Προς το περιεχόμενο

Rapidshare unlimited downloading!!!

The Crow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το rapidshare leecher 3 κανει τιποτα; βαζω το Link, αλλα δεν κατεβαζει τιποτα. εχω αλλαξει και Proxy, αλλα παλι τπτ.. μπορει καποιος να δωσει καλους Proxy servers;;

• Απαντ. 477
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Άσχετο αλλά τώρα είδα ότι το rapidshare έχει αυξήσει το μέγεθος των επιτρεπόμενων αρχείων που μπορείς να κάνεις upload από 50ΜΒ στα 100ΜΒ. Άντε και εις ανώτερα!

Δημοσ.

Ta exoun paiksei sto rapidshare...Einai se fasi allagon kai kathe mera den ksereis ti isxiei..proxthes pou eixa dei eixe kai happy hour kai max upload sta 300mb...tora 100mb kai no happy hours :D

Δημοσ.

Για μένα το ζητούμενο είναι να κρατήσουν την ταχύτητα σε αυτά τα υψηλά επίπεδα. Δε με πειράζει (και τόσο) το όριο της μιας ώρας. Κατεβάζω το αρχείο μου σε μισή ώρα σερφάρω λίγο στο internet μόλις περάσει το όριο ξανακατεβάζω κοκ

Αντίθετα, αν κατεβάζω με 5kb/sec και κάνω 5 ώρες και δεν μπορώ ούτε να σερφάρω τι να το κάνω....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επανέρχομαι με νεότερα για rapidshare!!Όπως θα ξέρετε οι περισσότεροι ο τρόπος που είπα στην αρχή δεν ισχύει πλέον.Εκεί λοιπόν που έψαχνα στο net βρήκα μια άλλη λύση που ονομάζεται Rapidshare Link Grab Helper 1.0.Αυτό το προγραμματάκι κάνει το εξής:Κάνετε paste το link του αρχείου που θέλετε να κατεβάσετε, κάνετε κλικ σε ένα κουμπάκι ονομαζόμενο GRAB, γράφετε ένα 3ψήφιο κωδικό τον οποίο σας τον δίνει(όπως καταλαβαίνετε είναι η καινούρια προστασία του rapidshare:wink: ) και μετά σας εμφανίζει το direct link, καλά ακούσατε το DIRECT LINK του αρχείου!Μετά πατάτε σε ένα κουμπάκι ονομαζόμενο Send to Flashget και τελειώσατε!!:grin:Ούτε 1 ώρα αναμονή ούτε τίποτα!Ας ελπίσουμε να κρατήσει κάμποσο καιρό!Όσοι ενδιαφερονται να λάβουν το προγραμματάκι να μου στείλουν pm.Θα το δώσω σε καμιά 30αριά άτομα και μετά αυτοί θα αναλάβουν να το δώσουν και σε άλλα μέλη του Insomnia.Πείτε εντυπώσεις!Εγώ μέχρι τώρα έχω κατεβάσει 180mb(90+90) συνεχόμενα!

Δημοσ.

Όποιος το θέλει ας μου στείλει ένα e-mail!

Θα το στείλω στους 10 πρώτους που θα έρθουν σε επαφή μαζί μου.

Σόρρυ που δε μπορώ να το στείλω σε άλλους αλλά βιάζομαι!

Δημοσ.

kala re paidia. de mporo na katalabo. i anamoni einai 25 sec pano kato. de mou exei tixei mia ora!!!! siga tin anamoni. kai as poume oti einai mia ora i anamoni. me dsl den exei kanenas problima. kai de nomizo megala arxeia ton 50mb kai pano na ta katebazeis kapoios me isdn i pstn

Δημοσ.
kala re paidia. de mporo na katalabo. i anamoni einai 25 sec pano kato. de mou exei tixei mia ora!!!! siga tin anamoni. kai as poume oti einai mia ora i anamoni. me dsl den exei kanenas problima. kai de nomizo megala arxeia ton 50mb kai pano na ta katebazeis kapoios me isdn i pstn

Όχι η αναμονή για το πρώτο,αλλά για τα υπόλοιπα,εν όσω κατεβαίνει κάποιο άλλο.... :wink:

Δημοσ.

Υπάρχει περιορισμός στα mb που μπορείς να κατεβάσεις σε 1 ώρα.Με αυτό το προγραμματάκι δεν υπάρχει πια αυτός ο περιορισμός.

Δημοσ.

Ελπίζω με αυτό το προγραμματάκι να είναι το τέλος της κ@λοπροστασίας του Rapidshare και η αρχή των άπειρων downloads!:grin:

Δημοσ.

δουλευει, απλα θελει να αλλαζεις Proxy σε καθε download. μπορει να δωσει καποιος site με καλους proxy servers;

Δημοσ.

εγώ πάντως έχω βάλει αντίστροφη μέτρηση για τον πρώτο που θα πει ότι δε δουλεύει πια το κόλπο!!!

Να δούμε θα σπάσουν το ρεκόρ οι Γερμανοί;!!

Δημοσ.
Υπάρχει περιορισμός στα mb που μπορείς να κατεβάσεις σε 1 ώρα.Με αυτό το προγραμματάκι δεν υπάρχει πια αυτός ο περιορισμός.

de to iksera auto. de mou exei tixei giauto. basika ti katebazete apo rapidshare? gia na katalabo. afou sta p2p ta briskeis ola

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...