Sadako Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Δεν ξέρω πόσοι απο σας χρησιμοποιούν το real alternative αντί του κανονικού Real Player (ή το RealOne), εγώ το'χω βάλει εδώ και κάποιο καιρό, γιατί με βολεύει να δουλεύω και αυτά τα αρχεία με το BSPlayer, όπως κάνω με τα υπόλοιπα multimedia (μεγάλος παράγοντας ότι έχω ρυθμίζει το BSPlayer και με το τηλεκοντρόλ, μέσω του uICE). Παρατήρησα όμως κάτι. Κάποια αρχεία .rm τα χειρίζεται κανονικά, αλλά υπάρχουν και κάποια που δεν ανοίγουν, και βγάζει μήνυμα "Can't open file".. Δεν μπορώ να καταλάβω.. Υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στα διάφορα αρχεία realmedia?? Είχα την έκδοση 1.22 του Real Alternative και μου τα έκανε όλα αυτά, πέρασα την καινούργια (1.44), και τα πράγματα όχι μόνο δεν έγιναν καλύτερα, αλλα χειρότερα. Δεν άνοιγε κανένα .rm αρχείο, και έβγαζε πράσινη οθόνη.. Πέρασα και το τελευταίο BSPlayer, αλλά το ίδιο πρόβλημα παραμένει στα ίδια αρχεία.. Το Media Player classic τα παίζει κανονικά αυτά τα αρχεία πάντως..
kobi Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 File k egw exw to real alternative, alla den mou exei bgalei pote problima. Oti arxeio real exw to paizei kanonika.
Sadako Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Έχεις κατεβάσει καθόλου επεισόδια south park?? Να σου πω συγκεκριμένα σε ποια μου το κάνει.. Ποια έκδοση real alternative έχεις, και ποια έκδοση του BSPlayer χρησιμοποιείς??
kobi Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Ax den thimame tin ekdwsi k den eimai spiti na to dw twra. Tha to koitaksw k tha sou pw argotera. Pantos to eixa katebasei ioulio teleytaia fora (an se bohthaei ayto). Sorry den exw katholou south park gia na dokimasw. Gia BSplayer to katebasa prin 2 ebdokmades teleytai fora. Tha tsekarw ekdoseis k tha postarw pali argotera.
qspock Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Εχω την εντυπωση οτι χρειαζεται κι αλλο ενα φιλτρακι για real το BSplayer. Δε θυμαμαι πως το λενε αλλα περιλαμβανεται στο Matroska Pack.
kobi Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 An thimame kala k egw eixa balei ena pack me ola ta codecks.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.