Petza Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Φίλε BOUGAS όλα αυτά τα πιστεύεις , η τα γράφεις για να γίνει χαβαλές ????????? Καλά για το format δεν το σχολιάζω καθόλου αλλά αυτό το ανεπανάληπτο >episis na exete ypomoni sta setup sas,kirios stous drivers(an den perastoun arga kai kala tha exete problima se olo to pc sas)min biazeste na patate next next next,oste na teleionete grigora,siga siga oste na fortonei kala to cd, δηλαδή από Next σε Next να μετράμε μέχρι το 5 η θα πρέπει να πάμε στο 10 ???????? Υπάρχει περίπτωση να μην φορτώσει καλά το CD ??? Δηλαδή να φορτώσει το μισό ας πούμε ?? η όσο πατάει η γάτα Αν φορτώσει τα 2 τρίτα θα έχω πρόβλημα ?? Αν γίνετε απάντησε μου σε παρακαλώ γιατί θέλω να κάνω το 17ο format μου για σήμερα γιατί με τα προηγούμενα 16 δεν καθάρισε καλά , βλέπεις είχα το θράσος να ανοίξω το Word Ήμαρτον !!!!!!
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Λυπαμαι αλλα η 7 μονο προβληματα και bugs εχει. Ειδικα σε εμενα τουλαχιστον το Ιncd δεν δουλευε με τιποτα. Πισω στη πολυ καλη και σταθερη 6 λοιπον.
chpetros Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Παιδιά αυτή η έκδοση που μοιράζει το isomnia μου έλυσε τα χέρια. Είναι πολύ καλύτερη από την αρχική 7 και χωρίς καθόλου προβλήματα
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Παιδιά αυτή η έκδοση που μοιράζει το isomnia μου έλυσε τα χέρια. Είναι πολύ καλύτερη από την αρχική 7 και χωρίς καθόλου προβλήματα Περιεχει και το nerovision αυτο το αρχειο των 33 μολις ΜΒ ??? ;-) ;-) ;-)
chpetros Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Περιεχει και το nerovision αυτο το αρχειο των 33 μολις ΜΒ ??? ;-) ;-) ;-) Γιάννη είναι ένα αρχείο 100 MB που τα περιέχει όλα. Και το NeroVision φυσικά και όχι μόνο. Είναι καλύτερο για μένα από τα προηγούμενα Nero όλων των εκδόσεων
Dark_son20 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 ftp://ftp.ahead.de/software/nero7/Nero-7.0.1.2_ell.exe platane tsimpa to nomima apo edo full me oti thes mesa ta ipolipa ta ksereis alios msn me
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Ευχαριστω...Ολα ΟΚ τωρα. :smile: :smile: :smile:
elamnte Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Re pedes egw dokimasa na eggatastisw tin 7.0.0.0 sta xp pro sp2 greek poy exw alla prin akoma eggatastisw to nero7 moy evgaze erwtimatik sto pliktro 'next" kai "back" parolo poy to ekana eggatastasi to nero7 otan to etrexa panta se xp pro sp2 greek moy evgaze sinexeia ena koytaki "internal error" kai ekleine meta to nero 7. sto 7.0.1.2 diorthosane tipota apo afta ta probs h' protinete na minw sto nero 6.6.0.15 poy doylevei telia kai xwris kanena prob??? en oligis ftiaxane katholoy ta probs toy 7.0.0.0 h' akoma exei polla probs??? kai leei na to allaxeis se sxesi me to 6.6.0.15??? exei megales diafores(ektos apo tin emfanisi). mporeite na me breite kai sto 6974713128 grigoris.
