Προς το περιεχόμενο

Rapidshare unlimited downloading!!!

The Crow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 477
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
de to iksera auto. de mou exei tixei giauto. basika ti katebazete apo rapidshare? gia na katalabo. afou sta p2p ta briskeis ola

Άμα ψάξεις βρίσκεις κάποια forums που δίνουν links για οτιδήποτε.:wink: Και φυσικά είναι σε rapidshare.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε αλλα απο τοτε που μπηκε ο τριψηφιος κωδικος δεν ισχυει πλεον το οριο των 10Μβ την ωρα αλλα μπορεις να κατεβασεις απανωτα οτι θέλεις

Βέβαια δεν μπορεις να κατεβασεις πολλα αρχεια μαζι ουτε πολλα τμηματα παραλληλα αλλα αυτο μαλλον δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα

καλύτερα 1 αρχειο με 55kb/sec παρα 2 με 27.

Ο μεγάλος βραχνας (για μένα τουλαχιστον) έφυγε.Βεβαια πρεπει να είσαι απίκο στο μηχάνημα....

Δημοσ.

γυρω στα 15-20 ηταν την ωρα.. βεβαια αν ηθελες να κατεβασεις ενα αρχειο 60mbs δεν θα στο εκοβε στην μεση :P

Δημοσ.

σε εμενα ακομα λειτουργει το προγραμμα, αλλα δνε μπορω να βρω proxy servers!! να ρωτησω κατι. αν καποια proxy port την χρησιμοποιει ενας αλλος χρηστης, εγω μπορω να κατεβασω με την ιδια;

Δημοσ.

xtes parathrhsa oti pleon o 3psifios kodikos pou dinei den einai black&white, alla xromatismenos kai ta grammata mplegmena.. opote kati gia OCR pou akoustike den tha paiksei mallon... e an den theloun na to xrhsimopoioume nisafi! tha vroume allo! :-)

Δημοσ.

ήδη αν ειχες παρατηρήσει σε όλα τα άλλα site που πιστοποιούν την δημιουργία λογαριασμού το σύστημα είναι με μπερδεμένα γράμματα εδώ και αρκετό καιρό

νομίζω ότι η εταιρεία θέλει να γίνεται αυτό το παιχνίδι ότι και καλά ψάχνει ο κόσμος να βρεί τρόπο για να κατεβάσει περισσότερο, γιατί δίνει ένα σπασπένς να το πω ένα λόγο να ασχολούμαστε παραπάνω και να το διαφημίσουμε να το πω, να μς κρατάει διαρκώς το ενδιαφέρον μήπως σπάσει να το πω...

το καλό είναι ότι είναι η κορυφαία σελίδα απο την οποια κατεβάζεις με μέγιστη ταχύτητα και ανάλογα με την σύνδεση σου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...