capthookb Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Έχω Mandriva 2005 και χρησιμοποιώ τον Firefox που υπήρχε στην εγκατάσταση. Το πρόβλημα είναι πως τα γράμματα φαίνονται "φαγωμένα", σαν συμπιεσμένα κάπως. Πατώντας Print Screen για να σας δείξω τι εννοώ, οι χαρακτήρες διορθώνονται. Τι μπορεί να φταίει; Κάρτα γραφικών έχω nvidia και drivers την έκδοση 1.0.7174 αλλά δε νομίζω να φταίνε αυτοί. Συμπιεσμένoι χαρακτήρες Κανονικοί χαρακτήρες
ODT Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Μια καλή ιδέα θα ήταν να εγκαταστήσεις κάποιες γραμματοσειρές των windows...που τις έχει συνηθίσει και το μάτι σου...και πήγαινε και στις ρυθμίσεις του firefox για να τις επιλέξεις...επίσης, δοκίμασε πάλι στις ρυθμίσεις του firefox να "παίξεις" με την ανάλυση των γραμματοσειρών, νομίζω το στανταρ είναι 96bpi δοκίμασε να το αλλάξεις σε οτιδήποτε άλλο και κοίτα πάλι πως φαίνονται οι σελίδες...
capthookb Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Τα έχω κάνει αυτά από την πρώτη ημέρα. Αλλά το πρόβλημα είναι ανεξάρτητο γραματοσειρών ή ανάλυσης. Εμφανίζεται δε μόνο στον firefox.
pkoutsias Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Exw kai egw afto to provlhma me SuSe 9.3 kai firefox...Mexri stigmhs den to exw diorthwsei...To mono pou kanw einai na kanw h' scroll down h na epilegw to keimeno me ta sympiesmena grammata kai na diorthwnetai proswrina...
capthookb Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Μου φαίνεται οτι διορθώθηκε το πρόβλημα, αλλάζοντας το display resolution apo "system default" se 96dpi. Δοκίμασέ το κι εσύ pkoutsias και πες αν είναι εντάξει.
pkoutsias Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Fainetai entaksei....Tha postarw an exw "dysaresta" nea... Eyxaristw gia to tip...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.