DIMERR Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Re paidia ayto to psp olo provlimata einai.Krima gia mia etairia san ti sony perimena kati teleiotero xwris ta aparadekta kammena pixels kai ta provlimata me ta koubia.Parola ayta to psp eksakolouthei na einai i kaliteri foriti konsola simera.
Pantelis51 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Κάτι άσχετο. Σε ολόκληρο το κόσμο κυκλοφορούν αξιόλογες κονσόλες που δεν γίνονται γνωστές για λόγους μειωμένης συνεργασίας με τρίτες εταιρίες (Όποιος πρόλαβε να μπει στο χορό πρόλαβε) Ονόματα δεν θυμάμαι αλλά υπάρχει πχ. μια τέλεια παιχνιδομηχανή τύπου πολύ καλύτερου N-gage (Online gaming!) και ένα άλλο το οποίο περιέχει μεγαλύτερο (=ταχύτερο) και καλύτερο επεξεργαστή από το psp, και φοβερά γραφικά. Α, για να μην αναφέρω πως το firmware του περιλαμβάνει πολλούς τύπους εξομοιωτών game boy, mame κλπ κλπ
DIMERR Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Κάτι άσχετο.Σε ολόκληρο το κόσμο κυκλοφορούν αξιόλογες κονσόλες που δεν γίνονται γνωστές για λόγους μειωμένης συνεργασίας με τρίτες εταιρίες (Όποιος πρόλαβε να μπει στο χορό πρόλαβε) Ονόματα δεν θυμάμαι αλλά υπάρχει πχ. μια τέλεια παιχνιδομηχανή τύπου πολύ καλύτερου N-gage (Online gaming!) και ένα άλλο το οποίο περιέχει μεγαλύτερο (=ταχύτερο) και καλύτερο επεξεργαστή από το psp' date=' και φοβερά γραφικά. Α, για να μην αναφέρω πως το firmware του περιλαμβάνει πολλούς τύπους εξομοιωτών game boy, mame κλπ κλπ[/quote'] To thema me tis konsoles den einai mono pia einai i kaliteri apo thema hardware ala kai pia etairia exei ta lefta gia to marketing kai pia etairia tha kanei ta perisotera simbolaia me tous game developers.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 To prwto PSP pou phra thn prwth mera kykloforias tou apo to Plaisio, eihe 6 provlimatika pixels pou fainotan mono se entelws mavro background. To phga sto service sto Halandri kai afou sthn arhi mou elegan pws vlepoun 5 kai oxi 6 (ara den tha mou to allazan) arhisa na ta pairnw kai tous ta metrhsa ena pros ena! Mou to allaxan epi topou (oxi olo to kouti alla mono thn konsola!). To neo PSP auth th fora ehei 3 provlimatika pixels pou eytyhws toulahiston einai sthn panw dexia gwnia kai de fainontai eukola. Fysika esteila mail sth Sony kai tous eipa "euharistw gia th synergasia tosa hronia alla den prokeite na xanaparw oute ...akoustika apo th sony pia... Thn allh mera me phran phone sto kinhto legontas mou na xanapaw sto service kai an ontws fainontai entona ta pixels "isws" na mou to xanalaxoun an kai den ehei panw apo 6 opws provlepetai... Den phga akomh giati variemai na trehw pali sto halandri... Pantws dhlwsa kai tis 2 konsoles me apotelesma na paralavw 2 tainies spiderman Opws kai na ehei omws den pavei na einai mia kataplhktikh syskevh! Den asholoumai me peiratika games klp kai agorazw oti me endiaferei (ehw to Ridge Racer, to Mercury, to Golf kai to Spiderman2 kai akomh den teleiwsa kanena). Perimenw pws kai pws to neo perifereiako pou tha metatrepei to PSP se forhth TV!!!
Innersense Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Pantelis51 σε ευχαριστω πολύ για την απάντηση, τα εξήγησες πολύ ωραία και αναλυτικά. Δυστηχώς δεν δούλευε το link για το βιντεο, τουλαχιστον την ωρα που δοκίμασα. Θα ξαναπροσπαθήσω άλλη στιγμή. Αν έχει πάντως κάποιος άλλο Link, Μη διστάσει...
