Panahs Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Καλησπέρα, εγκταστήσαμε το Kerio 4.1.3 σε ένα PC φίλου και έπειτα ζήτησε update. Θυμάμαι ότι μετά το update το πρόγραμμα ήθελε να εγκαταστήσει ένα αρχείο μέσα στον φάκελο των Windows. Έπειτα το pc σέρνεται! Δεν μπορεί να εκτελέσει την πιο απλή λειτουργία χωρίς να κολλάει. Δοκίμασε ο φίλος μου να το απεγκαταστήσει αλλά του πέταξε error. Μήπως ξέρει κανείς τίποτα να βοηθήσει? EDIT: Επίσης μήπως ξέρετε ποια αρχεία/κλειδιά χρησιμοποιεί το πρόγραμμα στον φάκελο των windows ή στην registry μήπως καταφέρουμε και το βγάλουμε χειροκίνητα?
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Ισως να εχει σχεση και μ αυτο το προβλημα που εχω κατα την εγκατασταση της τελευταιας εκδοσης.. Λυση δεν βρηκα και εχω μεινει με την 4.20. Για να το απεγκαταστησεις,δοκιμασε με το your unistaller--->force uninstall.
Panahs Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Για να το απεγκαταστησεις,δοκιμασε με το your unistaller--->force uninstall. Your uninstaller?? Τί είναι αυτό?
Panahs Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Φίλε το βρήκα το προγραμματάκι και το έδωσα στο φίλο μου και το έβαλε. Κυρίως όμως εντοπίσαμε το exe που είχε πρόβλημα (και ήταν όντως το Kerio) στον task manager και το κλείσαμε και έπειτα βγήκε εύκολα το πρόγραμμα. Λειτουργούσε το exe στο full και έτρωγε όλους τους πόρους του συστήματος (CPU 100%). Τέλος καλό όλα καλα Παρεμπιπτόντως ωραίο προγραμματάκι το Your Uninstaller
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Ποια εκδοση του εβαλες?4.20?Καταφερες να του βαλεις την τελευταια(4.22)? Να ξερω αν εχω εγω το προβλημα τελικα.. :wink:
Panahs Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Γράφω πάνω ότι βάλαμε το 4.1.3. Τώρα μετά το update δεν έχω ιδέα τι μπήκε. Πάντως μόλις διορθώθηκε το πρόβλημα το Kerio πήρε πόδι και δεν ξαναμπήκε. Sygate πλέον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.