Προς το περιεχόμενο

Forthnet , Τι να πεις τωρα ;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Διαβάστε και πειτε μου αν είμαι παράλογος ...

Προς FORTHNET Hellas

Σας ενημερώνω ότι κατόπιν θέματος που προέκυψε με την παροχή των υπηρεσιών σας και την παράλογη χρέωση επιθυμώ να διακόψετε κάθε είδους συμμετοχή μου στις υπηρεσίες σας .

Το όνομα χρήστη είναι : *******

Τώρα σχετικά με την τιμολόγηση που με ενημερώσατε μέσω κινητού τηλεφώνου δεν προτίθεμαι να την πληρώσω .

α) Η συνενόηση που είχα κάνει με την υπάλληλό σας δεν ήταν αορίστου χρόνου αλλά συγκεκριμένου . ( δύο μηνών )

β) Η ανανέωση έγινε μέσω τηλεφώνου και όχι κατόπιν αποστολής κάποιου εγγράφου από εσάς ούτε καν e-mail για θέμα τυπικότητας .

(αφού είχα καταβάλει τα χρήματα που μου ζητήσατε μέσω τραπεζας )

γ) Η διακοπή του τηλεφώνου ( συγκεκριμένα του 23210 – ***** Σέρρες ) έγινε περίπου στα μέσα Ιουλίου αποδεδειγμένα ( από τον ίδιο τον Ο.Τ.Ε. ) . Οπότε πως εγώ μπορώ να χρησιμοποιήσω την γραμμή και τις υπηρεσίες σας όταν το τηλέφωνο το οποίο υποτίθεται ότι έχει adsl παροχή από εσάς είναι ΚΟΜΕΝΟ .

δ) Με πληροφορήσατε ότι έχω κάνει αορίστου χρόνου ( χωρίς εγώ να έχω δώσει καμία συγκατάθεση ) . Παρόλα αυτά με χρεώνατε !!! Υποστηρίζετε ότι μου αποστέλνατε λογαριασμούς χρέωσης στην οδό Ραιδεστού 20 Σέρρες πράγμα που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ !!!!

ε) Αφού υποστηρίζετε ότι μου αποστέλνατε λογαριασμούς με χρέωση τον ISP και το πάγιο της γραμμής , ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΧΡΕΩΝΕΤΕ ΠΑΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.

στ) Αν υπήρχε τέτοιο θέμα ( σχετικά με τη γραμμή ) δεν έπρεπε να με καλέσετε αμέσως να λυθεί το θέμα ;

Αφού το πρόβλημα ήταν εμφανέστατο . Παρόλα αυτά συνεχίζετε να χρεώνετε για παροχή υπηρεσιών μέχρι και τις 30 / 10 / 2005 και μου ζητάτε να καταβάλω το ποσό των 213,24 ευρώ !!!!!!!!!!

ζ ) Πως είναι δυνατόν να καταβάλω 213,24 ευρώ για διάρκεια τεσσάρων μηνών παροχής υπηρεσιών , συμπεριλαμβανομένου και του ΠΑΓΙΟΥ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ , ΟΤΑΝ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΙ.

η ) Είναι δυνατόν να μη γνωρίζετε ότι η τηλεφωνική μου γραμμή είναι κομένη , αφού εσείς αναλάβατε να την ενεργοποιήσετε .

( μετα απο 22 εργάσιμες μέρες λέγοντας ότι για την καθυστέρηση ευθύνεται ο Ο.Τ.Ε. )

Σας παρακαλώ να διευθετιθεί το θέμα αμέσως αλλιώς θα προβώ σε άλλες ενέργειες .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

έλα φίλε μου

ακριβώς το ίδιο πράγμα είχα κι εγώ. Αλλα εγώ είχα κάνει αορίστου χρόνου (2 μήνες ήθελα) αν δεν πάρεις αορίστου χρόνου το λιγότερο είναι 3 μήνες.