skullman Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Παραθέτω τα παρακάτω για την ενημέρωσή σας, καθώς και για την δική μου, στην περίπτωση που γνωρίζει κάποιος κάτι. Δοκίμασα την αρχική έκδοση του Nero 7 στο laptop μου, όπου παρατήρησα το εξής πρόβλημα.Γράφοντας 1 δισκάκι, βρέθηκα κάποια στιγμή από 1024MB RAM να έχω 115ΜΒ! Κλείνοντας το StartSmart από το tray, γύρισαν αμέσως στα 600ΜΒ.Έβαλα χθές και το update, αλλά δοκιμάζοντας το Nero Home μου "κράσαρε" άνευ λόγου, αιτίας και αφορμής. Επίσης κλείνοντας το Nero Photoshow, Χρειάστηκαν περίπου 2 λεπτά για να κλείσει η process από το Task Manager όπου κατανάλωνε περί τα 100ΜΒ. Μία επισήμανση ακόμα, για την περίπτωση που το έχει συναντήσει κάποιος.Στην 6.6.χ.χ. έκδοση, παρατήρησα το εξής στον Desktop μου (PIII 1000 Mhz). από την έκδοση 6.6.0.14 (με επιφύλαξη για την έκδοση) και μετά, η εγγραφή δίσκου κατανάλωνε αδικαιολόγητα μεγάλα ποσοστά επεξεργαστικής ισχύος. Το πρόβλημα αυτό λύθηκε με την επανεγκατάσταση της 6.6.0.8. Σε νεότερους Η/Υ δεν έχω δει να επηρεάζονται από αυτό.
chpetros Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Re pedes egw dokimasa na eggatastisw tin 7.0.0.0 sta xp pro sp2 greek poy exw alla prin akoma eggatastisw to nero7 moy evgaze erwtimatik sto pliktro 'next" kai "back" parolo poy to ekana eggatastasi to nero7 otan to etrexa panta se xp pro sp2 greek moy evgaze sinexeia ena koytaki "internal error" kai ekleine meta to nero 7. sto 7.0.1.2 diorthosane tipota apo afta ta probs h' protinete na minw sto nero 6.6.0.15 poy doylevei telia kai xwris kanena prob??? en oligis ftiaxane katholoy ta probs toy 7.0.0.0 h' akoma exei polla probs??? kai leei na to allaxeis se sxesi me to 6.6.0.15??? exei megales diafores(ektos apo tin emfanisi). mporeite na me breite kai sto 6974713128 grigoris. Μου φαίνεται πως δεν διαβάζετε τα post των άλλων μελών Σας γράφω παραπάνω "Παιδιά αυτή η έκδοση που μοιράζει το isomnia μου έλυσε τα χέρια. Είναι πολύ καλύτερη από την αρχική 7 και χωρίς καθόλου προβλήματα" και σας βεβαιώνω οτι κι εγώ στην 7 εκδοση είχα τα μεγαλύτερα προβλήματα αλλά στην έκδοση του Insomnia 7.0.1.2 τα πάντα λύθηκαν. Ειναι στα ελληνικά και περιέχει όλα τα αναγκαία χωρίς καθόλου προβλήματα. Αν δεν ξέρει κανείς και θέλει ας μου πει να του δώσω διεύθυνση να το αγοράσει... με pm φυσικά...
polaki Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 episis na exete ypomoni sta setup sas,kirios stous drivers(an den perastoun arga kai kala tha exete problima se olo to pc sas)min biazeste na patate next next next,oste na teleionete grigora,siga siga oste na fortonei kala to cd, Σοβαρά τώρα, αυτό είναι άκυρο... απλά είναι αβάσιμο...
polaki Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 xexexe tha tin dokimaso' date='ase megale eimai trelos ego,kai 10 tha kanw kamoia mera,tha gnorizeis isos oti kai me to format den katharizei kala o skliros,mono me to low level format,to opio bariemai na to kanw giati me 160gb skliro tha kanei kamoia 200 ores!!![/quote'] Λοιπόν... Ακόμα και quick format να κάνεις, ο δίσκος "καθαρίζει" μια χαρά, από άποψη ταξινόμισης αρχείων κλπ. Σβήνει το ToC (table of contents), οπότε τα λειτουργικά τον βλέπουν σαν κενό. Που σημαίνει οτι ΔΕΝ υπάρχει καμία περίπτωση να "μπερδευτούν" τα αρχεία που λες. Δοκίμασέ το κάνοντας defrag μόλις έχεις βάλει windows από απλό quick format. Θα σου πει οτι δεν ειναι fragmented ο δίσκος...... LOW level format κάνεις ΜΟΝΟ οταν ο δίσκος έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα, κάνα bad sector κλπ μήπως και τον επαναφέρει.
