Προς το περιεχόμενο

Είμαι ένας νόμιμος χρήστης WIN XP

aneleitos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ .....

Πρίν δύο χρόνια έκανα τη μαλ...κία να αγοράσω ένα νόμιμο αντίτυπο Windows XP.

Αγόγγυστα. ο μαλ...κας όποτε έκανα format έκανα και ενεργοποίηση απο το Διαδίκτυο.

Πρίν λίγες μέρες που πήγα να κάνω το ίδιο, το ταμπελάκι μου έκανε άλλη εξήγηση...Πάρτε τηλέφωνο στη Microsoft Hellas, φάτε κανα τέταρτο της ώρας παίζοντας με το πληκτρολόγιο του τηλεφώνου και αφού αυνανιστείτε αρκετά, μιλήστε με τον αντιπρόσωπό μας για να σας κάνει αυτός την ενεργοποίηση. 'Ολα αυτά γιατι το παραχέσ..τε στα format και ποιός είστε που νομίζετε ότι επειδή πληρώσατε θα είναι και δικά σας για πάντα......

Ο τηλεφωνικός αντιπρόσωπος (ευγενέστατο το παλικάρι) μου είπε ότι δυστυχώς ετσι είναι "ο νόμος της MICROSOFT". To αναφέρει λέει και το site.

Εγώ βέβαια δεν αγόρασα τα WIndows απο site αλλα απο κατάστημα. Στο κουτί λοιπόν δεν αναφερόταν τίποτα απο την Οδύσσεια που θα με βάζανε.

Απαντήστε λοιπόν φίλοι μου με ΝΑΙ ή ΟΧΙ είμαι μαλάκας ή όχι?

Το ωραίο είναι ότι η εκδίκηση πλησιάζει. Τα VISTA έρχονται και ξέρω πλέον πολύ καλά απο που θα πάρω τα καινούργια windows..............

ΟΟΟΥΥΥΣΤ!!!!

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κάτι τέτοιο ισχύει και για το Norton Antivirus όπου το αγοράζεις για 1 χρόνο, και η εταιρεία σε υποχρεώνει μετά να το ξαναπληρώσεις για άλλον 1 χρόνο κ.ο.κ. Αν είναι δυνατόν..

Δημοσ.

nai epishs eisai malkas giati edwses lefta gia thn douleia kapoion na ta ftia3oun ayta. den 3erw twra poso sou stoixhse na pareis ena thl kai na to energopoihseis alla den sou zhthsan na tous sthleis pistopoihtiko genhsews aithsh tou nomou 105 klp klp. hmarton dld ena thlefwno phres kai milhses ligo.

gia ton noron einai diaforetika plhrwneis gia to subscription(a8lio antivirus anyway)

Δημοσ.

Δεν είναι ανάγκη να βαφτίζεις λαμάκα τον εαυτό σου,Είναι βαρύ.Μάλλον λαμάκες είναι αυτοί πού σου το έδωσαν πού δεν φρόντισαν να σε ενημερώσουν.Κι εγώ καμμιά δεκαριά φορές ζήτησα ενεργοποίηση καί μιά φορά ένας υπάλληλος την είδε τη δουλειά εξουσία καί μου ζητούσε προσωπικές πληροφορίες.Δεν άντεξα καί γω καί του είπα ότι το κορίτσι μου είναι 25 χρονών αν αυτό μπορεί να βοηθήσει!Αυτός νευρίασε καί τελικά πήρε άλλος το τηλέφωνο καί αφού μου έκανε παρατήρηση ευγενικά με εξυπηρέτησε.

Δημοσ.

Ε καλά μην υπερβάλουμε "το πιο άχρηστο"...

Αλλά το να σε ελέγχει αν αλλάζεις hardware ή σε πόσα pc θα μπεί,ναι είναι νταβατζιλίκι στο μέγιστο βαθμό.

Και όσοι το πειράτεψαν καλά έκαναν..μακάριοι!

Σαν να πάρεις αυτοκίνητο και αν του αλλάξεις ζάντες/λάστιχα ή μηχανή,να πρέπει να δώσεις τις απαραίτητες εξηγήσεις σε μηχανικό του εργοστασίου.

Δημοσ.

Αν ήταν να έχω πληρώσει όλα τα προγράμματα που χρησιμοποιώ...

Θα ήμουν τώρα στο δρόμο...

Η γνώμη μου είναι, εφόσον αγοράζεις Η/Υ θα πρέπει να έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις ό,τι θέλεις με τη χρήση αυτού.

Δημοσ.
Ε καλά μην υπερβάλουμε "το πιο άχρηστο"...

Αλλά το να σε ελέγχει αν αλλάζεις hardware ή σε πόσα pc θα μπεί' date='ναι είναι νταβατζιλίκι στο μέγιστο βαθμό.

Και όσοι το πειράτεψαν καλά έκαναν..μακάριοι!

Σαν να πάρεις αυτοκίνητο και αν του αλλάξεις ζάντες/λάστιχα ή μηχανή,να πρέπει να δώσεις τις απαραίτητες εξηγήσεις σε μηχανικό του εργοστασίου.

[/color']

Nαι εχεις δικιο, μαλλον δε θα επρεπε να χρησιμοποιησω τον ορο Operational System(OS) αφου ετσι και αλλιως δεν ειναι λειτουργικο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...