LL_NEO Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Παρεδωσούλη χρόνια πολλά ρε φίλε και καλά μυαλά. Και για να δεις τι καλό παιδί είμαι, ούτε σεξουαλικά αστειάκια ομοφυλοφιλικής υφής θα σου κάνω ούτε τίποτα. Μόνο αυτή τη φωτό ρε σκύλε για πάρτη σου...
Dark_son20 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 kai merikes apoklistikes photos xronia polla kai apo mena
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Χρόνια πολλά και απο εμένα, να και το δωράκι σου. >NO BARK BC 50 Ηλεκτρονικό κολλάρο εκπαίδευσης για το γαύγισμα, με μπαταρίες Να τα εκατοστήσεις.
angelos0 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 xronia polla k apo mena. Kai gia na deis pws se skeftomai phga enan filo sou sto super market...na sou pswnisei filakia
gerontas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Χρόνια πολλά και απο εμένα' date=' να και το δωράκι σου.[img']http://www.interpet.gr/animals/datapics/nobark.jpg[/img] >NO BARK BC 50 Ηλεκτρονικό κολλάρο εκπαίδευσης για το γαύγισμα, με μπαταρίες Να τα εκατοστήσεις. Before buying a no-bark collar, we do suggest that you consider the reason your dog is barking... Χρόνια πολλά φίλε
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Ωωωωωωωωωω !!!!!!!!!!!Χροναι πολλα και να τα 100στυσεις κι απο μενα!!!!! :smile: :smile: :smile: :smile:
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Ευχαριστώ όλους τους ευχηθέντες και μη, αισίως έκλεισα τα 37 έτη, πολύχρωμος κι εντοιχισμένος. Να'στε καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.