Isle Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Σε αυτο το θεμα μπορουμε να γραψουμε τις καλυτερες εφαρμογες που υπαρχουν για linux, ωστε να τις συμβουλευεται αυτος που θα θελει να κανει κατι, ας πουμε να βρει καποιο προγραμμα p2p, και να μην χανει χρονο να ψαχνει.Οτιδηποτε προγραμμα για καθε χρηση ειναι ευπροσεκτο.Ας αρχισω μια λιστα με τα απλα και δωστε σχολια για να την κρατησουμε uptodate και καλη. browsersfirefox, opera, mozilla office suiteopenoffice.org bittorrent azureus Developemacs,Vi,Kdevelop,Scite,Bluefish,Quanta NetworkNmap, Nessus, Tcpdump, Ettercap, Ethereal, ncftp MultimediaMplayer, vlc, Xine, Xmms, Grip, Ogle, GraphicsGimp, ImageMagick, Gthumb Instant MessagingGAIM,Kopete,aMSN Download Managerd4x File ManagerKrusader οσοι δεν εχετε windows...wine Επειδη ειμαι και αρχαριος πειτε μου και εγω θα συμπληρωσω. Σχολιαστε τυχον λαθη.
keftedakos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Develop Vi Kdevelop Scite Bluefish Quanta Network Nmap Nessus Tcpdump Ettercap Ethereal ncftp Multimedia Mplayer Xine Xmms Grip Graphics Gimp ImageMagick Gthumb
My8os Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 - Download manager: d4x - MSN Messenger: aMSN - File manager: Krusader - DVD Player: Ogle
Isle Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Αρχιζω να γερνω και να ξεχνω φαινεται...
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Αρχιζω να γερνω και να ξεχνω φαινεται... Απο απορια και μονο αλλα προγραμματα αντιστοιχα με το wine και το καλυτερο απο αυτα?
Isle Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Εδω καλα καλα το wine δεν τα παιζει ολα, θα υπαρχει καλυτερο? :wink: Παντως κατσε να ενημερωσω τη λιστα.
rudolf Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Σε αυτο το pdf υπαρχουν ολα τα προγραμματα windows και ποια ειναι αντιστοιχα σε linux
-_-SleepyFella Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 addTo("Develop","emacs"); Gia na min xehniwmaste
subdee Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Απο απορια και μονο αλλα προγραμματα αντιστοιχα με το wine και το καλυτερο απο αυτα? δωρεάν όχι. επι πληρωμής τα δύο καλύτερα που ξέρω είναι cedega και crossover office αλλά το πρώτο δίνει έμφαση σε παιχνίδια και το δεύτερο σε προγράμματα office.
apoikos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Ήχος: amarok easytag LaTeX: Kile Προγραμματισμός: NEdit IRC: Kvirc Παιχνιδάκια : ScummVM Αθάνατη LucasArts Θερμή παράκληση: όσοι έχετε ήδη γράψει κάποια προγράμματα καλό θα ήταν να προσθέσετε και τα links για τις σελίδες τους.
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 δωρεάν όχι. επι πληρωμής τα δύο καλύτερα που ξέρω είναι cedega και crossover office αλλά το πρώτο δίνει έμφαση σε παιχνίδια και το δεύτερο σε προγράμματα office. Και κατα τυχη το βρηκα σε ενα dvd!Eιχα την εντυπωση ομως πως μονο για το office ηταν(εξου και το ονομα)Θα του ριξω μια ματια!Thanx for the info!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.