polaki Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 ean eixes liges gnoseis apo pliroforiki tha ikseres ayta pou egrapsa parapano kai den tha ta amfisbitouses' date='kai o kathigitis pou ta eipe einai o gnostos karamperis basilis pou bgenei kai se mia ekpompi tis ert3 pou asxoleite me computers.kai TONISA,den epibalo tin gnomi mou se kanena kai paradextika oti den einai kai oti kalitero to format(emena mou xreiazete giati asxoloume epagelmatika me visual kai epeksergasia ixou kai to kanw to pc mpou.......elo apo arxeia kai grapse sbise),[/quote'] Eγω εχω πρακτικές γνώσεις πάνω στους υπολογιστές γιατι ασχολούμαι εδώ και 2 χρόνια επαγγελματικά ως administrator δικτύου, είναι η δουλειά μου να διαχειρίζομαι 90 υπολογιστές τοπικούς και άλλους 60-65 remotely. Eχω σπουδάσει οικονομικά και μαστερ στο management στο E-business, αλλά δεν χρειάζεται να είσαι προγραμματιστής για να κατανοείς τα βασικά... Αδυνατώ να πιστεψω τα λεγόμενα του καθηγητή, γιατί έχω εδώ γύρω στα 40 pc στημένα με καμιά 8-9αρια προγράμματα το καθένα εδω και 4 χρόνια και δεν εχουμε κανει ΟΥΤΕ ΕΝΑ format και λειτουργουν κανονικά... Τα άλλα 50 είναι καινούρια από τότε που ήρθα, και οι μοναδικες φορές που κανουμε format είναι virus/βλακεία χρήστη/αστοχία υλικού... Αν ήταν καθε μήνα να κάναμε φορματ, να είσαι σίγουρος θα άλλαζα επάγγελμα! kai to allo pou eipa (1 pc = 1 programm' date='mporeis na mou stileis ena email sto [email'][email protected][/email] na sou stilo tin selida apo ta biblia mou kai to arxeio mou pou to grafei analitika). Δεν αμφισβητεί κανείς εσένα προσωπικά απτη στιγμή που λες ότι έτσι έχεις διδαχθεί.. Απλά και μόνο που υπάρχει κατι τετοιο γραμμένο, δείχνει πόσο καλή επιλογή κάνει όποιος μπορεί και σπουδάζει αγγλία/αμερική και γενικά εξωτερικό, και πόσα έτη είμαστε πίσω τεχνολογικά σαν χώρα.... Το pc δεν είναι μίξερ, να κάνει ένα πράγμα.. Ούτε ζουμε στην εποχή του Dos.Και εν πάσει περιπτώσει, εγώ που ξέρω 5 πράγματα το pc μου το κάνω φορμάτ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ πιο σπάνια, γιατί με τα προγράμματα που του έχω πάνω και τη χρήση που του κάνω,σίγουρα δεν μου παίρνει 2 ώρες... Απλά φυσικά και δεν περιμένω τον κυρ Βασίλη που πήρε pc πρώτη φορά επειδή το είχε προσφορά ο κάθε Κωτσόβολος να μπορεί να κρατήσει ενα pc σταθερό παραπάνω από 1 βδομάδα. Και εκεί είναι που συμφωνώ μαζί σου, ότι ΑΝ μιλάμε για παντελώς ΑΣΧΕΤΟΥΣ/ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ χρήστες, οτιδήποτε παραπάνω από το Office ***ΘΑ*** του κοκκαλώσει το μηχάνιμα μέσα σε 2-3 εβδομάδες.... Αλλά εδώ ειναι τεχνολογικό φορουμ, και το να λες τέτοια πράγματα σε άτομα που ασχολούνται είναι λογικό και επόμενο να δέχεσαι τον χλευασμό! Εντελώς φιλικά!
polaki Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 h gnwmh mou einai pws enas pou kserei apo computer den kanei 2 format to mhna, alla kserei na xeirizetai etsi ta pragmata wste na mhn xreiazetai an kanei format syxna! /Respect. Αυτή η πρόταση τα συνοψίζει όλα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.