Προς το περιεχόμενο

Rapidshare unlimited downloading!!!

The Crow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 477
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εννοώ ότι θα μπορούσαν να βάλουν το καλύτερο κλείδωμα και όχι να βάλουν το 3 ψήφιο που με αναζήτηση στο source το έβρισκε το προγραμματάκι :)

το πάνε σταδιακά το κλείδωμα αφήνουν όμως σκόπιμα τρόπους

θα μπορούσαν πχ να σε υποχρέωναν να δημιουργησεις λογαριασμό χρήστη έστω και δωρεάν για να μπλοκάρουν όταν κατεβάζεις παραπάνω (παράδειγμα Streamload)

Δημοσ.

Εμένα μου κάνει μια χαρά ακόμη και με τους περιορισμούς του. Αρκετά καλό είναι και το megaupload. Το θέμα είναι να βρω links για το rapidshare. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει, με PM. Ευχαριστώ! (το streamload είναι απαράδεκτο, 100ΜΒ το μήνα;)

Δημοσ.

Πάντως ολος ο κόσμος ασχολείται πώς να σπάσει τις προστασίες του rapidshare Και δεν προλαβαίνει να βρεθεί κάτι και αμέσως εχουν πάρει τα μέτρα τους...

Ουτε ο bill gates να ήταν :P

Δημοσ.

παντος κι'εγω στιν αρχη εβασα προγραματα ενα σορο για να καταφερω unlimited downloading και απλα τον χρονο μου εχασα.

βασικα δεν χρησιμευει και πολυ, γιατι αν θες να κατεβασεις κανενα παιχνιδει απο εκει, κατεβαζεις 50 αρχεια και βαλε...

καλητερα να μου τα φερνει ο θειος που μερικες φορες αργει λιγακι, παρα να κατεβαζω 50 αρχεια ενα μετα το αλλο...

Δημοσ.
Εμένα μου κάνει μια χαρά ακόμη και με τους περιορισμούς του. Αρκετά καλό είναι και το megaupload. Το θέμα είναι να βρω links για το rapidshare. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει, με PM. Ευχαριστώ! (το streamload είναι απαράδεκτο, 100ΜΒ το μήνα;)

1. Eγώ γιατί δεν παρατηρώ αυτό τον περιορισμό τώρα τελευταία; Προχτές κατέβασα αρχεία rapidshare το ένα μετά το άλλο!

2. Το Megaupload για να πετύχεις καλή ταχύτητα πρέπει να το χρησιμοποιήσεις με τον ΙΕ, με οποιονδήποτε άλλο περιηγητή έχω προσέξει πως είναι τα 'ζώα μου αργά'!

3. Το Streamload σου δίνει την δυνατότητα να κατεβάσεις αρχεία μέχρι 100ΜΒ δωρεάν από κει και πέρα αν θες να κατεβάζεις όσο θες, απλά προπληρώνεις! 100 δολλάρια για έναν χρόνο για να κατεβάσεις 120GB σε αρχεία είναι μια πάρα πολύ καλή προσφορά! Μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας! :wink:

Δημοσ.

E όχι και να δώσουμε 100 δολάρια για να κατεβάζουμε.

Δεν φτάνει που πληρώνουμε τη dsl,θα πληρώνουμε και τους σέρβερς :grin:

Πάντως με τον Opera που χρησιμοποιώ,στο Megaupload έχω πετύχει καλές ταχύτητες.

Δημοσ.

Πάνω από 7ΚΒ δεν ανεβάζει στον Όπερα! Ενώ στον ΙΕ φτάνει και 17ΚΒ!

A! 100 δολλάρια είναι για έναν ολόκληρο χρόνο!

Δημοσ.

στο Megaupload μπορεί να πιάνεις δύσκολα καλές ταχύτητες αλλά τουλάχιστον μπορείς να κατεβάσεις πολλά αρχεία μαζί και συνολικά να εχεις την επιθυμητή ταχύτητα

Δημοσ.
sostos. kai limitless kai kales taxitites. kai o mozilla exei extension me search engines :wink:

opa?exoyn vgalei k extension gia searchin?de to 3era,an k phgainw apo sites k kanw browse giati pote de 3erw ti na katevasw :)

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...