djxxl Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 re paidia pos mporo na glitoso tin apokrypsi sta til mou me pairnoun kai mou exoun spasei ta neyra episi pos mporo na stelno ego minimata me apokripsi gia ean ton vro na tou spaso ego ta neyra.lololololololol kapoios filos mou eipai pos palia ipirxe kapoio kinito para poli megalo stin epoxi tou 8210 malon sony kai eygene i kairea i to microfono san to antriko organo
pern112 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 δεν μπορεις να βγαλεις την αποκρυψη γιατι δεν εξαρταται απο σενα. Το αλλο που λες παιζουν κατι προγραμματα sms bombing αλλα δεν το εχω ψαξει ιδιαιτερα. Κοιτα στο γοοοουυυγλε
tsomoloko Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Με βάση το όνομα του topic, μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για nokia 6680, με το οποίο, όταν κάποιος σε καλεί με απόκρυψη να σταματάει την κλήση, να την ακυρώνει, σαν να πατούσα το NO, αλλά αυτό να γίνεται αυτόματα. Ο λόγος? Επειδή δεν θέλω να με καλούν με απόκρυψη. Και το ιδανικότερο όλων? Αυτός που σε καλούσε με απόκρυψη να ακούει ένα αντίστοιχο φωνητικό μήνυμα ωστε την επόμενη φορά να...βγάλει την απόκρυψη.
gsoel Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Εγώ στο 6600 χρησιμοποιώ το BlackList. Προσθέτεις τους αριθμούς που θέλεις να κόβει όταν σε καλούν. Χτυπάει μια φορά και μετά κόβει την κλήση. Επίσης αν θέλεις προσθέτεις κάποιους αριθμούς και επιτρέπει την κλήση μόνο σε αυτούς. Κόβεις όλους τους άλλους. Αυτό έχω κάνει για τα βράδια που τ' αφήνω ανοιχτό. Πιστεύω να βοήθησα )
bchris Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Παιζει κατι αναλογο με το blacklist για το k700 ?
aGka8l Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Παιζει κατι αναλογο με το blacklist για το k700 ? oxi den nomizw ya ton logo oti to k700 den mporei na trexei *.sis arxua (xazo kinito ) ke kati analogo se java den pistevw na iparxei distixwws :-x
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.