Προς το περιεχόμενο

Rapidshare unlimited downloading!!!

The Crow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρήκα τελικά τρόπο να κατεβάζω από rapidshare όσο θέλω χωρίς να κάνω subscription και χωρίς time limitation!Παρακαλώ κάποιον moderator να μου πει αν μπορώ να ποστάρω πως ακριβώς γίνεται αλλιώς όποιος ενδιαφέρεται και φυσικά δεν ξέρει πως γίνεται ας μου στείλει pm.

• Απαντ. 477
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά δουλεύει εγγυημένα!!Χτες κατέβασα πάνω από 40mb χωρίς να περιμένω!Από το πρωί δεν ξέρω και γω πόσα Pm έχω στείλει!:)Παρακαλώ όποιοι καταφέρανε τελικά να το δουλέψουν να ποστάρουν εδώ.

Δημοσ.

Δυστυχώς το forum δεν μπορεί να σου δώσει τη δυνατότητα να δημοσιοποιήσεις τη συγκεκριμένη χρήσιμη πληροφορία, καθώς αφορά παράκαμψη προστασίας λειτουργίας ιστοσελίδας. Παρ' όλα αυτά τα προσωπικά σου μυνήματα δεν μπορούν να υποστούν moderation. Εκεί είσαι ελεύθερος να πράξεις όπως επιλέξεις. ;)

/sc

Δημοσ.

Ευχαριστώ Crow. To μόνο επιπλέον που έκανα είναι οτι πήγα και έσβησα το cookie του rapidshare.de από τον κατάλογο αυτών που επιτρέπονται (αφου τώρα το απαγορεύω).

Και νομίζω οτι αυτό ισχύει για ολους όσους έχουν κατεβάσει ήδη από το http://www.rapidshare.de

Δημοσ.

Φίλε Crow είσαι άψογος! Μόνο ελευθέρωσε λίγο χώρο από το γραμματοκιβώτιό σου για να μπορείς να δεχτείς μηνύματα. Thanks.

Δημοσ.

Παιδιά όπως καταλαβαίνετε έχει γίνει ένας ψιλοχαμός!:razz:Δέχομαι καταιγισμό μηνυμάτων!Ήμουνα σε ένα netcafe και μέχρι να πάω στην dsl μου είχα δεχτεί ένα κάρο μηνύματα!Μη βιάζεστε όλοι θα πάρετε!:)

Δημοσ.

Crow βοήθησα και γω όσο μπορούσα κάνοντας forward το μήνυμα μέχρι και το τελευταίο σου post. Συνέχισε από δω και πέρα φίλε μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...