Προς το περιεχόμενο

Είμαι ένας νόμιμος χρήστης WIN XP

aneleitos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
(..deleted..)

Kante oloi disable ton hafie geniun kati apo ta manage addons tou ie kai katevaste updates

gredais αυτο ισχυει? Δοκιμασα με auto-updates στο on κ' το geniu add-on στο off κ' πεταει error :?

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τα Windows XP μπορούν να δεχθούν ενεργοποίηση ξανά, σε οποιοδήποτε σύστημα μετά από 8 μήνες, άσχετα αν έχει αλλάξει η σύνθεση του λειτουργικού.

Υπάρχουν περιπτώσεις που ο χρήστης έχει ενεργοποιήσει αρκετές φορές το λειτουργικό και έτσι ζητάει τηλεφωνική επικοινωνία με την M$ για να ενεργοποιηθεί πάλι, αφού δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις.

Δυστυχώς ή ευτυχώς αυτό ισχύει. Υπάρχουν και περιπτώσεις που δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί ξανά, γιατί έχει ξεπεράσει το μέγιστο επιτρεπτό όριο ενεργοποιήσεων.

Όσοι θέλουν να έχουν άπειρες ενεργοποιήσεις μπορούν να αγοράσουν την retail έκδοση των Windows αλλά φυσικά σε υψηλότερη τιμή.

Όσο για το Norton το λέει και στη συσκευασία του, ότι έχεις Subscription για 1 έτος.

Δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το παράλογο.

Δημοσ.
Τα Windows XP μπορούν να δεχθούν ενεργοποίηση ξανά' date=' σε οποιοδήποτε σύστημα μετά από 8 μήνες, άσχετα αν έχει αλλάξει η σύνθεση του λειτουργικού.

Υπάρχουν περιπτώσεις που ο χρήστης έχει ενεργοποιήσει αρκετές φορές το λειτουργικό και έτσι ζητάει τηλεφωνική επικοινωνία με την M$ για να ενεργοποιηθεί πάλι, αφού δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις.

Δυστυχώς ή ευτυχώς αυτό ισχύει. Υπάρχουν και περιπτώσεις που δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί ξανά, γιατί έχει ξεπεράσει το μέγιστο επιτρεπτό όριο ενεργοποιήσεων.

Όσοι θέλουν να έχουν άπειρες ενεργοποιήσεις μπορούν να αγοράσουν την retail έκδοση των Windows αλλά φυσικά σε υψηλότερη τιμή.

Όσο για το Norton το λέει και στη συσκευασία του, ότι έχεις Subscription για 1 έτος.

Δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το παράλογο.[/quote']

oraia paidia mathame kai kati apo ton billako, mas leei me liga logia oti den tha prepei na kanoume format se ligotero apo 8 mines giati veveos veveos to os tou einai apeirws aksiopisto bla bla bla..... den mou les omws re billako, gia tous advanced users pou kanoun dokimes software vriskeis mikro xroniko diastima tous 8 mines??? I REGISTRY sou billako einai gia ta mpaza kai den antexei. ftiakse kaliteri diaxeirisi registry kai meta ksana milame(tora vevea einai aniparkti kai xreiazetai na xrisimopioume oti mlkia software katharismou pou vgenei stin agora kai iposxetai ta kalitera kai tis perisoteres fores mas tin xalane xeirotera!).

kante ena katharo installation , istera kante to activation sas kai meta ghost rulezzzz kai den xriazetai na sas spaei ta nevra i politiki tis ms, tou bill i opoioudipote....

to true image v8.0 tis acronis einai katapliktiko os image software kai einai se olous mas xrisimo. episis kai ton Norton Ghost v9.0

kali sinexeia kai to thema pou exei anoiktei einai apo ta klassika themata tou forum mas pou den exoun teleiomo.