Pantelis51 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Dimmer όχι μόνο συμφωνώ με αυτό που λες αλλά και το έχω γράψει ως: "...δεν γίνονται γνωστές για λόγους μειωμένης συνεργασίας με τρίτες εταιρίες (Όποιος πρόλαβε να μπει στο χορό πρόλαβε)" Δεν μπορώ να καταλάβω... Αγοράζεις μια κονσόλα ωραία; Και είναι ΧΑΛΑΣΜΕΝΗ διότι έχει 6 καμένα Pixels ωραία; Γιατι να μην στην αλλάξουν ακόμα κι αν έχει 3 καμένα pixel; ΔΗΛΑΔΗ το τρελό της υπόθεσης ή η κοροιδία αν θέλετε είναι πως: αριθμός καμένων pixel του psp σου < 6 ΤΟΤΕ = Η συσκευή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΗ αριθμός καμένων pixel του psp σου > 6 ΤΟΤΕ = Η συσκευή σου ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΗ Συγνώμη αλλά αυτό μου θυμίζει την ιστορία με την ΟΛΙΓΟΝ ΕΓΚΥΟ! Έχω άδικο ρε παιδιά; Γιατί τέτοια κοροιδία; Για τόσο χάπατα μας έχουνε; Και τι θα γινότανε δηλαδή αν το psp δεν ήτανε βρέφος στην Ευρώπη; (Ούτε 2 μήνες κυκλοφορίας) και άρα η δυσφορία των πελατών θα σήμαινε και μειώση πωλήσεων; Γιατί το κινητό μου που το έχω πάνω από χρόνο δεν έχει κάψει ΟΥΤΕ ΕΝΑ pixel;;; ... ... .. .
sargos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 To thema me ta kamena pixels einai gnosto stis othones TFT. O Fujitsou o foritos mou dikaiologei mexri 3 kamena pixels, eno yparxoun alles markes (HP) pou den dikaiologoun oute 1 kameno pixel. Mono pou o enas kanei ta misa lefta apo ton allon, prosferontas tis idies dunatotites. H politiki tis Sony gia to PSP loipon, dikaiologei mexri 6 kamena pixels. Idalos, to kostos tha anebaine yperbolika... Kai stin teliki, toso megalo problima einai auta ta pixels?
Pantelis51 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Το αν είναι μεγάλο ή μικρό θέμα προβλέπεται από το σχετικό ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ πιθανοτήτων, για το δηλαδή εάν μου έχει κάψει 4 Pixel μέσα σε δύο εβδομάδες, σε έξι μήνες πόσα θα μου κάψει; Αν όσο μάλλον φτιάξουμε πραγματικούς πίνακες με πραγματικά στατιστικά δεδομένα, στον ένα άξονα με το χρόνο λειτουργίας (σε ώρες παρακαλώ!) και στον άλλο σε καμένα pixel τότε… αλίμονο μας! Προσωπικά προβληματίζομαι γιατί κάθε τόσο χρονικά συναντώ και από ένα ακόμα καμένο (καμένο, όχι κολλημένο) pixel που προς το παρόν μπορεί να μην με ενοχλούν και τόσο αλλά τι θα γίνει στο μέλλον; Εξάλλου το ποσό των 269 euro που έδωσα για το psp δεν είναι καθόλου ασήμαντο, δεν είναι χρήματα ουρανοκατέβατα ειδικά στην εποχή μας και αναλογικά είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ για φορητή παιχνιδομηχανή! Και ας μην ξεχνάμε πως το πλήθος των pixel μιας tft οθόνης H/Y είναι συνήθως το λιγότερο 786.432 ενώ του PSP 132.960 και πως αυτά τα καμένα pixels φαίνονται έντονα στο PSP λόγο της μικρής οθόνης. Τέλος ήθελα να αγοράσω μια τηλεόραση BRAVIA αλλά… έχω αρχίσει να το σκέφτομαι πολύ σοβαρά μιας και που δεν είμαι καθόλου σίγουρος για το αν αρχίσει να μου καίει κι αυτή, μιας και που είναι της εν λόγο εταιρίας!
ANEMOS-V Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 eseis posa dead pixel exete? ena tsek program giayto! http://psp.ign.com/articles/599/599236p1.html
ANEMOS-V Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 emena an de mou to allazan grigora... etsi ta katalige....
