Προς το περιεχόμενο

Είμαι μεταξύ 3 Mobo. Ποιά να πάρω?

Snip

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.

Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ είμαι πιο κοντά στην MSI, βασικά για τις διαφορές που έγραψε στην αρχή ο φίλος palawiaris. Είναι κάποια πράγματα που σκεφτόμουνα κι εγώ, απλά τώρα επιβεβαίωσα.

Οι ASUS είναι αρκετά ακριβές, οπότε αν πάω σε ASUS σε κάτι αντίστοιχο της MSI θα μου πάει αρκετά πιιο πάνω λεφτά και δυστυχώς σε καλύτερη τιμή βρίσκω μόνο αυτά τα 2 συγκεκριμένα μοντέλα. Απλά,ορισμένες φορές πιστεύω ότι δεν αξίζει να δώσω τόσα πολλά λεφτά μόνο και μόνο επειδή είναι ASUS. Έχω μια VGA ASUS και έχω μετανοιώσει που έδωσα αρκετά παραπάνω για να πάρω μια κάρτα που έχει τα ίδια χαρακτηρηστικά με αυτή που ήθελα στην αρχή, και απλά είναι ASUS.

Gigabyte ήταν η πρώτη μου καρτούλα και ήμουν απόλυτα ευχαιστημένος. MSI είναι η καρτούλα που έχω τώρα, επίσης χωρίς κανένα πρόβλημα. Τώρα για αυτό που έτυχε στον φίλο Giannnni, το θεωρώ απλά και μόνο αστοχία υλικού ή ελλατωματική παρτίδα ή καθαρή γκαντεμιά τέλος πάντων και τίποτα παραπάνω. Ελπίζω να έχω δίκιο :wink:

Απο τις 3 μάλλον καταλήγω στην MSI, απλά θα ρίξω και μια ματιά σε καμιά gigabyte.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...