Προς το περιεχόμενο

Πιθανό πρόβλημα με Kerio

Panahs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, εγκταστήσαμε το Kerio 4.1.3 σε ένα PC φίλου και έπειτα ζήτησε update. Θυμάμαι ότι μετά το update το πρόγραμμα ήθελε να εγκαταστήσει ένα αρχείο μέσα στον φάκελο των Windows. Έπειτα το pc σέρνεται! Δεν μπορεί να εκτελέσει την πιο απλή λειτουργία χωρίς να κολλάει. Δοκίμασε ο φίλος μου να το απεγκαταστήσει αλλά του πέταξε error.

Μήπως ξέρει κανείς τίποτα να βοηθήσει?

EDIT: Επίσης μήπως ξέρετε ποια αρχεία/κλειδιά χρησιμοποιεί το πρόγραμμα στον φάκελο των windows ή στην registry μήπως καταφέρουμε και το βγάλουμε χειροκίνητα?

• Moderators
Δημοσ.

Ισως να εχει σχεση και μ αυτο το προβλημα που εχω κατα την εγκατασταση της τελευταιας εκδοσης..

Λυση δεν βρηκα και εχω μεινει με την 4.20.

Για να το απεγκαταστησεις,δοκιμασε με το your unistaller--->force uninstall.

Δημοσ.

Φίλε το βρήκα το προγραμματάκι και το έδωσα στο φίλο μου και το έβαλε. Κυρίως όμως εντοπίσαμε το exe που είχε πρόβλημα (και ήταν όντως το Kerio) στον task manager και το κλείσαμε και έπειτα βγήκε εύκολα το πρόγραμμα. Λειτουργούσε το exe στο full και έτρωγε όλους τους πόρους του συστήματος (CPU 100%). Τέλος καλό όλα καλα :)

Παρεμπιπτόντως ωραίο προγραμματάκι το Your Uninstaller :D

• Moderators
Δημοσ.

Ποια εκδοση του εβαλες?4.20?Καταφερες να του βαλεις την τελευταια(4.22)?

Να ξερω αν εχω εγω το προβλημα τελικα.. :wink:

Δημοσ.

Γράφω πάνω ότι βάλαμε το 4.1.3. Τώρα μετά το update δεν έχω ιδέα τι μπήκε. Πάντως μόλις διορθώθηκε το πρόβλημα το Kerio πήρε πόδι και δεν ξαναμπήκε. Sygate πλέον :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...