Προς το περιεχόμενο

Προγράμματα μίξης. Όλες οι απορίες, συμπεράσματα

DJ_XLR8

Ποιό θεωρείται καλύτερο πρόγραμμα μίξης μέσω Η/Υ;  

74 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιό θεωρείται καλύτερο πρόγραμμα μίξης μέσω Η/Υ;

• Alcatech BPM Studio
      20
    • Atomix mp3
      38
    • DSS DJ
      10
    • Mixmeister
      48
    • Traktor
      95
    • Visiosonic PCDJ
      10
    • Virtual DJ
      263
    • Άλλο...
      55

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 380
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

den thelw na mou deixnei ta covers twn tragoudiwn....thelw na mou deixnei ta thumbnails twn fakelwn opws kanei o explorer twn windows xp as poume.ginetai?

evala tin 5 ekdosi alla tipota den vrika..

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Δουλεύω το mixmeister το full fusion που παίζει και video clips και τα κάνει mix.Το θέμα είναι ότι όταν σώζω το αρχείο μου το σωζει σε μορφή mmp.Πως μπορώ να κάνω αυτό το αρχείο mpeg;Επίσης θα ήθελα μια βοήθεια στο άν υπάρχει κανένα καλύτερο πρόγραμμα απ'το mixmeister για mixarisma videoclips.Ευχαριστώ και περιμένω μια βοήθεια

Δημοσ.

Το traktor με είχε βολέψει πολύ.

Έχει την δυνατότητα να αντιστοιχήσει κάποιος midi controllers σε κάθε ρύθμιση.

Έχω ένα Yamaha CS2x και είχα βάλει το modulation και κάποιο περιστροφικό knob για το crossover (δεξιά αριστερά), και μερικά knob για τις εντάσεις, μπάσα, πρίμα, κτλ.

Απίστευτη αίσθηση. Οι αλλαγές που έκανα με το ποντίκι μου φανήκαν ανέκδοτο αφού δοκίμασα με αυτό τον τρόπο.

Δημοσ.

Παρακαλώ αν ξέρει κάποιος να μου πει για το virtual dj...ειναι κάτι που δεν μπορώ να βρώ με τίποτα ....επάνω στο BPM σε πολλα εχει αστερίσκο ενω σε αλλα οχι ...τώρα θα μου πείτε τι σε ενδιαφέρει ; ελα ντε...οταν πατάω atomix θέλω η μπάρα να κάθετε για λίγα δεύτερα στην μέση.... οσα δεν εχουν αστερίσκο μου τα αλλάζει απότομα , ενω με τον αστερίσκο κάνει αυτό που θέλω...Ευχαριστώ πολύ .... B)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

οσον αφορα το virtual dj θα πρεπει να αναφερω το DJ CONSOLE-MK2 USB CONTROLLER της HERCULES.

μια απιστευτη usb συσκευη kai καρτα ηχου ταυτοχρονα που συνεργαζεται αψογα με το προγραμμα.

τα χαρακτηριστικα του mk2

Φορητή συσκευή μίξης και κάρτα ήχου USB για PC. Πλήρης έλεγχος για Dj mixing software και λειτουργίες κάρτας ήχου. 2 Jog wheels, δυνατότητα crossfading, play/pause/cue, fader έντασης και EQ 3 περιοχών. Περιλαμβάνει ειδική έκδοση του προγράμματος Virtual DJ. Διαθέτει 4 αναλογικές εξόδους RCA και 4 εισόδους line/phono με προενισχύσεις για πικάπ.Επίσης έχει έξοδο ακουστικών με διακόπτη επιλογής ανάμεσα από 4 modes και 1 είσοδο μικροφώνου. Συμβατό και με προγράμματα που υποστηρίζουν Midi Controllers.

# Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

# 2 stereo outputs (4-channel).

# 2 stereo inputs (4-channel).

# Line level (for CD players).

# Phono level (for turntables.

# 1 microphone input.

# 1 headphone output for monitoring.

# Powered by the USB bus.

# Χαρακτηριστικά:

# All-in-one DJ Controller.

# Υψηλής σκριβείας κουμπιά για DJ mixing.

# προηγμένης τεχνολογίας χαρακτηριστικά για DJ.

# Απαιτήσεις Συστήματος:

# P 3 & Athlon 850 MHz and higher.

# USB 2.0 or USB 1.1 port.

# 256 MB RAM and higher.

# MS-Windows XP, 2000 or Me.

# Εγγύηση: 2 χρόνια.

Δημοσ.

Γειά σας είμαι καινούριος σ'αυτό το thread και βασικά ολοκαίνουριος dj!Έχω το tractor 3 και ενώ προσπάθησα να βγάλω μια άκρη με τα τόσα κουμπάκια που έχει και να συνηθίσω να παίζω με το πληκτρολόγιο παρ'όλα αυτά δεν μπορώ να πω ότι πολυκατάλαβα και την χρησιμότητα του κάθε ενός!λογικό βέβαια εφόσων ακόμα μαθαίνω!θα ήθελα κάποιος που το γνωρίζει το πρόγραμμα να δώσει κάποιες όδηγίες γιατί όσες φορές προσπάθησα να παίξω,να φτιάξω κανένα cd βγήκε σχεδόν αποτυχία!please help!

Δημοσ.

Βασικά έψαχνα καιρό να βρώ κάποιο πρόγραμμα!όλοι μου λέγανε για το tractor και έτσι είναι το μόνο που μπόρεσα να βρώ σπασμένο(δεν ήθελα να δώσω λεφτά για κάτι που δεν ήμουν σίγουρος ότι θα μου ταίριαζε γι'αυτό δεν το αγόρασα και το demo του δεν μου έδινε και πολλές δυνατότητες να το καταλάβω)!αλλά τώρα που το λές το virtual dj είναι πιο εύχριστο από το tractor?από το demo θα καταλάβω τίποτα ή θα είναι σαν το tractor που απλά θα παίζω χωρίς να έχω και πολλές δυνατότητες μίξης!

Δημοσ.

Αν εχετε καποιον midi controller, assign στο ableton live, warping και play..

Αντε κανενα traktor.. Εγω εχω μια m-audio 410 firewire και εναν vestax vci-100 και δεν εχω παραπονο..

Δημοσ.

το virtual dj ειναι ευκολο στην χρηση του ? θελω να συνδεσω εξωτερικη κονσολα σε αυτο,θα βρω κατι ειναι συμβατο με την hercules για παραδειγμα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...