α) Η συνενόηση που είχα κάνει με την υπάλληλό σας δεν ήταν αορίστου χρόνου αλλά συγκεκριμένου . ( δύο μηνών )

αυτο δεν ισχύει που έγραψες

Έκοψα το τηλέφωνο και κανένα πρόβλημα. Μετά όταν πήγα να ξανακάνω σε άλλο τηλέφωνο μετατροπη σε adsl απο τη φορθνετ μου είπαν οτι έχω ήδη adsl που τρέχει. Τους εξήγησα στο τηλέφωνο οτι έχω φύγει εδω και 5-6 μήνες απο εκείνο το τηλέφωνο και έκανα κανονικά την καινούργια adsl. Δε μου ζητήσαν τα λεφτά που και καλά είχα χρεωθεί το adsl γιατί τους εξήγησα και προφανώς το διασταυρώσαν με τον ΟΤΕ οτι το τηλέφωνο ήταν κομμένο εδω και πολύ καιρό.

Απορώ για αυτό που λές εσυ. Για κοίτα το καλύτερα και άσε τα email δε γίνεται δουλειά έτσι, πάρε τηλέφωνο να κάνεις δουλειά σου

vasika apo to proi exo pari 6 tilefona kai exo stili 2 mail kai mou lene oti tha to doun to thema ...

akoma to vlepoun...

oso gia auto pou les simfono kanonika einai aoristou alla emena me veveose i ipallilos oti einai sigekrimenou xronikou diastimatos kai gia auto katevala kai stin trapeza dio mines apeuthias .... ( etsi kai allios an mou elege oti tha ekana aoristou tha to aperipta kateuthian giati 15 iouliou efeuga apo serres oristika )

ama itan gia tris mines tha eprepe na katavalo lefta gia tris....

diladi auti ti ekane ? me evale na propliroso 2 mines apo tin aoristou

kai pes edaxi oti ego eimai xazos kai den ekana kati sosta ... to tilefono exi kopi apo tis 10 iouliou... simera exoume 21 oktovriou

gia to diastima auto oute pou me exoun pari tilefono oute kan mail oute kamia kartoula :) mou exoun xreosi omos gia to pagio ....einai dinaton afou den iparxi tilefono... pos tha pliroso kati pou den exo simfonisi kai den xrisimopio

κάτσε! τα λεφτά τα έκανες κατάθεση στην τράπεζα; κι εγώ στην τράπεζα τα έβαλα. Και να σου κάνουν κόλπα πώς θα σε αναγκάσουν να πληρώσεις;;;

Εγώ τους είπα οτι αυτός που μίλησα τότε μου είχε πει οτι άμα δεν πληρώσω την επόμενη δόση αυτομάτως δε θα ανανεωθεί η αορίστου χρόνου (ψέμα :) δε μου χε πει τίποτα τέτοιο) και δε μου ξαναείπανε τίποτε άλλο

vasika ela de pos tha se anagasoun na plirosis....pados pira mail simera kaimou eipan mono oti tha to doun....

tin apodixi tin estilame fax...alla me pire o ote kai mou eipe oti den iparxi kanena provlima ktl to tilefono sas eixe kopi apla i forthnet sinexize na xreoni lefta !!!!

(pagio kai isp)_

tora gia na mou lene oti o ote itan edaxi mallon i forthnet ekane patata!!!

parola auta ego nomizo oti egine apo amelia giati oses fores kai na exo pari kapion na rotiso kati ... mou lene diaforetika pragmata... ti na pis ? ipotithete oti einai kai eteria xrimatistiriou!!! :)

Βασικά, αυτοί πανε σε κάποιο μονομελές δικαστήριο και βγάζουν διαταγή πληρωμής

συνήθως.Γι αυτό πρέπει πάντα να μιλάς μαζί τους με ΦΑΞ και να κρατάς αντίγραφα.

(αργότερα με εξώδικα)

Οπως και να έχει, αν δεν έχουν την υπογραφή σου σε κάποιο έγγραφο δεν μπορούν

να βγάλουν διαταγή πληρωμής.

Αστους να χοροπηδάνε όσο θέλουν.

