kopunisher Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Λοιπον εχω ενα παλιο τροφοδοτικο, που απλα ειχε κολλήσει ο ανεμιστήρας απο την μπίχλα. Οποτε αφου πιανει που πιανει χώρο, σκέφτηκα να το χρησιμοποιήσω ως τροφοδοτικό γενικής χρήσης για κυκλώματα κλπ. Από οτι ειδα δίνει ρέυμα μόνο στο purple καλώδιο (5ν/0,8Α) για να δίνει ρευμα στην μητρική σε standby. Μαλλον για να ενεργοποιηθούν όλοι οι εξοδοι θέλει κάποιο σήμα απο την μητρική μέσω των καλωδίων green PS-ON(remote) και gray pw-ok (P.G) (τα γειώνει, τα βραχυκυκλώνει δεν ξέρω...) Εχει κανεις καμια ιδέα??
billpeppas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Για να ανοίξει πρέπει να έχεις βραχυκυκλωμένα ένα μαύρο με το πράσινο καλώδιο από το ATX 20pin connector.
kopunisher Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Είσαι ωραίος!!! Λειτουργησε, απλα το τροφοδοτικο πρεπει να ψοφαει γιατι αντι για 12ν ονομαστική μου δινει 9,5ν... αλλα οκ ειναι. ευχαριστώ
billpeppas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Είσαι ωραίος!!!Λειτουργησε' date=' απλα το τροφοδοτικο πρεπει να ψοφαει γιατι αντι για 12ν ονομαστική μου δινει 9,5ν... αλλα οκ ειναι. ευχαριστώ[/quote'] Με πολύμετρο πήρες την μέτρηση 9,5V @ 12V rail ?
kopunisher Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 ναι με πολύμετρο εκανα την μέτρηση. Γενικότερα ειναι ασφαλές πχ αν βραχυκυκλώσει? (το κόκκινο λέει για 15Α max)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.