Προς το περιεχόμενο

Card Reader

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορει αν μου πει καποιος τι καρτες διαβαζουν αυτα τα ...μαραφετακια ??? Απο τι συσκευες ???? Με ενδιαφερει πιο πολυ να διαβαζουν sim κινητων και καρτες μνημης κινητων και να μπορω να τις αντιγραψω ολοκληρες ή μερη αυτων σε αλλες sim ή αλλες καρτες μνημης αλλης μαρκας κινητου.Μπορουν ???? Ευχαριστω. :smile: :smile: :smile:

Δημοσ.

Γιάννη για να διαβάζουν τις sim απο τα κινητά θα πρέπει να πάς σε κάτι ποιο εκειδικευμένο νομίζω.Για τις κάρτες μνήμης των κινητών όμως μπορείς να κάνεις copy-paste.Ενα που έχω εγω υποστηρίζει cf,md,sd,mmc,sm,xd,ms,por,duo.

Δημοσ.
Γιάννη για να διαβάζουν τις sim απο τα κινητά θα πρέπει να πάς σε κάτι ποιο εκειδικευμένο νομίζω.Για τις κάρτες μνήμης των κινητών όμως μπορείς να κάνεις copy-paste.Ενα που έχω εγω υποστηρίζει cf,md,sd,mmc,sm,xd,ms,por,duo.

Μαλιστα....Μπορεις και μερη αυτων να αντιγραψεις σε αλλη καρτα ή στο pc ????Ευχαριστω.Καποιο link αυτης που εχεις ????

Δημοσ.

Εμενα βασικα με ενδιαφερει να αντιγραφω τις επαφες μου με τροπο ωστε αν αλλαξω μαρκα κινητου να μπορω να τις περασω στο καινουργιο ευκολα.Αλλαξα απο SE750i σε Nokia N70 και τρομαξα να τις περασω μια - μια στο pc απο το 750 και μετα στο Ν70. :-x :-x :-x :-x

Δημοσ.

gianni o pio eukolos tropos einai na xrisimopoieis kapoio software aneksartitou kataskeuasti apti marka kinitou kai me auto na kaneis backup sto pc ta tilefona sou. To software auto ta swnei se kapoio diko tou format kai otan pareis neo kinito xrisimopoieis to idio software (omws version pou upostirizei to neo sou kinito) kai apla tou fortwneis to backup pou exeis idi swsei - epeidi to software einai tis idias eterias to backup pou exeis idi swsei tha anagnwrizetai aptin nea version xwris problima.

Mia eteria pou ftiaxnei tetio software einai i http://global.mobileaction.com/ kai exei gia ola sxedon ta kinita.

Elpizw na min ta ekana xeirotera :D

Δημοσ.
gianni o pio eukolos tropos einai na xrisimopoieis kapoio software aneksartitou kataskeuasti apti marka kinitou kai me auto na kaneis backup sto pc ta tilefona sou. To software auto ta swnei se kapoio diko tou format kai otan pareis neo kinito xrisimopoieis to idio software (omws version pou upostirizei to neo sou kinito) kai apla tou fortwneis to backup pou exeis idi swsei - epeidi to software einai tis idias eterias to backup pou exeis idi swsei tha anagnwrizetai aptin nea version xwris problima.

Mia eteria pou ftiaxnei tetio software einai i http://global.mobileaction.com/ kai exei gia ola sxedon ta kinita.

Elpizw na min ta ekana xeirotera :D

Ευχαριστω φιλε μου αλλα το Nokia N70 δεν το υποστηριζει τουλαχιστον ακομα.Ισως οταν γινει πιο γνωστο. :smile: :smile: :smile:

Δημοσ.
Ευχαριστω φιλε μου αλλα το Nokia N70 δεν το υποστηριζει τουλαχιστον ακομα.Ισως οταν γινει πιο γνωστο. :smile: :smile: :smile:

Logika thelei kapoio xrono gia ta nea montela.. twra autos o tropos mou fenetai o poio sigouros giati to software anagnwrizei to diko tou arxeio kai to pernaei se kapoio allo kinito allis markas. An kaneis backup me to software tis NOKIA px to arxeio pou tha dimiourgithei den tha anagnwrizetai pithanws apo to software tis SAMSUNG i tis ERICSSON (akoma kai csv arxeia mporei na dimirougisoun provlimata analoga me poia seira swzontai ta dedomena). Mia alli lusi isws tha itan na suxgronizes ena kinito xrisimipoiwntas to software tou me to OUTLOOK kai apo ekei me kapoio allo kinito pali me to diko tou software. To format tou OUTLOOK einai stadar opote auti i methodos tha leitourgouse.

Δημοσ.

Γιάννη, φαίνεται ότι τελικά οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται :)

Τέλος πάντων, καλορίζικο το N70 και νάναι πιό τυχερό από το προηγούμενο Nokia.

Αν έχεις ήδη περάσει όλες τις επαφές δεν έχει νόημα, αν όχι δοκίμασε τον συγχρονισμό του k750 είτε με το USB καλώδιο είτε με Bluetooth, κι αφού κάνεις εξαγωγή των επαφών π.χ. σε Excel, δοκίμασε τη μεταφορά στο N70 με το Oxygen Phone Manager for Symbian Phones. Θα με ξάφνιαζε αν δεν δουλεύει. (Edit: Σύμφωνα με το επίσημο site το N70 υποστηρίζεται).

Ως προς τους card readers, το play247 είναι αξιόπιστο μαγαζί και δεν χρεώνει ταχυδρομικά. Απ' όπου όμως κι αν αγοράσεις, ξεκαθαρισε ότι σε ενδιαφέρει να διαβάζει τις RS-DV-MMC. Ειναι σχετικά νέο format και κάποια φτηνότερα μοντέλα ίσως να μην το αναγνωρίσουν. Οι περισσότεροι πωλητές θα δουν ότι διαβάζει MMC και RS-MMC και θα βεβαιώσουν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. To MS DuoPro του 750, μάλλον δεν υπάρχουν πιά card readers που να το αγνοούν.

Εναλλακτικά: Τόσο η σουΐτα της SE, όσο και το Oxygen επιτρέπουν τη μεταφορά αρχείων ανάμεσα στην Memory card και το PC, δεν ξέρω αν ο card reader είναι απαραίτητος.

Προσωπικά χρησιμοποιώ έναν ενσωματωμένο στο HP-1350, αν δεν είχα το συγκεκριμένο πολυμηχάνημα, δεν νομίζω ότι θα μου έλειπε ιδιαίτερα ο card reader.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...