Δημοσ.

episis thelw na pw oti i lisi tou ACTIVATION einai poli patata(i sisxetisi agoras tou software me ton megisto arithmo egatastasewn apefthinetai se sxetika arxarious xristes dioti den tous pernaei apo tin arxi i skepsi tou ti spasimo kai ti paralogo einai), giati me vasi tin apli logiki den kanei tpt ektos apo to na kanei ta nevra mas na spame. to registration mesw email-fax, me kodiko energopoiisis pou kirieve paleotera software itan mia xara....

akou dw to acdsee v8.0 na thelei activation... mathane oloi apo tin mama ms.... programmata tou 1mb theloun activation.

kai me xara na antimetopisw opoiadipote apantisi sxetika me tin logiki tou activation

Δημοσ.

Γιατι κανεις δεν κανει backup τα activation files, αλλα επειδή και εγω επαθα το ίδιο πραγμα ακριβώς, και είχα ανοίξει και ποστ εδω, τα activation files ΔΕΝ θα τον έσωζαν αφού σου ρίχνει πόρτα γενικότερα... Βεβαια εγώ είχα αλλάξει ένα δίσκο....Που να άλλαζα ολόκληρο mobo δηλαδή...

Δημοσ.

Πόσες περίπου ενεργοποιήσεις μπορείς να κάνεις συνολικά, γνωρίζει κανείς;Γιατί εγώ κάνω αρκετά συχνά θα έλεγα φορμάτ.

Αυτό πάντως που είπατε, ότι μόνο αφού περάσουν 8 μήνες μπορείς να κάνεις φορμάτ δεν το κατάλαβα.Εγώ μια φορά θυμάμαι είχα κάνει 4-5 σε μία εβδομάδα χωρίς πρόβλημα. :roll:

Δημοσ.
Πόσες περίπου ενεργοποιήσεις μπορείς να κάνεις συνολικά' date=' γνωρίζει κανείς;Γιατί εγώ κάνω αρκετά συχνά θα έλεγα φορμάτ.

Αυτό πάντως που είπατε, ότι μόνο αφού περάσουν 8 μήνες μπορείς να κάνεις φορμάτ δεν το κατάλαβα.Εγώ μια φορά θυμάμαι είχα κάνει 4-5 σε μία εβδομάδα χωρίς πρόβλημα. :roll:[/quote']

Επειδή κ εγώ εκανα αρκετα φορματ σε καποια φαση, δεν νομιζω οτι εχει κατι να κανει. Σημασία έχει και η παραμικρή αλλαγή στο hardware. Κι αυτο γιατι κανοντας activation στελνει στοιχεια για ολο το hardware σε μια βαση δεδομένων. Συγκρίνει, βλεπει οτι εχεις το ίδιο & σου λεει εισαι ΟΚ...

Αν αλλάξεις κάτι, και συγκεκριμένα αναλόγως το τί αλλάζεις μπορεί να σου ρίξει πόρτα όπως έκανε σε μένα...

Αυτο που δεν καταλαβα ειναι ΓΙΑΤΙ εφαγα ΕΓΩ πορτα, με δεδομένο ότι απλα ΕΒΓΑΛΑ 2 δίσκους που είχαν σκέτα data (οχι λειτουργικου συστήματος δηλαδη) αφου ο δίσκος με το λειτουργικό έμειναν ανέπαφοι...

Επίσης δεν ξέρω τι θα γινόταν αν bootαρα κανονικα, και στα 2 external cases που είχα τους δίσκους τα ειχα turned off.. Και απλα ένα ενα τα εκανα power on να τους δει το συστημα...

Αραγε και τότε θα μου ζήταγε??

Δημοσ.

Για μενα, οι δρομοι ειναι 3. Ειτε αγοραζεις εν γνωση σου τα Win, με τα οσα προβληματα - γνωστα σε ολους - και δικαιουσαι να παραπονιεσαι, ειτε τα βαζεις αντιγραμμενα, αλλα δεν εχεις δικαιωμα να λες κουβεντα, ειτε πας σε Linux που ειναι τσαμπα αλλα καθεσαι και μαθαινεις απο την αρχη.

Η πλακα ειναι οτι οι περισσοτεροι χρηστες, παραπονιουνται για τις μπλε-πρασινες-κοκκινες οθονες, αλλα εννοουν να βαζουν οτι beta υπαρχει στο Ιντερνετ, μαζι με διαφορες κοπιες των Win. Aν δεν σας (μας) αρεσει το λειτουργικο αυτο, μην το αγοραζετε, μην το χρησιμοποιητε. Bαλτε Linux, βαλτε το νεο MACos For Intel, και ψαχτητε λιγο. Αν επιμενετε Windows, τοτε δεν φταινε αυτα που ειναι κακα, εμεις φταιμε που τα χρησιμοποιουμε.

