tsouk1 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Γεια. Αγόρασα ενα Laptop κ μια ταινία dvd(το ξέρω δε σας νοιαζει) αλλα δεν είναι αυτο το προκείμενο.Το θέμα είναι οτι πήγα να βάλω το dvd να παιξει και μου εβγαζε να διαλέξω το region.Επειδή όμως ξέρω πως ύστερα απο 5 αλλαγες του region κλειδώνει θέλω να μου πείτε που θα βρω ένα προγραμμα να το ξεκλειδώσω μια και καλή.Το μοντέλο είναι PHILIPS CDRW/DVD SCB5265. THANKS
kalaeimaigr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Αν θελεις μπορεις να το πατσαρεις με ενα region free firmware καντο google η κοιτα εδω http://forum.rpc1.org/dl_all.php
christos1 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Γεια.Αγόρασα ενα Laptop κ μια ταινία dvd(το ξέρω δε σας νοιαζει) αλλα δεν είναι αυτο το προκείμενο.Το θέμα είναι οτι πήγα να βάλω το dvd να παιξει και μου εβγαζε να διαλέξω το region.Επειδή όμως ξέρω πως ύστερα απο 5 αλλαγες του region κλειδώνει θέλω να μου πείτε που θα βρω ένα προγραμμα να το ξεκλειδώσω μια και καλή.Το μοντέλο είναι PHILIPS CDRW/DVD SCB5265. THANKS Καλησπέρα. Δεν έχει να κάνει με το dvd-rom και το region αλλά με την ταινία (υπάρχουν ταινίες που παίζουν σε διάφορες χώρες και για αυτό σου εμφανίζει αυτό το μήνυμα) μην το φοβάσαι αυτό καθόλου.
tsouk1 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Με το dvdrom έχει να κανει επειδή μου λέει να αλλαξω το region.δε μπορω να βρω πουθενα το καταραμένο μοντελο μου.
tolis86 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 e prwfanws so site tis phi;ips tha exei kati....de mporei....psakse ligo kalitera...
nikoskon Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Mporei to drive sou na mhn exei default region kai na prepei esu na to epilekseis. Mia fora to kaneis kai eleikse. Plhroforiaka emeis eimaste region2. Apo ekei kai pera,an 8es na vlepeis ay8entikes tainies pou agorazeis apo Amerikh as poume, tis pernas sto laptop sou me DVD Decrypter kai eisai kyrile. Don't panic...
Sanctu82 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 File mou einai afto pou leei o filos nikolson apla epilegeis Region 2 kai eisai etoimos den prokeite na se xanaenoxlisei...
geovard Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Γεια.Αγόρασα ενα Laptop κ μια ταινία dvd(το ξέρω δε σας νοιαζει) αλλα δεν είναι αυτο το προκείμενο.Το θέμα είναι οτι πήγα να βάλω το dvd να παιξει και μου εβγαζε να διαλέξω το region.Επειδή όμως ξέρω πως ύστερα απο 5 αλλαγες του region κλειδώνει θέλω να μου πείτε που θα βρω ένα προγραμμα να το ξεκλειδώσω μια και καλή.Το μοντέλο είναι PHILIPS CDRW/DVD SCB5265. THANKS Διακρίνω ένα μικρό άγχος η μού φαίνεται.Γιατί, τέλειωσες κιόλας τις πέντε ευκαιρίες?
tsouk1 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Το σαϊτ της φίλιπς δεν έχει απολύτος τπτ λες και δεν ειναι προιόν τους, Το drive μου έχει default που είναι στο region2 αλλα εγω θέλω να παίξω αλλα region.Αλλα δε θέλω να μου κλειδώσει μιας και μένουν 4 αλλαγές ακόμα. Και να περνάω με το dvd decrypter τις ταινιες στο laptop δεν είναι ολόκληρη μανούρα να το κάνω για κάθε ταινία?Νομίζω ο καλύτερος τροπος είναι αν ξέρι καποιος να μου ένα τρόπο να το κάνω region free να ησυχάσω.Ακουσα πως ίσως να κάνει το Firmware της Pioneer?Μπορεί να είναι σωστο ? Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν.
nikoskon Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Sta exoume pei ola file tsouk1. An 8ewreis manoura na perime 10 lepta na sto perase,i mhn to kaneis. An 8es na paikseis me ta firmware,pai3e.Alla den einai a8wo to paixnidi me firmware. An den 3ereis mporei na axrhsteyseis to drive. Esy epilegeis.
Λαλάκης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Παλιά που είχα ένα ανάλογο πρόβλημα είχα χρησιμοποιήσει ένα πρόγραμμα που λεγόταν dvdgenie ή κάπως έτσι.Επέλεγες το region του dvd που είχες μέσα και μετά το άνοιγε με το powerdvd αυτόματα,αν θυμάμαι καλά(πάνε και 5 χρόνια).Κάνε ένα search sto google μπορεί να υπάρχει ακόμα.
IKARIWTHS Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 nai mwre ti se pianei agxos,edw kai drive pou exoun kleidwsei paizoun tainies apo alla region bazontas programata
kalaeimaigr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Αν δεν κανω λαθος το συγκεκριμενο το υποστηριζει η dell http://support.dell.com/support/edocs/storage/P92021/ αν θες κοιτα εκει (η στην dell genika)ελπιζω να βοηθησα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.