zavalos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Hi exo enan palio men alla kalo scaner pou syndeetai mono me tin paralili sto PC mou tora exo parei ena new Laptop (pou fysika den exei parallili) kapoioi adaptores pou brika kanoun gyro sta 50-60 euro alla den pistopoioun oti ola tha doulevoun OK Yparxei alli lysi or tha prepei na ton petaxo teleios ? Exei kanei kanenas sas tetoia syndesi kai doulevei OK ? Thanks
palawiaris Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 50-60 Ευρώ;;;Όχι φιλαράκι στους κλέφτες δες στο ebay με 2,99 + ταχυδρομικά. Με 60 ευρώ πάρε καλύτερα καινούργιο σαρωτή
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Το ίδιο ακριβώς έψαχνα πρόσφατα και βρήκα στο Πλαίσιο Συντάγματος (έρχεται με drivers για Win98, Win2000, WinXP) - αν θυμάμαι καλά έδωσα 15 ευρώ. Έχει δίκιο ο palawiaris, με 60 ευρώ πάρε καινούργιο σαρωτή, ξεφτίλα είναι.
zavalos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Mipos mporei o "paredwse" na mou pei to kvdiko tou montelou gia na paro akribos to idio? Thanks a lot!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Mipos mporei o "paredwse" na mou pei to kvdiko tou montelougia na paro akribos to idio? Thanks a lot! Δυστυχώς δεν το έχω μπροστά μου (είμαι γραφείο και το έχω σπίτι) αλλά στο Πλαίσιο Συντάγματος που πήγα' date=' μου δώσανε κατευθείαν αυτό που πήρα - είναι το μόνο που είχανε. Είναι της Equip (αν θυμάμαι καλά). Για την τιμή δεν είμαι σίγουρος. [b']EDIT:[/b] Πήρα τηλ. στο Πλαίσιο Συντάγματος και μου είπαν τον κωδικό: είναι ο 378216, της Equip και κάνει 22.5 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ φυσικά).
dp20 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Καλημέρα , κοίτα και εδώ http://my-shop.ath.cx/eshop/catalog/product_info.php?products_id=5344[/url}
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.