freskas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Ανεβαινουν οι επιδοσεις μ'αυτην? Που μπορω να βρω 1 τετοια/κοστος?
billpeppas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 1) Δεν πρόκειται να βρείς 2) Σε πολύ μεγάλα δίκτυα, με AD/LC, κλπ βοηθάει λίγο. Σε normal καταστάσεις δεν βλέπεις διαφορά. Ιδιαίτερα σε κάρτα PCI 32BIT & μάλιστα 10/100M δεν αξίζει καν τον κόπο.
georgeadams Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Έχω την εντύπωση πως ΔΕΝ είναι για cache αλλά για BOOT ROM, για να κάνει boot από την κάρτα δικτύου, για χρήση σε "χαζά τερματικά" (pc χωρίς σκληρό δίσκο που διαβάζουν τα πάντα από το server, πχ σε λειτουργικό novell, ή unix).
billpeppas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Έχω την εντύπωση πως ΔΕΝ είναι για cache αλλά για BOOT ROM, για να κάνει boot από την κάρτα δικτύου, για χρήση σε "χαζά τερματικά" (pc χωρίς σκληρό δίσκο που διαβάζουν τα πάντα από το server, πχ σε λειτουργικό novell, ή unix). Cache γενικώς είπαμεν. Και ναι, συμπεριλαμβάνεται και μονάδα ROM για χρήση dumb terminal, etc. Η συγκεκριμένη είναι πιθανότατα για ROM module [ αν κρίνουμε από το μέγεθος και τον αριθμό των pins ]
kx5 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Και εγώ νόμιζα πως ήταν θέση για κάποιου είδους ROM με BIOS ώστε να βλέπει το PC την κάρτα χωρίς να τρέχει λειτουργικό και driver. Μου έχουν δώσει κάτι παλιές ISA κάρτες δικτύου που έχουν τέτοια ROM. Αναρωτιέμαι που μπορεί να βρει κανείς αυτά τα τσιπάκια (έτσι να τα τοποθετήσουμε για την τρέλα μας :razz: ).
billpeppas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Και εγώ νόμιζα πως ήταν θέση για κάποιου είδους ROM με BIOS ώστε να βλέπει το PC την κάρτα χωρίς να τρέχει λειτουργικό και driver. Μου έχουν δώσει κάτι παλιές ISA κάρτες δικτύου που έχουν τέτοια ROM.Αναρωτιέμαι που μπορεί να βρει κανείς αυτά τα τσιπάκια (έτσι να τα τοποθετήσουμε για την τρέλα μας :razz: ). Ιδέα δεν έχω
kx5 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 billpeppas έχουμε κέφια βραδιάτικα :razz: :razz: :razz:
freskas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Ειναι για boot αυτη bill ? ΕDIT: Σ'εκανες assemply σε flashares κ' σ'εχεις κ' σ'οκληρωμενο για καθε ενδεχομενο :-P ?
billpeppas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 billpeppas έχουμε κέφια βραδιάτικα Μέσα σε όσα τραβάμε και έχουμε πάθει, αν δεν είχαμε λίγο χιούμορ/προσπάθεια χιούμορ, δεν θα είμασταν ακόμα εν ζωή... Ειναι για boot αυτη bill ? Ναι. Σ'εκανες assemply σε flashares κ' σ'εχεις κ' σ'οκληρωμενο για καθε ενδεχομενο ? Δεν το έφτιαξα εγώ. Οι αριανοί όταν με απήγαγαν, μου το παρέδωσαν όταν με ξανα-έστειλαν στην γη
kx5 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Τι βραδιάτικα λέω... ξημερώματα είναι. φουτάνα αυπνία (insomnia) Bill την πουλάς?
billpeppas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Τι βραδιάτικα λέω... ξημερώματα είναι. φουτάνα αυπνία (insomnia) Bill την πουλάς? Μα καλά τώρα, θα πουλούσα ένα module ? Χάρισμα θα πήγαινε. Δυστυχώς το συγκεκριμένο βρίσκεται σε συσκευή που την χρησιμοποιώ. Αν έχω στην Αθήνα κανένα ξέμπαρκο, θα ενημερώσω.
kx5 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Δυστυχώς το συγκεκριμένο βρίσκεται σε συσκευή που την χρησιμοποιώ. Έλα μωρε... τι τη θες τη ROM αφού έχεις σκληρό & λειτουργικό επάνω στο PC. (ok αρκετά για σήμερα )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.