Προς το περιεχόμενο

Προγράμματα μίξης. Όλες οι απορίες, συμπεράσματα

DJ_XLR8

Ποιό θεωρείται καλύτερο πρόγραμμα μίξης μέσω Η/Υ;  

74 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιό θεωρείται καλύτερο πρόγραμμα μίξης μέσω Η/Υ;

• Alcatech BPM Studio
      20
    • Atomix mp3
      38
    • DSS DJ
      10
    • Mixmeister
      48
    • Traktor
      95
    • Visiosonic PCDJ
      10
    • Virtual DJ
      263
    • Άλλο...
      55

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Pedia,psaxnw ena programma,san ki ayto poy exoyn oi dj,otan paizoyn oysikh,kai mpenei-arxizei to ena kommati,mesa apo to prohgoymeno.Mhpws 3erei kaneis pio pragrmma,einai ayto???

Y.G.Zhtw sygnwmh,ean briskomai se la8os enothta;)

Eyxaristw poly!

• Απαντ. 380
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μετά απο 5 χρόνια χρήσης του MixMeister για πρώτη φορά στέκομαι επιφυλακτικός απέναντι σε ένα καινούργιο release του.

Ο λόγος για το MixMeister Fusion 7 στο οποίο εκτός απο το εκ νεου σχεδιασμένο Interface παρατηρούνται και άλλες διαφοροποιήσεις στον τρόπο διαχείρησης των κομματιών. Απόλυτα θετική πάντως η προσθήκη εύκολης direct και απόλυτα customized λούπας απο κάποιο κομάτι.

Περισότερα εν καιρώ, όταν θα επέλθει και κάποια εξοικιωση με το νεο interface...

Δημοσ.

Epidi exo akousi ena soro mlkies se afto to forum ipa na ftiakso acount na ta xoso ligo....

NIOSTE epagelmatias dj ine aftos pou kseri na "diavazi" ton kosmo kai na provlepi tin antidrasi tou kosmou pou epikite....

Tis mpotes pleon me ta laptop ine pexnidaki na tis teriaksis...

Ite kai me vinilio i cd ine thema practise gia na mathis na bitometris kai na teriazis.....

Iparxoun 2 idwn dj....aftoi pou pezoun gia ton kosmo tou magaziou,

kai aftoi pou pezoun gia tin party tous kai poli apla o kosmos tous akolouthi....

topic closed :P

Δημοσ.

morpheas2 an auto pou 8eleis na kaneis einai aplos fade-in, fade-out, apo ta otpions tou winamp - prefrenses- output anevase to crosfade (auto pou les to svisimo diladi stin allagi). tora an 8eleis na pai3eis ligo parapano,

Virtual DJ kai pcdj einai kala gia arxi

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδιά κατέβασα το virtual dj. Είναι εύκολο να postάρει κάποιος κάποιες βασικές οδηγίες? Έχω ήδη φτιάξει μια λίστα στο Windows Media Player και θέλω να την περάσω στο virtual dj. Πώς γίνεται? Επίσης πως θα κάνω κάθε τραγούδι να ξεκινά από το σημείο που θέλω εγώ και να σταματά σε σημείο που θα ορίζω? Αυτά τα σημεία προφανώς θα είναι διαφορετικά για κάθε τραγούδι άρα πώς θα αποθηκεύσω τις αλλαγές? Ευχαριστώ..

Δημοσ.

Έχω ήδη μια έτοιμη λίστα Windows Media player. Να την διαμορφώσω κατάλληλα θέλω, να την αποθηκεύσω και να τη βάλω να παίξει χωρίς ν' ασχολούμαι με το pc. Αν ανοίξω μια λίστα από αριστερά που έχει τους φακέλους, δε μου την παίζει..

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ribo7 δεν είμαι σίγουρος αν γίνεται αυτό που θες...

Τα κομμάτια τα αλλάζεις εσύ την ώρα κι από το σημείο που θέλεις. Δε στο κάνει αυτόματα, έτοιμο πρόγραμμα δηλαδή. Εκτός κι αν έχει καμιά σχετική ρύθμιση που δεν την ξέρω. Το χρησιμοποιώ 1 χρόνο, χωρίς οδηγίες εξαρχής, και ακόμα βρίσκω πράγματα που δεν ήξερα.

Άλλη βασική απορία προς όλους τους χρηστες του VirtualDJ :

Εγκατέστησα πρόσφατα τη version 4 (είχα τη 2) κι έχω πρόβλημα με το pitch.

Στην αυξομείωση αλλοιώνεται η φωνή. Στο version 2, άμα αυξανες ή μείωνες την ταχύτητα του ρυθμού, η φωνή συχρονιζόταν με βάση τον ρυθμό κ δεν άλλαζε. Στο 4 τώρα, όσο ανεβάζω το pitch η φωνή γίνεται...στρουμφάκια, το ανάποδο όσο το κατεβάζω. Ξέρει κανένας πως αλλάζει αυτή η ρύθμιση; Είναι βασικό, αλλιώς να βάλω πίσω το 2. Κάνω κάτι λάθος;...

Ως νεότερη έκδοση από την προηγούμενη, έχει σίγουρα αρκετά plus, αλλά γίνεται να έχει μείων; (πέραν του ότι απουσιάζει το εικονίδιο του 'stop').

Δημοσ.

:lol: άκυρο το προηγούμενο post..

Τελικά έβγαλα την άκρη μόνος. Χρησιμοποιώντας το keylock στο pitch, κρατάς και τη φωνή στο επίπεδο που θέλεις. Δεν ήταν τόσο δύσκολο, αλλά είναι κάποιες βασικές διαφορές στις ρυθμίσεις σχετικά με προηγούμενες εκδόσεις. άμα δε διαβάσεις ούτε οδηγίες.. θα πάρει λίγο χρόνο μέχρι να τα βρεις.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Vasika egw sumfwnw me olous alla den mporw na ktlbw k polla pragmata isws gt den exw doulepsei k pote me cdj.To mono programma pou mou deinei th euxaristhsh k kala na lew kanw "mixing" einai to virtual dj 4.1 pou agkizei ligo ta cdj alla ti na to kaneis? tespa tha eithela na akousw gnwmes peri programmatwn k mixing :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...