Greg7vas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Ekei pou ola leitourgousan roloi molis xtes phga na ksanasyndeso to hard disk me ton pc kai na sou arxisan kati periergoi hxoi.Pio sygekrimena ekane 3 diadoxika --TSIK-- kai meta mia paysh kai pali to idio. Tis ptaiei? Mallon o sklhros paei gia founto... Toulaxiston mporo na soso ta arxeia pou eixe mesa? ThnX!
christos1 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Καλησπέρα. Κάνε έναν έλεγχο στο καλώδιο ρεύματος του εξωτερικού κουτιού να δεις αν πατάει καλά. Αν συνεχίσει αυτό που αναφέρεις και δεις ότι δεν δουλεύει καλά ο σκληρός δίσκος σώσε τα αρχεία σου σε ένα cd/dvd.
ANEMOS-V Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 formare to disko mipos ftiaksei kai mi to petakseis.. emena enas fujitsu HD eftiakse meta apo...20 format(oxi apanota).. kai douleuei akoma. ftanei na min exei xtypisei tis kefales...
palawiaris Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Μήπως είναι maxtor γιατί 3 maxtor που είχα το ίδιο πράγμα κάνανε όλοι.Αλλά εκτός από αυτό δεν παρουσιάσανε άλλα προβλήματα.Φυσικά να κρατάς αρχεία ασφαλείας,ποτέ δεν ξέρεις
Greg7vas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Μήπως είναι maxtor γιατί 3 maxtor που είχα το ίδιο πράγμα κάνανε όλοι.Αλλά εκτός από αυτό δεν παρουσιάσανε άλλα προβλήματα.Φυσικά να κρατάς αρχεία ασφαλείας,ποτέ δεν ξέρεις Oxi, Western Digital einai 40arhs.
tsouk1 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Γειά !!! Εγω έχω εναν εξωτερικό γουεστερν ντιτζιταλ και ο σκληρός είναι σε φαρτ32 (σωστα το έχω γράψει) και θέλω να τον κάνω σε ΝΤΦΣ μπορώ με απλο φορματ η δεν κάνει?
christos1 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Γειά !!! Εγω έχω εναν εξωτερικό γουεστερν ντιτζιταλ και ο σκληρός είναι σε φαρτ32 (σωστα το έχω γράψει) και θέλω να τον κάνω σε ΝΤΦΣ μπορώ με απλο φορματ η δεν κάνει? Μπορείς να το κάνεις αυτό. Κάνε δεξί κλικ επάνω του, επέλεξε διαμόρφωση, και δώσε να σου τον μετατρέψει σε ntfs. Υ.Γ. Οτιδήποτε έχεις μέσα στον σκληρό δίσκο θα διαγράφουν όταν το κάνεις αυτό, οπότε αν χρειάζεσαι κάτι μετέφερε το προτού κάνεις οτιδήποτε.
Sorath Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Βγες στο DOS και γράψε: CONVERT X: /FS:NTFS όπου Χ το letter του δίσκου σου. Αυτή η εντολή θα μετατρέψει το δίσκο σε NTFS χωρίς να χάσεις κανένα αρχείο (δεν κάνει format δηλαδή!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.