Founes Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Το αντίπαλο δέος στην Sports Interactive και το Football Manager 06, είναι από την Konami με το Pro Evolution Soccer Management το οποίο, από ότι λέγεται θα είναι συμβατό με το Pro Evolution Soccer 5. Θα μπορείς να διαχειριστείς μια ομάδα από έξη Ευρωπαϊκές χώρες (προπόνηση, επιλογή ενδεκάδας, μεταγραφές, οικονομικά κτλ) και να παίζεις τους αγώνες μέσω του PES 5. Το παιχνίδι αναμένεται αρχές του 2006 και πραγματικά μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον, αρχικά για PS2 (για έκδοση PC δεν βρήκα τπτ). Ορίστε και μερικά screenshots….
aragorn Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Η κίνηση της κόναμι μου θυμίζει το αλησμόνητο Player Manager που είχε βγάλει η anco, που δεν ήταν τίποτα άλλο από το θρυλικό kick-off με μερικές δυνατότητες management επιπλέον. Για να δούμε. Καλό ακούγεται, αλλά στην πράξη δεν ξέρω.
dakangr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Pwpw liwsimo pou exei na pesei.Kai to lew giati ayto pou me xalage panta sta manager htan to pws den mporousa na paiksw ta match.Alla twra me to Pro 5...
Founes Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Κάτι ανάλογο είχε κάνει και η EA Sports με το FIFA 2005 και Total Club Manager 2005, βέβαια το Total δεν ξέρω γιατί αλλά ποτέ δεν με ενθουσίασε....
kirileman Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Προφανώς, άλλο το management και άλλο το ποδοσφαιράκι και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει η KONAMI να νιώθει σίγουρη για την επιτυχία ενός τέτοιου εγχειρήματος με βάση την επιτυχία της σειράς iss pro.! Ο χρόνος θα δείξει, όπως πάντα.
m00nlight Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Never Underestimate The Power of Konami... Eleos omws me th Man Red...Eleos...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.