sargos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Sigoura ta 269 Europoula den einai liga, kai gia auto to logo pisteuo oti exeis kathe dikaioma na zitiseis apo ton politi na sou anoixei tin suskeui na tin deis, prin tin agoraseis, gnorizontas tin politiki tis sony gia ta 6 kamena pixel. Telos, sumbenoun poli pio trela pragmata me to thema tis poiotitas, ta opoia den mporeis na kaneis tipota. Px: - To neo PStwo 75xxx den fortonei gyro sta 40 original paixnidia PSX kai PS2! Etsi tous bgike apo tin paragogi kai etsi to poulane... - Ta proigoumena Xristougena kukloforise stin agora to PStwo, to opoio kegotan to laser san pyrotexnima... - To Xbox poleitai stin Elliniki agora stin idia timi me alles xores (mporei kai megaliteri) xoris na ypostirizei to Xbox Live episima stin xora mas.... Ti na kaneis, mplexame me ta palio-mixanimata
DIMERR Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Sigoura ta 269 Europoula den einai liga' date='kai gia auto to logo pisteuo oti exeis kathe dikaioma na zitiseis apo ton politi na sou anoixei tin suskeui na tin deis, prin tin agoraseis, gnorizontas tin politiki tis sony gia ta 6 kamena pixel. Telos, sumbenoun poli pio trela pragmata me to thema tis poiotitas, ta opoia den mporeis na kaneis tipota. Px: - To neo PStwo 75xxx den fortonei gyro sta 40 original paixnidia PSX kai PS2! Etsi tous bgike apo tin paragogi kai etsi to poulane... - Ta proigoumena Xristougena kukloforise stin agora to PStwo, to opoio kegotan to laser san pyrotexnima... - To Xbox poleitai stin Elliniki agora stin idia timi me alles xores (mporei kai megaliteri) xoris na ypostirizei to Xbox Live episima stin xora mas.... Ti na kaneis, mplexame me ta palio-mixanimata[/quote'] Episis sto xbox ta prwta prwta mixanimata gratzounizan ta diskakia...
Angeldust Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Αν είναι δυνατόν να δίνεις 270 ευρώ και να παίρνεις PSP με 5 και 6 καμμένα pixel. Προσωπικά εγώ δεν θα ανεχόμουν κανενός είδους συμβιβασμό και θα απαιτούσα επι τόπου να ανοιχτεί η συσκευή που θα πάρω, να την ελέγξω και αν είναι ΟΚ μόνο τοτε θα την έπαιρνα. Δεν δέχονται? ΟΚ, φεύγω, πάω σε άλλο μαγαζί, κάπου θα το δεχτούν.. όρεξη να'χουμε και υπάρχουν πολλά καταστήματα.
TheHulk12 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δυστηχώς η Sony όλο αυτά κάνει.Εχει συνεργασία με τρομερές εταιρίες που βγάζουν παιχνιδάρες και τα μηχανήματα τους είναι προβληματικά να μην μιλησω για το playstation2 (προβληματα με τα τροφοδοτικα - κεφαλές - dvd roms) ή για το slim που καιγόντουσαν.έπερνες κονσόλα με ημερομηνία ληξεως.Τώρα έχουμε και το psp...δεν μπορω να πώ πολύ ωραίο μηχάνημα και μέχρι στιγμής δεν εχω κανένα προβλημα αλλα πολυς κόσμος εχει :-x .Δεν ξέρω τι να υποθέσω.....βιάζονται να τα κυκλοφορήσουν και γι αυτό βγαίνουν με ελατώματα??αντε και το psp κάνει "μονο" 269euro πριν 5 χρόνια που είχε βγέι το ps2 και έκανε 200 χιλιάδες δραχμές και γώ αναγκάστηκα να το αλλάξω 3 φορές μέχρι να πάρω στα χέρια μου 1 μηχάνημα που να δουλεύει ....θα γίνει και το ίδιο με το ps3?????Αντιθέτως έχω και 2 χbox στην κατοχή μου που ποτέ δεν μου χουν βγάλει το παραμικρο!!
Pantelis51 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Βασικά δεν υπάρχει εύκολος τρόπος για να ελέγξεις "επί τόπου" τα καμένα pixel εκτός κι αν είσαι ο cyclop και κατά την έναρξη με το μαύρο φόντο καταφέρεις και σαρώσεις 132.960 pixels. Αφήστε που ο πωλητής δεν νομίζω πως θα το δεχτεί και με το δίκιο του διότι αν δεν το αγοράσεις εσύ ο επόμενος πελάτης που θα 'ρθει θα δυσφορήσει αντικρίζοντας την ανοιχτεί συσκευασία κλπ κλπ κλπ Σχολιάστε και τα υπόλοιπα "ελαττώματα" του psp, ας μην μένουμε στο θέμα των καμένων pixels. Για τη συνέχεια σας έχω ακόμα ένα που τουλάχιστον δεν έχω διαβάσει ΠΟΥΘΕΝΑ και το έχω μεγάλο παράπονο (εκτός κι αν όλοι γεννήθηκαν με την αυτογνωσία…)! ΚΟΥΙΖ: Έστω ότι αποκτήσατε το PSP και θέλετε να το αναβαθμίσετε με μεγαλύτερη μνήμη (memory stick). Έστω ότι βρήκατε μία χωρητικότητας 512ΜΒ και ταχύτητας 20MB/S στην φοβερή τιμή των 75 euro. ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ 512 ΜB ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ISO Κλπ;;;;;;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.