voudour Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΕΞΑΓΩΓΗ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ (ΟΧΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ), ΜΕ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ Dvd - (ΕΝΑ .vob File)- Kai Η AΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ AΠΟ ΤΑ Format .wav,.mp3 K.Λ.Π;
hugelacky Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Κατ'αρχήν welcome Για δες εδώ: http://www.isofter.com/ EDIT: Δεν πρόσεξα αυτό που λες: "ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ (ΟΧΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ)" Δεν ξέρω αν μπορεί κάποιο προγραμμα να κάνει κάτι τέτοιο :-|
Godfath3r Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Δεν νομίζω να υπάρχουν dvd που έχουν σε ξεχωριστό αρχείο ήχου την μουσική απο τα λόγια, του ήχους κτλπ.Αν θέλεις πάντως κάποιο συγκεκριμένο κομμάτι απο την ταινία μπορείς να δείς στους τίτλους τέλους τα κομμάτια που παίζουν στην ταινία (score) και να βρείς τα κομμάτια...(Αγοράζοντας ή κατεβάζοντας το soundtrack)
blackwar Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Καλησπέρα Αφού εξάγεις το κομμάτι από το dvd σε μορφή wav ή mp3, βρες το wavelab ( Και ένα καλο tutorial ) και μπορείς να κάνεις αυτό που θες σε ποσοστό 85% με 90%! Για να διαχωρίσεις πλήρως την μουσική, από τα λογια χωρίς παρεμβολές και σε ποσοστο 100%, θες μηχανήματα σε studio ηχογραφησης! Τουλάχιστον μέχρι στιγμής με τα όσα γνωρίζω, δεν έχω υπόψιν κάποιο νέο πρόγραμμα που να κάνει επαγγελματικού επιπέδου δουλειά (εκτος και αν μου διαφεύγει κάτι…..!)
Verso Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δες εδώ: http://www.imtoo.com/dvd-audio-ripper.html Νομίζω είναι αυτό που χρειάζεσαι
Affectuoso31 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Μόνο αν είναι σε χωριστές μπάντες οι πρόζες, οι χώροι και η μουσική γίνεται κάτι τέτοιο. Ο ήχος που παίζει σε μία ταινία όμως είναι μιξαρισμένος οπότε δεν νομίζω να υπάρχει η δυνατότητα να πάρεις μόνο την μουσική από dvd που έχει και άλλους ήχους παράλληλα.. Η λύση του να δείς στους τίτλους τα soundtracks και μετά να τα αποκτήσεις μου φαίνεται πιο σίγουρη…
Godfath3r Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 ...Η λύση του να δείς στους τίτλους τα soundtracks και μετά να τα αποκτήσεις μου φαίνεται πιο σίγουρη… Αυτό......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.