Προς το περιεχόμενο

Είμαι ένας νόμιμος χρήστης WIN XP

aneleitos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα είναι βέβαιο.Αν στη ψωροκώσταινα η ακρίβεια δεν fuckούσε κι έδερνε,η πειρατεία θα περιοριζόταν και δεν θα είχαμε το θλιβερό προνόμιο να είμαστε πιό κλέφτες ακόμη καί από τις πρώην ανατολικές χώρες.'Επειτα λέει δεν ανταποκρίνονται οι Έλληνες στις νέες τεχνολογίες (βλέπε χαμηλό ποσοστό διείσδυσης του Ιντερνετ κ.λ.π).Έλλάδα η χώρα της παγαποντιάς της μίζας της ρεμούλας τού Έγώ και η πάρτη μου.Καί πού αυτά? Στην πρώτη χρονικά Δημικρατία τού κόσμου!

Είμαστε η μόνη χώρα όπου η εκάστοτε εξουσία προσπαθεί σχεδόν με μίσος να σου αδειάσει την τσέπη.Τι άλλο να πεί κανείς.Είναι εξάλλου τόσα πολλά τα άσχημα.

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ένα είναι βέβαιο.Αν στη ψωροκώσταινα η ακρίβεια δεν fuckούσε κι έδερνε' date='η πειρατεία θα περιοριζόταν και δεν θα είχαμε το θλιβερό προνόμιο να είμαστε πιό κλέφτες ακόμη καί από τις πρώην ανατολικές χώρες.'Επειτα λέει δεν ανταποκρίνονται οι Έλληνες στις νέες τεχνολογίες (βλέπε χαμηλό ποσοστό διείσδυσης του Ιντερνετ κ.λ.π).Έλλάδα η χώρα της παγαποντιάς της μίζας της ρεμούλας τού Έγώ και η πάρτη μου.Καί πού αυτά? Στην πρώτη χρονικά Δημικρατία τού κόσμου!

Είμαστε η μόνη χώρα όπου η εκάστοτε εξουσία προσπαθεί σχεδόν με μίσος να σου αδειάσει την τσέπη.Τι άλλο να πεί κανείς.Είναι εξάλλου τόσα πολλά τα άσχημα.[/quote']

1000% Μαζι σου φιλε.

Οταν υπαρχει φτωχεια στο κοσμακι, και βεβαια θα κοιτας και το τζαμπε,

και βεβαια θα κοιτας και την αρπαχτη και πολλα αλλα δυστηχως.

Δημοσ.
agapite billpeppas to mac to agnooume?

pampola games yparxoun sto maki kai paizoun kai poly omorfa xwris na prizesai.

eksallou kapoia stigmi ta windows 8a ekleipsoun kai tote na dw ti 8a kanoun oloi oi windowsakides.

I paradosiaki aksia tou UNIX den egeitai se kapoio kollima mas me auto alla sto gegonos oti einai ena systima sxediasmeno wste na antepekserxetai se forto ergasias kai oxi sto na entypwsiazei ton kosmo me xaza akrovatika ti stigmi pou de mporei na sta8ei or8io.

ta windows den prokeitai pote na ftasoun to epipedo tou UNIX kai kala 8a kanoume na to katalavoume. to UNIX einai ena paliotero OS (kai ara wrimotero) kai parallila einai eksarxis vasismeno se pio swsto modelo apo ta windows opote se opoion aresoun ta windows as paei na ypostiriksei ti Get The Facts kampania tis M$

Μα δεν νομιζω οτι υπαρχουν και πολλοι που υποστηριζουν -σθεναρα εστω- τα Win.Ειναι ενα αναγκαιο κακο.Απο τη αλλη το προβλημα με τα Win ξεκιναει απο τη χρηση που ορισμενοι και καλα high κομπιουτεραδες προσπαθουν να κανουν σε αυτα...Μην περιμενεις να αλλαζεις τα φωτα στον πυρηνα τους και μετα ολα να δουλευουν τελεια!!! :wink:

Δημοσ.

Υπάρχουν κάποιοι που υποστηρίζουν σθεναρά τα Windows. Λέγονται "administrators" (systems, database ή ότι άλλο θέλετε) και βγάζουν το ψωμί τους από κει. Χτυπάνε καθημερινα 8ωρα διαχειριζόμενοι δίκτυα windows εκατοντάδων υπολογιστών, φέρουν την ευθύνη για κάθε τι που τρέχει στο δίκτυο από e-mail μέχρι βάσεις δεδομένων και γνωρίζουν το λειτουργικό και τα δίκτυα σαν την τσέπη τους. Γνωρίζουν επίσης τι σημαίνει κακογραμμένη εφαρμογή, και χρήστης local administrator. Το τελευταίο που θα κοιτάξουν σε ένα πρόβλημα είναι μην "αστόχησαν" τα windows.

Δεν θα μιλήσω κατά του Unix-οειδών έχουν κι αυτά τη χρησιμότητά τους και μαγκιά του όποιου τα δουλεύει. Θα αποδοκιμάσω όμως πιτσιρικάδες που σκίζουν το PC τους με τα καθημερινά πειρατικά downloads των P2P και τα "tweaks" και τους φταίει η microsoft, και τους κακομοίρηδες που επειδή δεν τους περισσεύουν λεφτά ΚΑΙ για software κάνανε την πειρατεία δικαίωμα.

