Προς το περιεχόμενο

Ποιό παιχνίδι για τουρνουά?

aliendna51

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ που συνεχίζετε να ασχολείστε με το θέμα μου.. Δηλαδή πιστεύετε ότι τουρνουά θα έχει επιτυχία μόνο αν παίξουν όλοι ταυτόχρονα? Αν περιμένουν λίγο στη σειρά θα απογοητεύονται? Με τους άλλους που συζητώ πιστεύουν ότι δεδομένου του μικρού αριθμού των PC ίσως να τραβούσε κόσμο το Counter Strike: Source αλλά σε deathmatch πίστα.. Συμφωνείτε? Ανέφερα ήδη ότι το τουρνουά θα είναι διπλό (με διαφορετικά έπαθλα προφανώς..) και το δεύτερο μέρος θα είναι τουρνουά με Pro Evolution Soccer 5 σε PS2. Το τουρνουά (ή LAN-Party αν θέλετε..) θα είναι για κόσμο, όχι μεταξύ συναδέλφων..

Δημοσ.

File mou opws eipa asxoloumaste (kai isws pio epithetika apo oti tha eprepe...:P) giati theloume na voithisoume oso mporoume!

loipon telika dieykrinistike oti einai gia kosmo to olo event kai oxi gia xavale metaksy syndelfwn...so isxyoun ola ayta pou eixa pei pio panw oson afora ton arithmo pc kai tou game.

gia counter oute na to skeftesai me 4 pc.Oxi mono toulaxiston 3 alla tha elega mia dekara.Na sou pw les oti paizei probl me ta pc.Dld den mporeis na vreis alla i apla den eiste diatithimenoi na organwsete kati megalyero.Mia idea tha itan na ekanes contact me kapoia etairia kateskeyis pc kai na zitouses na sou xorigisoun gia mia-2meres merika pc akoma gia na ginei to event.more info pm me.

twra gia game prepei na vreis kati

a.piasariko-gnwsto sto eyry koino

b.eykolo sto na to mathei kaneis

c.an telika to kaneis me 4 pc na min thelei polla atoma taytoxrona na paizoun (kai oute na perimenoun,pistepse me einai OTI pio ekneyristiko na perimeneis gia na paikseis se diagwnismo)

d.na min exei megali diarkeia o kathe round.......

epimenw oti an einai an ginei me 4 pc ena podosfairaki tha itan oti eprepe.......

Δημοσ.

Το πρόβλημα που υπάρχει με τα PC είναι ότι θέλουμε να βάλουμε αξιόλογα PC, να μπορούν να παίξουν το όποιο παιχνίδι χωρίς να σέρνονται.. Αλλά επειδή η εταιρία είναι καινούρια δεν υπάρχει η δυνατότητα να μπούν πολλά χρήματα, και οι όποιες χορηγίες με το ζόρι θα φτάσουν για τις αφίσες (κακή εποχή για χορηγούς) γιαυτό και θα πρέπει να πειροριστούμε σε λίγα PC.. Μιλάμε για νέο κατάστημα εμπορίας υπολογιστών, και το τουρνουά θα γίνει για την προώθηση του επερχόμενου e-shop του μαγαζιού. Εγώ που μου ανάθεσαν να το διοργανώσω, ασχολούμαι μεν με PC γενικότερα αρκετό καιρό, αλλά από παιχνίδια είμαι ψιλοάσχετος, γιαυτό και ζητάω βοήθεια από δω και άλλα forums.. Αυτούς τους 4 κανόνες που είπες (σε ευχαριστώ και πάλι) προσπαθώ και εγώ να ικανοποιήσω με τη βοήθειά σας.. Όσο για ποδοσφαιράκι, όπως είπα, στο δεύτερο μέρος θα παίζεται τουρνουά Pro Evolution Soccer 5 σε PS2 (μάλιστα σκέφτομαι να το βάλω σε προβολέα σαν κανονικό αγώνα για να τραβήξει ακόμα περισσότερες εντυπώσεις). Πιστεύεις ότι θα ήταν σωστή κίνηση να μπεί το ίδιο ή άλλο ποδοσφαιράκι και σε PC? Εγώ πιστεύω ότι καλύτερα θα ήταν να μπεί διαφορετικό παιχνίδι, αλλά πιό πολύ θα λάβω υπ' όψιν τη δική σας άποψη, καθότι άσχετος με παιχνίδια..

