Προς το περιεχόμενο

Προγράμματα μίξης. Όλες οι απορίες, συμπεράσματα

DJ_XLR8

Ποιό θεωρείται καλύτερο πρόγραμμα μίξης μέσω Η/Υ;  

74 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιό θεωρείται καλύτερο πρόγραμμα μίξης μέσω Η/Υ;

• Alcatech BPM Studio
      20
    • Atomix mp3
      38
    • DSS DJ
      10
    • Mixmeister
      48
    • Traktor
      95
    • Visiosonic PCDJ
      10
    • Virtual DJ
      263
    • Άλλο...
      55

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 380
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

γιατί όλοι ξεχνάτε την επιλογή των κομματιών?δεν πανα παίζει ο αλλός με LP ή με .wav άμα μου βάζει μλκιες τότε τι να το κάνω?απλά προφανώς αυτός που παίζει με vinil το έχει ψάξει το θέμα=παίζει ωραία=βάζει ωραία κομμάτια

Δημοσ.

nai re paidia , alla mhn ksexnate oti einai elaxista ta magazia pou paizoun me vinilio... paizei rolo kai to stul tou magaziou...allo ena club pou "kopanaei" house kai progresive kai allo ena clubaki pou paizei emporika tragoudia...

sthn prwth peripwsh mporei na breis polles mousikes epiloges se vinilio...twra se ena clubaki pou paizei mainstream kai ellhnika..........................................

episeis mh ksexnate kai ta merokamata pou paizoun gia tous djs.... an einai o allos na doulepsei ena bradu , gia na agorasei 2 diskous sthn kaluterh , tote.........

Δημοσ.

auto pou den mporesa pote me ta vinilia k enan sigekrimeno dj(dio fores pou ton akousa kiolas),einai na paizei autos to into your eyes k na mou kanei mia ora vzoun vzoun me tis psiles k ta efe:evil: :evil: ....oeo...alla eixe fasi sto sigekrimeno kommati...

ontos i mousiki apo vinilia den leei se mikra magazakia...eidika an paizoun k ellinika!!!lol:mrgreen:

prosopika den pisteuo oti autos pou paizei me vinilia=kserei na paizei=vazei oraia kommatia....

an mou xtipaei ola ta psagmena kammena atmosferika deep progressive tracks...

na ton vraso...

gousta einai auta vevaia...:mrgreen:

Δημοσ.

ανάλογα με το μαγαζί που θα πας,θα ακούσεις και τα ανάλογα κομμάτια...απλά αυτός που θα κάτσει να ασχοληθεί με βινύλια δεν θα είναι το "παιδάκι"(δεν έχω πρόβλημα με την ηλικία)που πρωτοέβαλε το atomix στο p.c του...

Δημοσ.

Helloo paidia!!(Neo melos sto forum)

Prwta apola na pw ena bravo stous sintonistes tou forum autou gia tin douleia pou kanoun.

Egw paizw mousiki me Vdj kai pioneer cdj200 kai eimai euxaristimenos para poly!!!

Thelw na apantisw giati egina EXALOS:evil: (me auta pou egrapse ena atomo sigegkrimena o fsdmaniac i opws alliws legetai autos)...

Oloi ligo poli exoume dei deep dish-Tenalia kai tiesto auto ti simainei oti oloi autoi pou tous exoun dei exoun empeiria(epeidei eipe oti tous exei dei kai exei kapoia empeiria:confused: ??????(gia na katalavw diladi!!)

File mou epeidei fainetai kapoios KALITEROS apo esena sou peire tin "douleia"pou eixes kai ta lefta sou esy tsantistikes kai ta exeis valei me OLOUS osous paizoun me laptop!!!(se ligo tha mas peis oti oi kainourioi kathontai se skampo kai esy epeidei eisai (kai kala palios) 22 xronwn dikaiouse na pareis parapanw lefta epeidei eisai orthios!!:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Prepei na katalaveis oti den yparxoun mono ta vinilia kai i texnologia proodeuei!!megaleeeeeee(xypna) !:mrgreen: kala einai kai ta vinilia den diafwnw alla den katalavenw to skalwma pou exeis faei me osous paizoun me laptop!!

