare τοτε τι νοημα εχει; υπαρχει τροπος να κανουμε search; (καινουριος βοηθειστε με ενδιαφερει το θεμα)

nai file mou edw:

>http://www.peer2link.com/

Δημοσ.

Μήπως να ξεχάσετε την οποιαδήποτε προσπάθεια για συνεχές κατέβασμα απ΄το rapidshare; Έχουν βγει πάμπολα προγραμματάκια που τάχα προσπερνούν το όριο της μιας ώρας αναμονής, αλλά δεν κάνουν απολύτως τίποτε. Σας 'μιλάω' εκ πείρας! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...