Προς το περιεχόμενο

Εμφάνιση χαρακτήρων στον Firefox

capthookb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω Mandriva 2005 και χρησιμοποιώ τον Firefox που υπήρχε στην εγκατάσταση.

Το πρόβλημα είναι πως τα γράμματα φαίνονται "φαγωμένα", σαν συμπιεσμένα κάπως. Πατώντας Print Screen για να σας δείξω τι εννοώ, οι χαρακτήρες διορθώνονται. Τι μπορεί να φταίει;

Κάρτα γραφικών έχω nvidia και drivers την έκδοση 1.0.7174 αλλά δε νομίζω να φταίνε αυτοί.

Συμπιεσμένoι χαρακτήρες

Κανονικοί χαρακτήρες

Δημοσ.

Μια καλή ιδέα θα ήταν να εγκαταστήσεις κάποιες γραμματοσειρές των windows...που τις έχει συνηθίσει και το μάτι σου...και πήγαινε και στις ρυθμίσεις του firefox για να τις επιλέξεις...επίσης, δοκίμασε πάλι στις ρυθμίσεις του firefox να "παίξεις" με την ανάλυση των γραμματοσειρών, νομίζω το στανταρ είναι 96bpi δοκίμασε να το αλλάξεις σε οτιδήποτε άλλο και κοίτα πάλι πως φαίνονται οι σελίδες... ;)

Δημοσ.

Τα έχω κάνει αυτά από την πρώτη ημέρα. Αλλά το πρόβλημα είναι ανεξάρτητο γραματοσειρών ή ανάλυσης. Εμφανίζεται δε μόνο στον firefox.

Δημοσ.

Exw kai egw afto to provlhma me SuSe 9.3 kai firefox...Mexri stigmhs den to exw diorthwsei...To mono pou kanw einai na kanw h' scroll down h na epilegw to keimeno me ta sympiesmena grammata kai na diorthwnetai proswrina...

Δημοσ.

Μου φαίνεται οτι διορθώθηκε το πρόβλημα, αλλάζοντας το display resolution apo "system default" se 96dpi.

Δοκίμασέ το κι εσύ pkoutsias και πες αν είναι εντάξει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...