Δημοσ.

Μπορεις να βαλεις ποδοσφαιρακι και στα pc και να κανεις τουρνουα με ποδοσφαιρακια, ετσι θα δικαιολογηθει ο μικρος αριθμος των pc.Η ιδεα παντως με τον προβολεα ειναι καλη.Μια αλλη ιδεα ειναι να επιτρεψεις ο καθενας να φερει το laptop του και να εχεις εναν καλο server και αυτο θα μπορει να αυξανει τον αριθμο των συμμετεχοντων.Προσεξε επισης μην φερεις υπολογιστες που να μην ειναι ιδιοι εμφανισιακα γιατι αυτο μπορει να γινει δυστυχως δυσφημηση.

Δημοσ.

Δοκιμάστε κάποιο απο την σειρά των WORMS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και μπορούν να πάιζουν 8 άτομα ταυτόχρονα, δύο σε κάθε υπολογιστή... και έχει και γέλιο!!!

Ότι πρέπει είναι....

EDIT

Ή δοκιμάστε κάποιο παιχνίδι αγώνων με αυτοκήνιτα πχ Flatout ή κάτι παρεμφερές.... τέσσερεις ταυτόχρονα και πολύ χαβαλές....

(Ακόμα και το παιχνιδάκι που έχω στην υπογραφή μου!!!!! )

Δημοσ.

Wraia,eimaste se kalo dromo.....:D

I idea tou Isle (na mpei olo to project me thema podosfairaki) einai arketa kali ean den mporoun na vrethoun polla pc.Prsexe episis ayto pou eipe o Isle (soz man pou epanalavanw ayta pou eipes alla einai poly simantika) ta pcakia na einai ola idia.

Oson anafora pws mporeis na vreis alla pc..exw kapoies idees (mias kai asxoloumai ayto ton kairo me ton tomea twn xorigeiwn) alla den kserw an mporw na tis grapsw sto thread....den kserw pws mporei na theorithei apo merikous...an den paizei prbl ta lew public alliws pame se pm!!!

Δημοσ.

Αμα βρεις διαφορετικους εξωτερικα υπολογιστες τοτε μπορεις να τους κρυψεις η κατι τετοιο για να μην φαινεται ασχημα.Ειδικα οι οθονες πρεπει ομως να ειναι ιδιες.Αμα εχει επιτυχια το τουρνουα να το διοργανωνεις συχνα για την διαφημιση της εταιριας.Επισης δωσε σημασια στην ιδεα των laptop.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις ιδέες σας. Είχα σκοπό να βάλω διαφορετικά κουτιά (με ίδιο περιεχόμενο όμως) για να δείξω ότι θα φέρνει ποικιλία από κουτιά το μαγαζί.. Λέτε δηλαδή ότι είναι κακή ιδέα? Το θέμα του server για laptop μάλλον δε θα έχει και τόσο νόημα, γιατί το event θα γίνει στο ΤΕΙ του Ηρακλείου. Ελάχιστοι έχουν laptop εδώ, οπότε.. Δηλαδή δεδομένου του μικρού αριθμού των PC θεωρείτε ότι θα ήταν πιό πετυχημένο να γίνει διπλό τουρνουά Pro Evolution Soccer 5, σε PC και PS2? Αν ναι, θα ήταν σοφό να βάλω ακόμα λιγότερα PC, αλλά να δείχνουν όλα σε προβολείς, ώστε να φαίνεται εντυπωσιακό ή θα ήταν αποτυχία?

Δημοσ.
Δηλαδή δεδομένου του μικρού αριθμού των PC θεωρείτε ότι θα ήταν πιό πετυχημένο να γίνει διπλό τουρνουά Pro Evolution Soccer 5, σε PC και PS2? Αν ναι, θα ήταν σοφό να βάλω ακόμα λιγότερα PC, αλλά να δείχνουν όλα σε προβολείς, ώστε να φαίνεται εντυπωσιακό ή θα ήταν αποτυχία?

oson afora to pro evolution soccer (to 4, giati to 5 den vgike akoma gia pc) exoune megali diafora sto gameplay, prosexe to auto min kaneis parallilo tour kai na pezoune mia se pc kai mia se ps2.

Gia tous provoleis tha itan kati to entypwsiako kai prototipo (gia to en logw game)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...