Προς το περιεχόμενο

i-mate JASJAR

amoust

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις χτές παρέλαβα το νέο JASJAR το οποίο αντικαθιστά το S100 και θέλω να μοιραστώ τις πρώτες εντυπώσεις μου. Πρώτα για το μηχάνημα. Είναι πολύ μεγαλύτερο απο το S100 αλλά αποζημιώνεσαι απο την μεγάλη και πολύ καλή οθόνη. Η περιστροφή της οθόνης είναι εύκολη και "ποιοτική" αφού δεν σου αφήνει την αίσθηση πως θα σου "μείνει στο χέρι". Είναι βαρύ και μεγάλο γι αυτό ξεχάστε την τσέπη του παντελονιού ως μέσο μεταφοράς - εκτός αν έχετε ειδική παραγγελία - θα χρειαστείτε μάλλον θήκη για την ζώνη αν το μεταφέρετε εκτός χαρτοφύλακα. Τα windows 2005 είναι πολύ καλύτερα και πιό σταθερά. Προσπάθησα να βάλω τις παλιές εφαρμογές και σε όσες δεν έτρεχαν δεν μου κόλλησε ποτέ. Απο ελληνικά πληκτρολόγια το resco που έβαλα δουλεύει υπέροχα. Το χρησιμοποιώ με κλειστή προς το πληκτρολόγιο οθόνη και γι αυτό έχω βάλει κι ένα ασύρματο ακουστικό της SE με αναγνώριση κλήσης για να μην είμαι υποχρεωμένος να ανοίγω κάθε τόσο την οθόνη. Η πρώτη σύνδεση με το ακουστικό έγινε αμέσως και απροβλημάτιστα. Μην ξεχάσω πως λειτουργεί και η φωνητική κλήση απο το ακουστικό.Το wi-fi δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά μόλις πάω σπίτι που έχω ασύρματο δίκτυο θα το τεστάρω. Η μπαταρία του θα πρέπει να διαρκεί μια με δυο ημέρες αναλογα την χρήση. Δεν κατάφερα επίσης να δοκιμάσω την βιντεοκλήση. Βρήκα επίσης μια λύση να γράφω ελληνικά απο το hardware πληκτρολόγιο που είναι πολύ βολικό. Ο ήχος είναι καθαρός και δυνατός απο τα δυο ηχεία και σαν ήχους κλήσεις μπορείς να βάλεις όποιο mp3 θέλεις. Η κάμερά του είναι ελάχιστα καλύτερη απο το S100 αλλά δεν νομίζω πως θα αγόραζε κανένας το συγκεκριμένο μηχάνημα για την κάμερά του. Η σύνδεση με το PC μπορεί να γίνει μέσω USB 2.0, μπλέ δοντιού, wi-fi ή με υπέρυθρες. Τα προγράμματα που έχω βάλει και δουλεύουν με τα WM2005 είναι το Pocket Breeze και το Pocket Weather.

Δημοσ.
Με γειές

Στα νέα Windows τι διαφορές έχει δει ?

Ευχαριστώ. Κατ' αρχήν να σου πώ πως μου δίνουν την αίσθηση οτι είναι πιο σταθερά γιατι ομολογουμένως τα ταλαιπωρώ τις πρώτες μέρες προσπαθώντας να περάσω τα παλιά μου προγράμματα τα οποία δεν παίζουν και όλα....και δεν έχουν κολλήσει. Μεγάλη διαφορά απο πρίν είναι και η φωνητική κλήση που επιτέλους δουλεύει. Πρέπει να είναι και λίγο πιο γρήγορα. Καλύτερη εμφάνιση, επιτέλους μετρητής μπαταρίας στην επιφάνεια εργασίας, ένα κουμπί που μπορεί να ανοίξει και να κλείσει το τηλέφωνο το μπλέ δόντι το wi-fi οι υπέρυθρες, υποστήριξη βιντεοκλήσης. Τα μενού έχουν μικρές διαφορές όπως και οι ρυθμίσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...