Min xexname ton sasha me ableton kai pollous allous!!!

Twra gia auto pou les oti den mporoume na vroume ta tragoudia pou exeis kaneis TERASTIO lathos!!!Min xexname oti katevazoume apo to internet kathe mera polla (1000 peripou tin vdomada) kommatia pou esy gia na ta vreis kai ola auta se vinilia theleis polla lefta(kai pali den ta vriskeis)!!Episis emeis mporoume na paroume kai kapoia vinilia kai na ta grapsoume ston ypologisti mas kai na ta exoume se mp3!Den tha katsw na sou pw twra ta thetika pou exei to CJing.

Ena tha sou pw allaxe gnwmi kai iremise i paratata giati etsi kai ta les paraexw auta sigoura tha arxisoun na se douleuoun(filika to lew panta:mrgreen: )

kai min mou peite oti ginomai eristikos alla den mporw na vlepw dj simera pou na leei ton allo karagiozi epeidei paizei me PC kai nomizei oti den diaskedazoun to kosmo!!!!

Imaton kai eleos!!!!!!!

Δημοσ.

VirtualDJ for ever!

simasia exei to apotelesma, oxi o tropos.

fsdmaniac an esy perneis 160euro tin imera tote se lypamai poly giati o tiesto pernei piooooo polla apo sena kai kanete tin idia douleia..... (opos les me vinylia)

an ego paro pio liga apo to tiesto tha einai logiko giati autos exei dosei polla lefta gia vinylia eno ego oxi!

re paidia ton DJ ton exete kanei theo! an skeftite posoi dj yparxoun stin ellada, tha xasete ti mpala! diladi ti nomizete? an kapoios paizei me vinylia tha einai o monadikos? den yparxei kaneis allos ekei konta? ELEOS!

edo pane sta megala kentra kai skane 140euro gia ena mpoukali gia na akousoune ti kalomoira kai allous asxetous! kai seis kolisate sta 10euro ti mousiki aksizei????

toulaxiston sta clubs me 10euro eisodo mporeis na kaneis kai eukola gnorimies gia peripeties pano sto xoro pou kanei o DJ giati blepeis mia 20 metra pio pera kai pas dipla tis, eno sto kentro?

kai kala sto kentro einai poiotiki i mousiki! P@P@RI@!

oi DJ's einai rompotakia tis mousikis, oti mousiki bgenei auti tha baloun na paiksei...

an kapoios nomizei oti einai o super DJ kai bgazei dikia tou mousiki tote autos den einai DJ alla mousikosynthetis..... i opos allios thelete na to peite.

kai ta remix me ypologistes ginontai! giati de ta kanoun me cd kai vinylia? min akouso oti de ginetai....

kai mia kai eipate gia to eidos tis mousikis ena exo na po, diladi sta club paizei i mousiki pou exei mono beat kai bpm?? to leo auto gia ta ellinika pou eipe kapoios..

exo na po oti i "chiculata" einai ena apo ta pio agapimena mou komatia ta teleutaia 5 xronia, oso ki'an auto akougete asteio.

pio dyskolo einai na ftiakseis ti chiculata para ena house komati.

symperasma: an mporeis na pas kapou se 5 lepta me to autokinito, mi pas me ta podia se 30 lepta gia na dikseis oti exeis podia...

Δημοσ.
dj pantelis Helloo paidia!!(Neo melos sto forum)

Prwta apola na pw ena bravo stous sintonistes tou forum autou gia tin douleia pou kanoun.

Egw paizw mousiki me Vdj kai pioneer cdj200 kai eimai euxaristimenos para poly!!!

Thelw na apantisw giati egina EXALOS (me auta pou egrapse ena atomo sigegkrimena o fsdmaniac i opws alliws legetai autos)...

Oloi ligo poli exoume dei deep dish-Tenalia kai tiesto auto ti simainei oti oloi autoi pou tous exoun dei exoun empeiria(epeidei eipe oti tous exei dei kai exei kapoia empeiria ??????(gia na katalavw diladi!!)

