Προς το περιεχόμενο

Plextor PX-760A & PX-760SA

ppetr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η γνωστή εταιρία παρουσιάζει νέα μοντέλα που φτάνουν 18x

http://www.plextor.be/products/px-760a.asp?choice=PX-760A

http://www.plextor.be/products/px-760sa.asp?choice=PX-760SA

Βέβαια, καλά-καλά δεν έχουμε ζήσει το 16x αλλά... η τεχνολογία στο hardware προηγείται και είναι εδώ.

Δημοσ.

Γαμωτο...Πριν 2 εβδομαδες πηρα το 716Α (βγηκε νεο firmware 1.09).

DL+ 10x!!!! Και υποστηριξη για DVD-RAM.

Το buffer στα 2MB ετσι εχω δυο λογους που δεν στραβωσα πολυ. (716Α 8ΜΒ). Ο δευτερος λογος ειναι οτι στην αγορα δεν εχω πετθχει ουτε ενα 6x DL να δοκιμασω το Plextor. Tι να το κανω το 10x?....

Δημοσ.

Τα Verbatim 2.4X DL τα γράφει με 6Χ (από το firmware 1.05 και μετά) σε 18 λεπτά!

Εγώ δε σιχτιρίζω γιατί

α) έχω τα 8ΜΒ cache

β) 16Χ με 18Χ σιγά τ' αυγά!

Δημοσ.

Sygnwmi re file poy vlepeis oti h egrafi se dvdrw dl me ti firmware 1.09 sto plextor 716a to kanei 10x apo 6x???? afoy den leei tipota tetoio sto info toy firmware. Kai kati allo. exeis dokimasei na kaneis egrafi apo dvd se dvd me ti methodo "on the fly" diladi xwris na pernaei prwta ta dedomena sto skliro disko se 12x taxitita egrafis??? an nai posi wra soy kanei gia ena fullaristo dvd????

Δημοσ.
Sygnwmi re file poy vlepeis oti h egrafi se dvdrw dl me ti firmware 1.09 sto plextor 716a to kanei 10x apo 6x???? afoy den leei tipota tetoio sto info toy firmware. Kai kati allo. exeis dokimasei na kaneis egrafi apo dvd se dvd me ti methodo "on the fly" diladi xwris na pernaei prwta ta dedomena sto skliro disko se 12x taxitita egrafis??? an nai posi wra soy kanei gia ena fullaristo dvd????

Παρεξηγησες. Αναφερομουν στο 760Α. Την αναφορα για το firmware γι'αυτο τη βαζω σε παρενθεση :)

Εχω γραψει on the fly αλλα δεν θυμαμαι να σου πω ποση ωρα εκανε. Ηταν λιγο πιο αργο θυμαμαι γιατι εχω και το 716Α και το DVD ROM στο ιδιο IDE....

Δημοσ.

Τι 18x ??? εδω το 716 δεν φτάνει ποτέ πραγματικά 16x....

Όπως και να εχει το πραγμα ταχύτητες πάνω από 8x παράγουν εγγραφές μειωμένης ποιότητας.

ΥΓ: Εγω πάλι ψάχνω δισκάκια RW πάνω από 4χ, αλλα ούτε αυτά φαινεται να υπάρχουν, οπότε καλό το 760 αλλα τι να το κάνεις???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...