cv11591 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 έχω ένα δίσκο 80gb με 3 partition (c,d,e).χρειάστηκε να βάλω τα win 98 στο δίσκο μου και αναγκαστικά έπρεπε να κάνω format για να γίνει η μετατροπή από ntfs σε fat. κατά το format του c όμως (γύρω στο 20% ) κατά λάθος πατήθηκε το reset και πλέον ο δίσκος αν τον βάλω ως δευτερεύοντα σε άλλο υπολογιστή και πάω να διαβάσω από αυτόν εμφανίζεται το μήνυμα " πρέπει να γίνει διαμόρφωση στο δίσκο σας" , τα partition εχουν χαθεί και τα δεδομένα εμφανίζονται σαν να έχουν χαθεί καθώς ο δίσκος φαίνεται σαν να είναι άδειος και raw κάτι που δεν το πιστεύω.Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί επηρρεάστηκαν τα άλλα partition, ενώ θα περίμενε κανείς να επηρρεαστεί μόνο ο c στον οποίο γινόταν format.Υπάρχει κανένας τρόπος να επαναφέρω τα δεδομένα με κάποιο πρόγραμμα;
StavrosD Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Active@ File Recovery Το έχω δοκιμάσει και έκανε όντως την δουλειά του. Είναι το μοναδικό που έχω τρέξει και έχει βρεί δεδομένα ακόμα και από δίσκο όπου έχω γράψει ξανά από πάνω (σε 80GB δίσκο με 15GB, γραμμένα μετά το format, επανάφερε τα υπόλοιπα 60GB περίπου που είχα)
acinonyx Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Easy Recovery Professional apo http://www.ontrack.com
Κατερίνα Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Εγω έχω δουλέψει το File Scavenger 3.0 και μπορεσα κ έσωσα αρκετά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.