File mou epeidei fainetai kapoios KALITEROS apo esena sou peire tin "douleia"pou eixes kai ta lefta sou esy tsantistikes kai ta exeis valei me OLOUS osous paizoun me laptop!!!(se ligo tha mas peis oti oi kainourioi kathontai se skampo kai esy epeidei eisai (kai kala palios) 22 xronwn dikaiouse na pareis parapanw lefta epeidei eisai orthios!!

Prepei na katalaveis oti den yparxoun mono ta vinilia kai i texnologia proodeuei!!megaleeeeeee(xypna) ! kala einai kai ta vinilia den diafwnw alla den katalavenw to skalwma pou exeis faei me osous paizoun me laptop!!

Min xexname ton sasha me ableton kai pollous allous!!!

Twra gia auto pou les oti den mporoume na vroume ta tragoudia pou exeis kaneis TERASTIO lathos!!!Min xexname oti katevazoume apo to internet kathe mera polla (1000 peripou tin vdomada) kommatia pou esy gia na ta vreis kai ola auta se vinilia theleis polla lefta(kai pali den ta vriskeis)!!Episis emeis mporoume na paroume kai kapoia vinilia kai na ta grapsoume ston ypologisti mas kai na ta exoume se mp3!Den tha katsw na sou pw twra ta thetika pou exei to CJing.

Ena tha sou pw allaxe gnwmi kai iremise i paratata giati etsi kai ta les paraexw auta sigoura tha arxisoun na se douleuoun(filika to lew panta )

kai min mou peite oti ginomai eristikos alla den mporw na vlepw dj simera pou na leei ton allo karagiozi epeidei paizei me PC kai nomizei oti den diaskedazoun to kosmo!!!!

Imaton kai eleos!!!!!!!

gia ta ellinika ego eipa k epidi einai prosopiki mou apopsi apaito na ginei sevasti...

to vinilio einai kollima opos k na to kaneis...to paidi pou ta psaleis mr. aledjo pio pano den eipe oti einai o tiesto...an thimamai kala...

apla eipe oti paizontas mousiki apo laptop se ena megalo club einai koroidia se sxesi me ti mousiki apo vinilia...

k stin teliki esi mr. dj pantelis den ksereis an tou exoun parei ti doulia,i an toun tin pire enas kaliteros i enas xeiroteros,i an den exei lefta i an tha ftasei ta lefta tou tiesto...

o kosmos diaskedazei etsi ki allios...kapioi omos pou kseroun k einai epagelmaties ta pernoun tsatizontai...

ginesai adikaiologita eristikos...

Δημοσ.
kapioi omos pou kseroun k einai epagelmaties ta pernoun tsatizontai...

KARALOOOOOOL!

epagelmatias DJ "ειναι ο ανθρωπος που χρησιμοποιωντας τουλ 2 πικ απ λαι εναν μικτη συνχρονιζει tempo και keys αναμεσα σε δυο κομματια" :confused: ???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

diladi opoiosdipote to kanei auto me 2 pick-up theorite epagelmatias DJ?:confused:

TA @@ kouniountai!

auto einai dikaiologia gia ta atoma pou den exoun mathei tipota allo sti zoi tous na kanoun! DJ einai kathara thema xompi kai tipota allo! de kaneis tipota! aplos bazeis ETOIMI mousiki! ti epagelmatias kai erasitexnis mou lete?

einai san na sas leo oxi ego eimai epagelmatias ston ypno kai seis erasitexnes! xaxaxa

oloi koimamaste me diko mas tropo.

kapoios pou kserei ola auta pou lete (me vinylia ktll) kai einai giatros, se kamia periptosi de tha pei oti einai epagelmatias DJ! aplos to kanei apo xompi...

kai gia na kliso ego sas leo oti eimai epagelmatias xristis tou FIREFOX! loooooool

Δημοσ.

djskoufos said""kapioi omos pou kseroun k einai epagelmaties ta pernoun tsatizontai..."":confused: :confused: :confused: :confused: :mrgreen:

File aledjo simfwno apolita mazi sou,egw lew se autous pou tsantizontai na tous dwsoume ligo XIDAKI kai na ta xanaskeftoun ligo giati epeidei den xeroun na paizoun kai na diaskedazoun to kosmo nomizoun pws i douleia tous xanetai apo kapoia atoma pou einai POLI KALITERA apo autous epeidei paizoun me allou eidous mixanimata!!!!:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Μα δε χρειάζεται να παίζεις ψαγμένη (τι ακριβώς ειναι ψαγμένη?) μουσική για να παίζεις με πικάπ.

