NKod Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Λοιπόν στο συγκεκριμένο πόστ θέλω να αναφέρω κάτι που έχω παρατηρήσει μέσα στο forum το οποίο μου χτυπάει άσχημα κάθε φορά που το βλέπω... Μιλάω για τον χρήστη billpeppas, o οποίος, ναι μέν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ φορές εχει βοηθήσει πολύ άτομα του forum, άλλα και πάρα πολλές φορές μιλάει με ειρωνία απέναντι σε χρήστες, προσβάλει, και ανα φάσεις έχει ένα ύφος "ειμαι ο ΦΥΛΑΚΑΣ των ποστ και οποιοδήποτε λάθος καταδικάζεται". Δεν θέλω να ξεκινήσω κανέναν απολύτος πόλεμο με τον συγκεκριμένο χρήστη ούτε να γίνει οποιαδήποτε κατακραυγή από τους χρήστες του forum. Απλά αναφέρω ένα πρόβλημα που έχω παρατηρήσει... Θα ήθελα ή να δοθεί η θέση moderator στον billpeppas (μιας και βοηθάει πιο πολύ από τους ίδιους και θα εξηγήται και η στάση της αστυνόμευσης από μέρους του :P) ή να γίνει κάποια γενικότερη συμόρφωση... Να ευχαριστήσω τον Billpeppas παρόλαυτα γιατι κι εμένα με έχει βοηθήσει ανα φάσεις, αλλα να αναφέρω ότι ώρες-ώρες το παρατραβάει το σκοινί και περνάει ακόμα και τους κανόνες του forum που ο ίδιος ανα φάσεις τους επικαλείται για να "κράξει" κόσμο... Φιλικά Πάντα....
LL_NEO Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Για τις θέσεις των mods αρμόδιος είναι ο HAL, για τις συστάσεις - συμμορφώσεις - τιμωρίες οι κατα section moderators. Ειλικρινά πιστεύεις ότι ένα τόπικ με τη γενική ιδέα "ή κάντε τον να σκάσει ή νομιμοποιήστε τον να κράζει" (που δεν έχω δει ποτέ τον georgeadams να να κράζει χρήστη πχ ακόμα και αν λέει μαλακίες) δε θα εξελιχθεί σε flame. Η θέση μου για τον billpeppas είναι γνωστή του την έχω πει στα μούτρα τρόπο τινά, αλλά αυτό που κάνεις κατα την ταπεινή μου άποψη είναι φάουλ.
NKod Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 την γνώμη στον billpeppas την έχω πεί και εγώ... δεν πρόκειται να ανοίξω συζήτηση φίλε μου γιατι θα εξελιχθεί σε πόλεμο και δέν το θέλω ειλικρινά. Αυτό που έκανα δεν νομίζω ότι είναι φάουλ. Πολλοί "την έχουν πεί" στον billpeppas ανα καιρούς αλλα τίποτα δέν γινεται. Στο συγκεκριμένο κλαδί του forum, αναφέρει, ότι εδώ μπορούμε να αναφέρουμε ότι πρόβλημα έχουμε με το forum... οπότε...there u go... Φιλικά πάντα
Hal9000 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 'Οποιο πρόβλημα έχεις με τον συγκεκριμένο χρήστη μπορείς να το συζητήσεις μαζί του με τα προσωπικά μηνύματα και όχι δημόσια βέβαια. Δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε συμπεριφορές ειδικά όταν δεν ξεφεύγουν από τα όρια και δεν δημιουργούν πρόβλημα με τους κανόνες του forum.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.