Δημοσ.

...σκεφτείτε δηλαδή τι πρέπει να σούρουν στα windows αυτοί που τα έχουν πληρώσει κιόλας...

Συμφωνώ με τον dimitris__ και υποστηρίζω τα windows έναντι άλλων λειτουργικών, όμως θέλω να παρατηρήσω ότι:

Η πειρατεία προφανώς και δεν είναι δικαίωμα. Για άλλους είναι λύση ανάγκης, για άλλους κατάντια, απλώς κάποιους τους παίρνει, λόγω χαλαρής νομοθεσίας κλπ., και την διαιωνίζουν. Δεν νομίζω όμως ότι όσοι ασχολούνται με πειρατικά downloads ή tweaks τα βάζουν με τα windows μετά αν δεν δουλέψει κάτι (δεν έχω δει πολλές τέτοιες περιπτώσεις), εκτός πια κι αν δεν έχουν πραγματικά καμία επαφή με το "άθλημα" και βρίσκονται στην κατηγορία: "Σε γενικές γραμμές δεν βάζω noCD cr*cks και δεν ασχολούμαι με tor*ents, γιατί θα μου χαλάσει ο σκληρός/το PC/το αυτοκίνητο/το σπίτι στο χωριό". Οι υπόλοιποι, μάλλον ξέρουν τι κάνουν.

Το σκεπτικό πολλών, από καταβολής πολιτισμού, έχει ως εξής:

"Με καταδυναστεύεις, είμαι από κάτω σου και είναι σύμφωνο με τα πιστεύω μου να αντιστέκομαι και να απαιτώ ίσα δικαιώματα. Είμαι ανώτερος και σε έχω από κάτω μου και είναι σύμφωνο με τα πιστεύω μου να σε εκμεταλλεύομαι."

Εξαιρετικά πεσιμιστικό. Υπάρχει σε κάποιο βιβλίο της γνωστής σειράς Dune και δεν θυμάμαι αν το έχει πει και στην πραγματικότητα φιλόσοφος του 20ου αιώνα.

Αλλά έτσι ενεργούν ορισμένοι. Όταν κάποιος που σκέφτεται έτσι, βλέπει σήμερα στις ειδήσεις ότι έχουμε το πιο ακριβό γάλα και τυρί στην Ευρώπη (100% πάνω απο τη Γερμανία, 50% πάνω από την Αγγλία), παίρνουμε ακριβώς τα μισά λεφτά από το μέσο όρο των χωρών της ζώνης του ευρώ και τον σφίγγει το ζωνάρι, θα κάτσει να ασχοληθεί με το αν θα βγάλει τα λεφτά του ο άγνωστος που έγραψε τη database του προγράμματος που μόλις αντέγραψε??? Πού? Στην Ελλάδα, που επικρατεί η αποθέωση της ατομικότητας? Που συναίσθημα κοινωνικής ευθύνης δεν υπάρχει ούτε για δείγμα? Μάλλον θα το χρησιμοποιήσει ως δικαιολογία για να συνεχίσει να αντιγράφει...δυστυχώς.

Μακάρι να αλλάξουν κάποτε τα πράγματα γιατί μας αξίζει κάτι καλύτερο.

Δημοσ.

Και μετα σου λενε Ολυμπιακους Αγωνες και λοιπες μλκς...

Δυστυχως ειναι οπως τα λενε οι περισσοτεροι, με αυτα που γινονται ποιος θα κατσει να ασχοληθει με το αντιγραμμενο software?Εδω το μονο που ξερουν ειναι οι αντιγραμμενες ταινιες/μουσικες!Που να καταλαβουν?Αφου δεν εχουν ιδεα απο πληροφορικη.Ο ενας κοροιδευει τον αλλον με τα χαλια του και ολοι μαζι συμφερουμε στον εμμεσο εξευτελισμο, καταποντισμο και τελος πτωχευση του κρατους, και να δειτε, ολοι παλι θα καταφυγουν στην ξενιτια.Ελπιζω να μην γινουν οπως τα ειπα παντως.

Δημοσ.

Tι σχέση έχουν τα αντίγραφα των Windows με την πτώχευση του κράτους?

Εκτός αν εννοείς ότι γεννεσιουργός αιτία και για τα δύο, είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζει ο νεοΕλληνας τον καπιταλισμό,φτιάχνοντας δικούς του κανόνες.

Δημοσ.

Δεν θα μιλήσω κατά του Unix-οειδών έχουν κι αυτά τη χρησιμότητά τους και μαγκιά του όποιου τα δουλεύει. Θα αποδοκιμάσω όμως πιτσιρικάδες που σκίζουν το PC τους με τα καθημερινά πειρατικά downloads των P2P και τα "tweaks" και τους φταίει η microsoft' date=' και τους κακομοίρηδες που επειδή δεν τους περισσεύουν λεφτά ΚΑΙ για software κάνανε την πειρατεία δικαίωμα.[/quote']

Aκριβως αυτο εννοουσα και εγω.Προφανως τα δεκαδες crack.exe, mount image και τα συναφη καπου θα εχουν καποιο conflict μεταξυ τους.Επισης καλα τα Unix-οειδη, αλλα οχι για τον καθημερινο μεσο χρηστη!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...