Τα σούπα-μούπες και τα email δεν αποτελούν απόδεικτό υλικό, αλλά καλό είναι να

προσέχεις τι λες (γενικά).

h aoristou ths forthnet einai me ananewsima 2mhna, gia na mhn ksanaananew8ei prepei na tous eidopoihseis prin teleiwsei to 2mhno!

ακριβώς έτσι είναι, κι εγώ έτσι την πάτησα και δεν τους είχα πάρει τηλέφωνο, απλα έκοψα το νούμερο ε και λέω θα κοπεί. Εκανα λίγο το χαζό (σε τέτοιες περιπτώσεις δε θέλει τσαμπουκάδες γιατι μόνο χαμένος θα βγείς) και όλα οκ. Μια χαρα με εξυπηρετήσαν και συνεχίζω να είμαι με forthnet

kala tha dixi odos...alla den eixa kai kamia diathesi na asxoloume me tetia tora alla etsi opos mou milise auti sto tilefono kai kala pou me pire itan san na mou elege kirie tade eiste kakoplirotis kai kati tetia kourafexala kai ta pira ligo giati den ixera ti eixe gini....

ρε παιδια δεν ειναι ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ αυτο που κανουν οι εταιριες , οτι δηλαδη δεν ειδοποιουν πως αυτο που ειχες πληρωσει τελειωσε (εστω) και αν δεν κανεις κατι απο δευτερα πχ θα πληρωσεις 300000 ευρω

δεν γινετε να ζητησουμε απο προστασια καταναλωτων η κατι να ειδοποιουν τουλαχιστον με μαιλ οτι ληγει αυτο που εχουμε αγορασει;

ΑΙΣΧΟΣ!!!

εγω καπως ετσι τη πατησα με την οτενετ

τι αίσχος ρε παιδιά; Οταν κάνεις αορίστου χρόνου μήπως να σε παίρνουν τηλέφωνο και να σου λένε κάθε μήνα αν θα συνεχίσεις; στους όρους σύμβασεις λέει ξεκάθαρα οτι σε περίπτωση σύνδεσης αορίστου χρόνου σε περίπτωση διακοπής ο ΠΕΛΑΤΗΣ πρέπει να ενημερώσει.

Τώρα οι 2 μήνες που είπε το παιδί παραπάνω οτι δεν ήταν αορίστου αυτό είναι λάθος. Είτε θα κατάλαβε λάθος είτε έκανε λάθος ο υπάλληλος. Στο site λέει ξεκάθαρα τη διάρκεια κάθε σύνδεσης και φαίνεται οτι δεν υπάρχει 2μηνη σύνδεση.

Αν κανεις 3μηνη, 6μηνη κλπ αν δεν πληρώσεις σταματάει αυτόματα εκει.

yiah synel8e man! otan kapoios paei kai kanei syndesh aoristou xronou, thn kanei gia na mhn erxetai se epafh ka8e mhna/2mhno/3mhno me thn etairia zhtwntas ananewsh. me liga logia sth symbash pou kaneis epilegeis na er8eis se epafh mazi tous mia fora sthn arxh kai mia sto telos..

andrip sthn forthnet opws eipa kai pio panw einai ananewsima 2mhna

lipon man gia na kliso auto to topic kai na min anafertho se kati epipleon ego ithela apla na po to exis:

oti ithela na kano ananeosi gia dio mines sigekrimenou xronou opos mou eipan oti boro....oxi aoristou ( opos to lei kai i lexi aoristou den zitas xroniko diastima ...._ enoite apo mono....tou...)

parola auta tin metetrepsan tin sindesi mou se aoristou xoris na xero eno ego eixa prosimfonisi meso tilefonou kai fax na einai gia dio mines

auta ithela na po kai o logos tou post einai gia na apofeuxthoun paromies periptosis ... gia autous pou theloun na prosexoun tora osi theloun na kanoun tous exipnous kai na einai antithetoi pada se oti akoun as klisoun ta matia kai ta autia kai ...... se kali meria !!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...