takisx Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Σκέφτομαι σοβαρά πια και μετά τις τελευταίες μειώσεις των τιμών να αποκτήσω κι εγώ σύνδεση και γραμμή adsl. Όλα καλά αλλά έχω αρκετές απορίες ή αμφιβολίες τις οποίες θα σας παρακαλούσα να μου λύσετε όσο βέβαια είναι εφικτό. Έχω διαβάσει πολλά από τα post σας αλλά οι σχετικές αμφιβολίες παραμένουν. 1. Λέω να αποκτήσω το adsl conn-x με το δωρεάν Telindus και συνδρομή στην οτενέτ αορίστου 384. Το πάγιο προς τον ΟΤΕ είναι 15,90; Σταθερά; Θα πληρώσω το τέλος ενεργοποίησης στον λογαριασμό του τηλεφώνου ή μετρητά στην ενεργοποίηση; 2. θα πληρώνω μηνιαία τιμολόγια ή κανονικά δίμηνα όπως τον τηλεφωνικό λογαριασμό μου; 3. Την εγκατάσταση θα την κάνω μόνος μου ή θα την κάνει ο ΟΤΕ, της γραμμής εννοώ. 4. έχω μία μόνο τηλεφωνική ασύρματη τηλεφωνική συσκευή τι χρειάζομαι; Splitter ή filter ή και τα δύο; Τα στέλνει ο ΟΤΕ; Η τωρινή γραμμή μου είναι PSTN. 5. Toν υπολογιστή τον έχω εκεί που είναι η κεντρική πρίζα του ΟΤΕ. Εκεί στα συρματάκια του χαλκού θα μπει κάποια συσκευή; Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας.
musician Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 1. Το πάγιο του οτε είναι 15,90 κάθε μήνα,σταθερά (εως ότου ο ΟΤΕ το αλλάξει). Αν δεν κάνω λάθος το τέλος ενεργοποίησης σου έρχεται στον λογαριασμό. 2. Δίμηνα τιμολόγια. 3. Προτιμότερο να την κάνεις εσύ, είναι κοροϊδία να πληρώσεις 45 ? ενώ μπορείς να το κάνεις και μόνος σου (με την βοήθεια όλων στο forum). Θα σου πρότεινα να επισκεφθείς το http://www.adslgr.com ή να κάνεις μια αναζήτηση για περισσότερες λεπτομέρειες.
kazantzidis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 1) 8a er8oun ola ston logariasmo soy. 2) Me ton logariasmo tou OTE 8a sou erxontai kai oi xrewseis tis dsl 3) Esu 8a tin kaneis den einai tipota 3 - 4 ) 8a travi3eis ena kalwdio apo tin kentriki mpriza toy spitioy soy KATEF8IAN sto modem. Xwris filter i splitter. Se ka8e alli siskevi pou sindeete 8a valeis filter prin apo ka8e tilefoniki siskevh. Twra an exeis mono mia tilefoniki mpriza 8a pareis enan diakladwth (1 pros 2) kai apo tin 1 8esh tou diakladwti katef8ian kalwdio sto modem kai stin 2h 8esh tou diakladwth 8a valeis kalwdio, meta filter, kai meta h tilefoniki siskevh 8a sindeete sto filter. An prospa8eis me afto ton tropo (me diakladwti dld) na pareis thlefono kai na peftei i dsl grammi, alla3e h filtro h diakladwth. Filtro 8a sou dwsei o OTE. Pantws egw 8a sou protina na pareis to OTENET ONDSL KIT.
SPiTFiRE Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Μακριά από Conn-X... δες το καινούργιο πακέτο της ACN εδώ. Συμφέρει και προσφέρει πάρα πολύ καλό router!
kazantzidis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Antigrafh apo to ondsl kit. Toulaxiston as to kanan 88 euro etsi na alla3ei tpt...
takisx Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Στο ONDSL kit της Οτενέτ συμπεριλαμβάνεται και η γραμμή στον ΟΤΕ;
kazantzidis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Nai. Πιο αναλυτικά το αρχικό κόστος περιλαμβάνει: * Συνδρομή ADSL γραμμής “OTEnet OnDSL LINE” * Τέλος ενεργοποίησης ADSL γραμμής “OTEnet OnDSL LINE” (εφάπαξ κόστος) * Συνδρομή Internet “OTEnet OnDSL ΗΟΜΕ” * Συνδρομή υπηρεσίας “OTEnet Security Kit” * Όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό σύνδεσης
_BASSstarlet_ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Ενα κακό που έχει,είναι ότι δεν μπορείς να αλλάξεις provider.
kazantzidis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Meta apo 3 mines mporeis na kaneis oti 8eleis... Eite tin koveis, eite meneis otenet einai allazeis provider. Afou ligei to simvolaio 3 minwn me OTENET. Arkei na toys peis oti 8eleis na stamatiseis. Giati alliws se vazoyn aoristou xronoy...
takisx Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Έχω μία τηλεφωνική πρίζα οπότε θα χρειαστώ διακλαδωτή όπως μου απαντήσατε. Θέλει οποωσδήποτε φίλτρο για την σύνδεση με τηλ. συσκευή ή δεν χρειάζεται όπως μου είπαν από την Οτενέτ; και που βρίσκω διακλαδωτή βρε παιδιά;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Οχι δεν θέλει φίλτρο το splitter. Kαι μην αγχώνεσε με μικροπράματα που βρίσκεις παντού. Εχεις όλο τον καιρό να το κάνεις,όταν θα βάλεις dsl και θα αντιμετωπίσεις τα μύρια όσα προβλήματα :-P
takisx Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Αυτός ο διακλαδωτής είναι ο κλασσικός που χρησιμοποιούμε όταν θέλουμε από μια πρίζα να βγάλουμε δύο τηλέφωνα ή είναι διαφορετικός για adsl;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Διαχωρίζει το σήμα για να πάει σε τηλέφωνο-μόντεμ. Αν στο ίδιο δωμάτιο έχεις και τηλέφωνο και μόντεμ το χρειάζεσε.
hugelacky Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Αφού έχεις μόνο μια πρίζα χρειάζεσαι ένα splitter για pstn. Αυτό που λέει ο _BASSstarlet_ είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.