rossi46 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Eιμαι κατοχος ενος νοκια 7260 το οποιο δεν αναγνωριζει τα jad jar file.Απο το κομπιουτερ τα περναω στο κινητο μεσω υπερυθρων αλλα μου γραφει "file not supported" οταν παω να τα ανοιξω.Ti prepeι να κανω ...?
nikoskon Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Profanws einai kleidwmeno to kinhto. To idio kai me to Sagem MyV-76,Panasonic VS3/SA6 kai me alla kinhta. Enw uposthrizoun Java san syskeyes den dexontai ayta pou toys stelnontai mesw IrDa/Bt alla mono ayta pou ta plhrwneis mesw WAP 'h allwn etaireiwn pou kataskeyazoun java apps/games not for free.
giorgio_g Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Eιμαι κατοχος ενος νοκια 7260 το οποιο δεν αναγνωριζει τα jad jar file.Απο το κομπιουτερ τα περναω στο κινητο μεσω υπερυθρων αλλα μου γραφει "file not supported" οταν παω να τα ανοιξω.Ti prepeι να κανω ...? koita apo to pc na ine sosti i kataliksi tou arxiou...
rossi46 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Τελικα ελυσα μονος μου το προβλημα.Κατεβασα το nokia pc suite ενα σουπερ προγραμματακι που αγνοουσα επανηλημενως και μου ελυσε τα χερια.Τωρα μπορω να εγκαταστησω τα παιχνιδια στο κινητο διχως περεταιρω διαδικασιες.Απλα συνδεω το κινητο με τον υπολογιστη(υπαρχουν 4 επιλογες) a)bluetooth usb c)serial cable d) infrared και μεσω του nokia pc suite μπορω να διαχειριστω απολυτα το κινητο μου. Το προγραμμα ειναι free kai μπορειτε να το βρειτε εδω. http://www.softpedia.com/get/Mobile-Phone-Tools/Nokia/Nokia-PC-Suite.shtml
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.