Εγω δε θεωρώ τον ευατό μου τζόκευ,παρολαυτά το καλοκαίρι δουλευω σ ενα μπαρ ετσι για την γκαύλα μου.

Όποτε μπορώ παίρνω το ένα cdj μου και το ΜΚ2 έτσι για να γουστάρω εγώ οταν θα παίζω και για κανέναν άλλο λόγο.

Και δε παίζω με το μικάπα ψαγμένη μουσική,αλλά into your eyes,bitch and fatmanscoop

:P

Δημοσ.
KARALOOOOOOL!

epagelmatias DJ "ειναι ο ανθρωπος που χρησιμοποιωντας τουλ 2 πικ απ λαι εναν μικτη συνχρονιζει tempo και keys αναμεσα σε δυο κομματια" :confused: ???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

diladi opoiosdipote to kanei auto me 2 pick-up theorite epagelmatias DJ?:confused:

TA @@ kouniountai!

auto einai dikaiologia gia ta atoma pou den exoun mathei tipota allo sti zoi tous na kanoun! DJ einai kathara thema xompi kai tipota allo! de kaneis tipota! aplos bazeis ETOIMI mousiki! ti epagelmatias kai erasitexnis mou lete?

einai san na sas leo oxi ego eimai epagelmatias ston ypno kai seis erasitexnes! xaxaxa

oloi koimamaste me diko mas tropo.

kapoios pou kserei ola auta pou lete (me vinylia ktll) kai einai giatros' date=' se kamia periptosi de tha pei oti einai epagelmatias DJ! aplos to kanei apo xompi...

kai gia na kliso ego sas leo oti eimai epagelmatias xristis tou FIREFOX! loooooool[/quote']

γιατί μου φαίνεται οτι δεν έχεις παίξει ποτε DJ σε μαγαζί συστηματικά?για κάτσε εσύ 6-7 ώρες όρθιος και βγάλε πρόγραμμα για 7 ώρες συνεχόμενα και κάνε τον κόσμο απο κάτω να χορεύει και όλα αυτά να τα κάνεις τουλ. 5 μέρες την εβδομάδα,χώρις κάθε μέρα να παίζει ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα και μετά έλα πες μου οτι είναι εύκολο.

Finn μια χαρά Dj είσαι ρε c.τα σπας :-D (αιντε έλα Χανιά να πάμε κανα b2b ρεεεεεεε :mrgreen: )

p.s όποιος δεν έχει παίξει ποτέ του σοβαρά Dj (σε μαγαζί) θα τον παρακαλούσα να έχει μια μικρή αμφιβολία για τα λεγόμενα του,μιας και έξω απο τον χορό.....

Δημοσ.
apo dj pantelis:egw lew se autous pou tsantizontai na tous dwsoume ligo XIDAKI kai na ta xanaskeftoun ligo giati epeidei den xeroun na paizoun kai na diaskedazoun to kosmo nomizoun pws i douleia tous xanetai apo kapoia atoma pou einai POLI KALITERA apo autous

file panteli,apo ta legomena sou katalavainei kaneis oti mono esi ksereis na paizeis mousiki k oti den iparxei kapios kaliteros apo esena....

efoson loipon apo olous esi eisai kaliteros giati lissas tote???

k stin teliki esi pos ksereis pos kapios den kserei na paizei k na diaskedazei ton kosmo me apotelesma na tou pernei tin doulia kapios kaliteros???

ase tis eikasies loipon k ksanadiavase prosektika to post tou fsbmaniac prin arxiseis na katigoreis ton kathena...

