Προς το περιεχόμενο

Βραχιονας Οθονης TFT 19''

Roni_23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μηπως γνωριζει κανεις που μπορω να βρω εναν τετοιο βραχιονα????

(Μονο στο πλαισιο εχω βρει αλλα ειναι για 17αρα οθονη)

Δημοσ.

Και εγω, μετα απο ψάξιμο σε Στουρνάρη και Neoset μόνο στο Πλαισιο βρήκα αυτον για 17' ο οποίος κάνει για την 17άρα οθόνη μου! :-) Δεν τον έχω αγοράσει ακόμα. Πάντως αν αναφέρει οτι είναι VESA compliant δεν βλέπω τον λόγο να μην "αντέχει" 19άρα οθόνη...

Δημοσ.

Φυσικά θα ρωτήσω!

Πήγα πάλι στο πλαίσιο, αυτή τη φορά με ρώτησαν αν θέλω βραχίονα για 17 ή 19. Τους είπα για 17 αλλα και πάλι δεν τον είχαν διαθέσιμο...

Δημοσ.
Εγώ αγόρασα τον ακόλουθο για την 17άρα tft μου και άνετα αντέχει το βάρος της 19άρας.

http://www.plaisio.gr//IWCatProductPage.process?Section_Id=1080&Nav_Section_Id=205&Catalog_Id=1&Product_Id=33523&Merchant_Id=1&sts_cid=3%22

Ο βραχίονας αυτός ανέχει την 19άρα CRT που έχω και ψάχνεται αν σηκώνει 19άρα ή ακόμη και 21" TFT οθόνη? Ελεος... Μέχρι και 52" plasma αμα θέλεις σηκώνει.

Δημοσ.

Εμενα ομως δεν μου αρεσει αυτος ο τυπος βραχιονα.Θελω τον αλλο που πιανει την TFT οθονη απο το πισω μερος της.Εναν τετοιο ψαχνω..

Δημοσ.
Εμενα ομως δεν μου αρεσει αυτος ο τυπος βραχιονα.Θελω τον αλλο που πιανει την TFT οθονη απο το πισω μερος της.Εναν τετοιο ψαχνω..

Και εμένα, μόνο αυτός των TFT μου αρέσει, τον άλλο για CRT των είδα ανοιχτό και είναι αίσχος...

Δημοσ.
Ο βραχίονας αυτός ανέχει την 19άρα CRT που έχω και ψάχνεται αν σηκώνει 19άρα ή ακόμη και 21" TFT οθόνη? Ελεος... Μέχρι και 52" plasma αμα θέλεις σηκώνει.

Σόρυ δεν ειχα δει για ποιον γινόταν αναφορά πιο πάνω...

Πάντως προσωπικά θα κρατήσω αυτόν τον βραχίονα γομάρι που έχω τώρα που θα πάρω tft. Δεν μου αρέσει καθόλου αισθητικά ο βραχίονας για tft του πλαισίου. Τώρα αν δεν μου αρέσει ούτε και το γομάρι... μάλλον θα πάω σε κατασκευή δικιάς μου πατέντας με στήριξη από τον τοίχο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...