Προς το περιεχόμενο

ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ AGP επιλογη απο 4 βοηθεια

wgibson

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σαν τιμή είναι ύποπτα χαμηλή ειδικά απ' το Πλαισιο που δε φημίζεται για τις τιμές του...

Ας μας επιβεβαιώσει κάποιος ότι υπάρχει όντως διαθεσιμη.

" Ναι κυριε δυστυχως δεν είναι διαθεσιμη η FX 6800LE αλλά έχουμε την 5200 και μάλιστα με 30 euro λιγότερα!"

Δημοσ.

παιδια αγοραστηκε η sapphire γιατι η παλια καηκε

να ξερεται στην περιπτωση πλαισιου με τις τιμες σκοτωμα

ισχυει η τακτικη που ακολουθουν και μεγαλες αλυσιδες πχ κωτσοβολος κλπ

δλδ

παιρνεις τηλ και σου λενε

'' μολις εξαντληθηκε το μοντελο φχψ αλλα εχουμε το ω που ειναι ταδε κ.ο.κ''

ευχαριστω παντως

Δημοσ.
παιδια αγοραστηκε η sapphire γιατι η παλια καηκε

να ξερεται στην περιπτωση πλαισιου με τις τιμες σκοτωμα

ισχυει η τακτικη που ακολουθουν και μεγαλες αλυσιδες πχ κωτσοβολος κλπ

δλδ

παιρνεις τηλ και σου λενε

'' μολις εξαντληθηκε το μοντελο φχψ αλλα εχουμε το ω που ειναι ταδε κ.ο.κ''

ευχαριστω παντως

Aυτο ειναι μεγαλη αληθεια .φιλος μου που δουλευει στο πλαισιο Πατρας ,εψαχνα ενα divx player την μερα που βγηκε στο πλαισιο και μου λενε ξερετε εξαντληθηκε αλλα εχουμε το ταδε sony και ο φιλος μου μου λεει ποιος το ειδε αυτο ποτε? Αστα να πανε.

Δημοσ.

" Ναι κυριε δυστυχως δεν είναι διαθεσιμη η FX 6800LE αλλά έχουμε την 5200 και μάλιστα με 30 euro λιγότερα!"

"...Και αυτή η 5200 τι είναι?"

"...Κάτι σάν την 68000!"

ΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!

Έχουν λέτε τόσο χιούμορ στο Πλαίσιο?

Δημοσ.

:| :| :| :| pooooooooo pws epesan etsi oi times tous!!! kala tha vgoun ta kainouria terata giayto alla i diafora einai TERASTIA!!! apo ta 400-500E persi sta 100 fetos??????? holly sh*t!!!

Δημοσ.

Θεε μου, γιατι, γιατι σε μένα;;;

Αγόρασα την προηγούμενη βδομάδα μια XFX6800 128MB AGP 200? και τώρα κλαίω με τα 90 της LE...

Και όχι μόνο αυτο, αλλά η 6800 μου αποδεικνύεται άχρηστη...

Έχουμε και λέμε, P4 @ 2,4GHz, 512ΜΒ RAM, 6800 128ΜΒ AGP

Είναι φυσιολογικό:

1)6500 3dmarks sto 3dMark03;;

2)To KotorII στα 1280x1024 να βγάζει βια 20fps; Το Ι με την ίδια engine το έπαιζα αξιοπρεπώς στα 800x600 με μια GeForce 2MX 32MB...

Έχω απογητευτεί τελείως μα τελείως... 200? στον αέρα και το τροφοδοτικό μου είναι στα όρια του...

Δημοσ.

6800 είναι ή 6800LE; Aν είναι η δεύτερη τότε το 3dmark03 score φαίνεται φυσιολογικό, αν είναι κανονική 6800 απενεργοποίησε εξομάλυνση ή ανισοτροπικό ότι τυγχάνει τέλος πάντων να έχεις ενεργοποιημένο.

Δημοσ.

Όχι, 6800 κανονικό είναι.

Βέβαια είναι 3dmarks σε 1280χ1024 με όλα τα φίλτρα off.

Μήπως ως μέτρο σύγκρισης πρέπει να χρησιμοποιώ την ανάλυση 1024χ768; Εκεί έχω 8500 3dmarks...

Δημοσ.
Όχι' date=' 6800 κανονικό είναι.

Βέβαια είναι 3dmarks σε 1280χ1024 με όλα τα φίλτρα off.

Μήπως ως μέτρο σύγκρισης πρέπει να χρησιμοποιώ την ανάλυση 1024χ768; Εκεί έχω 8500 3dmarks...[/quote']

Τουλάχιστον εδώ συμπεριφέρεται κανονικά. Κοίτα όμως ωστόσο το τροφοδοτικό σου όπως σου είπα και στην άλλη ενότητα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...