file aledjo,epeidei emeis eimaste erasitexnes ston ipno,k oxi epagelmaties opos les gia esena,ksipna loipon apo ton epagelmatiko sou ipno...

apo aledjo:auto einai dikaiologia gia ta atoma pou den exoun mathei tipota allo sti zoi tous na kanoun! DJ einai kathara thema xompi kai tipota allo! de kaneis tipota! aplos bazeis ETOIMI mousiki! ti epagelmatias kai erasitexnis mou lete?

katse esi 6-7 ores orthios se ena magazi,(oxi me virtual dj k skampoudaki)

paikse ''etoimi'' mousiki,

kane ton kosmo na perasei kala etsi oste na ksanarthei sto magazi sou,

meta pigenai na doulepseis stin kanoniki sou doulia alles 8 ores afou o epagelmatias dj einai hobby,

k meta pes mou oti den kaneis tipota,oti den exeis mathei kati allo stin zoi sou...k oti ta @@ sou kouniountai...

Δημοσ.

File djskoufos epeidei oloi kanoume tin idia douleia den exoume na xwrisoume kati...(swsta?)Loipon fainetai oti parexigises kapoia pragmata apo auta pou eipa kai isws na mou exigiseis kalitera auta pou eipes sto proteleuteio sou post

Egw auta pou anefera einai sta logia tou fsbaniac afou o anthrwpos "vrizei"olous osous paizoun mousiki me pc kai cd (swsta? etsi den leei?)Egw loipon pou paizw kai me ta 2 vlepw ena post (gia na sou pw giati lissaw pou vasika xestika gia tin g@mim3ni apopsi tou kathenos)alla den mporw na vlepw na vgainei post sto internet legontas tetoia pragmata (giati ousiastika mas leei karagiozides swsta???)

Twra o fsbaniac eipe teinoun na mou paroun ta lefta(swsta??)gia na to leei auto simainei oti tou exoun parei kapoia douleia i fovatai toso poli min tou paroun tin douleia kapoia atoma pou paizoun me pc pou kanoun pio eukola kalitera mix kai set's kai den kourazontai kai autos epeidei kourazetai theorei oti einai o monos tropos gia na paizeis diladi!!!(oloi osoi paizoun mousiki me pc kai cd na ta paratisoun kai na piasoun ta vinilia(swsta? auto den enoei oti mono osoi paizoun me vinilia einai dj)

Telika pes mou esy an den mas vrizei kai den mas thigei ??

Diladi esy neuriazeis pou yparxoun atoma pou piazoun mousiki me pc eee???pes mou gia na xerw min katsw kai xanaxasw ton xrono mou na exigisw se atoma pou den katalavenoun kai den vlepoun mprosta giati to mellon einai to pcdjing kai ta mp3 twra opoios den to katalavenei auto den mporw na tou allaxw tin gnwmi!!

Auti einai i apopsi mou ama thes djskoufos na antalaxoume kinita i na vrethoume i ama thes na ta poume apo to tilefwno na xekatharistoun ta pragmata kai na deis oti den eimai o monos pou paizw mousiki kala ok???

Euxaristw

Δημοσ.

file dj pantelis,xairomai gia ta legomena sou!!

den me apasxolei stin teliki an o fsbaniac theorei dj autous pou paizoun ne vinilia mono,ante k me cd...

apla apopsi mou einai:

vinilia=k@ula

cd=cool/very cool

pc=very easy

apla ego goustaro na akouo djs na paizoun me vinilia...

goustaro djs na paizoun me cd...

den exo provlima me autous pou paizoun me pc/laptop...

apla den tha katso gia poli sto magazi tous k oute tha ksanapao...:mrgreen:

mpravo se olous tous dj opos paizoun k me oti paizoun(!),apla emena mou aresei

sta magazia pou pigeno na paizoun me otidipote allo ektos apo pc/laptop...

gousta einai auta!!!den enoxlo kanena k den thigo kanena...(pisteuo...)

an einai dinaton na tsakonomaste san paidia gia to pos/me ti paizei o kathenas...

ennoite den exoume na moirasoume tipota!!!

kalo djing paidia!!!!:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...