Προς το περιεχόμενο

Fujitsu Siemens Amilo M3438G - ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!

ziou_tzitsou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μια ερωτηση για οσους εχουν το ενλογο laptop, η Geforce 6800 που εχει πανω ειναι η βερσιον με την DDR 1 ή με την DDR 2? μπορει καποιος να τρεξει κανενα διαγνοστικο (3Dmark 03) και να μου πει? γιατι η βερσιον ddr 1 με ddr2 εχει διαφορα 30% (υπερ της DDR2)

Δημοσ.

Σιγουρο αυτο? και σε τι clock τρεχει η GPU? Η version με την DDR 1 ετρεχε αν δεν κανω λαθος στα 275, ενω οι επομενες version με την DDR2 τρεχουν απο 300 και πανω. Σας παρακαλω ας επικυρωσει καποιος οτι και το δικό του εχει DDR2 μνημες ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ, οχι συστηματος. και αν μπορει ας μου πει σε τι κλοκ ειναι η GPU. Ευχαριστω!!

Δημοσ.

Φιλε Ziou τι εγινε με την περιπτωση σου? το εφτιαξες το μηχανακι η τους αρχισες στις καρατιες στην Fujitsou...

Δημοσ.

Φιλε nimik απο οτι φαινεται δεν θα χρειαστει να επιστρατευσω τις γνωσεις μου στις πολεμικες τεχνες (8 νταν και 6 ντιν εχω) καθως βρισκομαστε σε φαση αντικαταστασης ολου του laptop... Ετσι για να γκρινιαξω λιγο ακομα να αναφερω οτι κλεινω 1 μηνα απο τοτε που τον αγορασα και τον ειχα στα χερια μου 4-5 μερες συνολικα... απιστευτη ταλαιπωρια, ελπιζω να ειναι και η τελευταια!

Δημοσ.
Φιλε nimik απο οτι φαινεται δεν θα χρειαστει να επιστρατευσω τις γνωσεις μου στις πολεμικες τεχνες (8 νταν και 6 ντιν εχω) καθως βρισκομαστε σε φαση αντικαταστασης ολου του laptop... Ετσι για να γκρινιαξω λιγο ακομα να αναφερω οτι κλεινω 1 μηνα απο τοτε που τον αγορασα και τον ειχα στα χερια μου 4-5 μερες συνολικα... απιστευτη ταλαιπωρια, ελπιζω να ειναι και η τελευταια!

Σου ευχομαι συντομα να εχεις στα χερια ενα καινουριο κ απροβληματιστο λαπτοπ και θυμησου...καθε εμποδιο για καλο..! ;-)

Δημοσ.

αρα DDR1 , το ξερω ziou-tzitsou οτι στα τεχνικα χαρακτηριστικα λεει DDR1, τα διαβασα απλος ρωταω για να σιγουρευτω.

Αρα η σκεψη που εκανα να παρω το M3438G παει... με την 6800 Go DDR1 δεν λεει.. μενει πολυ πισω απο την x800 σε επιδωσεις..

Δημοσ.

Μπερδευτικα allienhack. για ποια μνημη μιλας? Εννοεις την μνημη της καρτας γραφικων ή της κυριας μνημης στο λαπτοπ?

Στο δικο μου λαπτοπ η 6800 εχει 256 μνημη και η κυρια μνημη ειναι 512gb ddr2 400 mhz.

Δημοσ.

kati gia ton ziou zitsou. epeidi eixa provlima me laptop sxetika syntoma otan to agorasa na ksereis oti: otan to laptop xalasei tis 20 i 30 prwtes meres tis agoras tou (gia tis 20 eimai sigouros) i etairia pou to agorases einai YPOXREWMENI na sou to allaksei me OLOKAINOURIO oxi allages motherboard ktlp. AFTO NA APAITISEIS kai pes tous oti alliws tha tous ktageileis sta ISO

Δημοσ.

kai kati akomi. to provlima pou eixa itan analogo tou dikou sou alla me acer. den iksera ti ginotane kai to esteila kai gw sto service opou me kathysterousane... gia kali mou tyxi enas filos dikigoros mou anoikse ta matia kai telika mou to antikatestisan apo to plaisio me olokainourio

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...