Φιλικα...

Δημοσ.

για να ρίξω λιγο νερο στο μύλο, εχω λοιπον ενα desktop με windows απο μαυρούλη και ενα laptop με windows oem της μαμας του. Οταν βγήκε το SP2 μου ήρθε με το ταχυδρομείο συστημένο απο το Billακο , καλο παιδί δε λέω, εχουμε κι αλληλογραφία συχνή.. :)

Ηθελα να το περάσω στα 2 μηχανήματα, στο desktop εκανα ενα ghost (για καβάτζα), πέρασα το SP2 και ουτε γάτα ουτε ζημιά σε μίση ωρίτσα ολα καλα. Ελα ομως που για να κάνω το ιδιο στο laptop σκεφτόμουν : μήπως δεν πάρει το SP2 σωστα; κι ετσι, μήπως δεν δουλέψουν μετα απο ghost ; μηπως χρειάζεται ξανα activation και τρέχα γύρευε με κωδικούς και εταιρίες; Και μη τα πολυλογώ , εφαγα 4 μήνες να το σκέφτομαι...

Με τέτοιους αντι-παραγωγικούς τρόπους προστασίας δεν πάει μπροστά κανενας. Τι Linux και Σβήνουξ μη το γυρίσετε σε διαμάχη μεταξύ OS, εδω λέμε το εχεις κοπια και τελειώνεις σε 30' και το έχεις original και σε τρώνε οι ενοχές και οι σκοτούρες... :(

Δημοσ.
Η πλακα ειναι οτι οι περισσοτεροι χρηστες, παραπονιουνται για τις μπλε-πρασινες-κοκκινες οθονες, αλλα εννοουν να βαζουν οτι beta υπαρχει στο Ιντερνετ, μαζι με διαφορες κοπιες των Win.

Δηλαδη εχει διαφορά η κοπια Windows απο το original Windows σε σχεση με την καλη/κακη απόδοση του OS; Πες το μου κι αυτο! :? Τι διαφέρει δηλαδη εκτος απο το WPA που στο ένα έχει περαστεί Retail κλειδί και στο άλλο CORP. ;

Μη θυμηθώ την ιστορία που ακουσα με τ'αυτια μου στο Πλαισιο ενα Σαββατο μεσημέρι, πηγε ο καημενος ο μπαμπάς με το παιδάκι του κρατώντας ενα καμμένο modemακι και ο πωλητης του έλεγε οτι δεν δουλεύει (τάχα) γιατι ειχε αντίγραφα windows... Φαντάζομαι μέχρι να φτάσω στο ταμείο θα του ειχε πουλήσει και ενα κιλο καλοβρασμένα Windows :)

Δημοσ.

To θέμα είναι γιατί να σε αναγκάζουν να περιμένεις στο τηλέφωνο 15 λεπτά με οδηγίες που και ένας διανοητικά καθυστερημένος θα μπορούσε να καταλάβει (αλλά δεν θα μπορούσε να κάνει format για να θέλει μετά πάλι ενεργοποίηση) και γιατί να μην κάνεις την ενεργοποίηση από το inet κανονικά όπως και στην αρχή. Αφού στο κάτω κάτω, και στο τηλέφωνο δεν επιβεβαιώνουν κάτι διαφορετικό.

Δημοσ.
Δηλαδη εχει διαφορά η κοπια Windows απο το original Windows σε σχεση με την καλη/κακη απόδοση του OS; Πες το μου κι αυτο! :? Τι διαφέρει δηλαδη εκτος απο το WPA που στο ένα έχει περαστεί Retail κλειδί και στο άλλο CORP. ;

Sorry my mistake... :-? Εννοουσα τις διαφορες διανομες που εχουν και διαφορα αλλα progs μαζι, και οχι απλες κοπιες των original CD. Δεν το διευκρινησα ομως..... :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...