_BASSstarlet_ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Βάζεις sub στον OTE? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sam235 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Αν δεν κάνω λάθος, για να μπεί το μόντεμ στην κεντρική πρίζα πρέπει να έχεις ISDN γραμμή. Μάλλον αυτοί στη Vivodi κάτι έχουν μπερδέψει..... Sam. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
javaneze Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Το απογευμα γνωρισα μια κοπελα στο ΙΕΚ μου, που κατα διαβολικη συμπτωση δουλευει στην βιβοντι... την ενοχλησα παραυτα, και μου ειπε και αυτη ακριβως τα ιδια ... Οτι "απο οσο ξερει" ετσι παιζει με την βιβο, ενω ειναι σιγουρη οτι δεν υφισταται τετοιο θεμα με την Οτενετ... μου ειπε επι λεξη, "Η γραμμη του Οτε ειναι οποτε αυτος κανει οτι θελει.. η βιβοντι ομως δεν μπορει να σου κανει dsl ολες τις γραμμες. σου κανει dsl μονο τον κεντρικο δεκτη, και οχι τις υπολοιπες του σπιτιου ... quoteαρω επι λεξη παιδια... μου ειπε βεβαια οτι θα ξαναρωτησει και θα μου επιβεβαιωσει αυριο... Γ*μ* τα μπερδεματα μου @Innersense δεν εχω ακομα το μοντεμ. σημερα εκανα μολις την αιτηση. δεν ξερω ποτε θα μου τα στειλουν αλλα απο οσο θυμαμαι ειναι το alcatel 530 για pstn... τωρα αμα σου πω οτι ξερω τι ακριβως ειναι το σπλιτερ, θα σε γελασω οποτε δεν πολυκαταλαβαινω τι ακριβως εννοεις... @_BASSstarlet_ φιλε μου αν δεν κανω λαθος η διαφορα τους ειναι, οτι η γραμμη του Οτε "χτυπαει" την κεντρικη πριζα και μετα αυτη το μοιραζει στις αλλες ... δλδ δεν ισομοιραζεται εξ αρχης η γραμμη σε ολες τις αλλες πριζες... τωρα τι ακριβως σημαινει αυτο... ο θεος και η ψυχη του! @Dark_son20 μακαρι φιλε μου... μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λες... Κυριοι ευχαριστω πολυ που ασχοληστε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KonstasK Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Ρε παιδιά ηρεμήστε, ηλεκτρολόγος είμαι και σας λέω ότι σύμφωνα με τις συνδέσεις που γίνονται στις τηλεφωνικές πρίζες γνώμη μου είναι ότι όποια πρίζα και να χρησιμοποιήσεις είναι το ίδιο πράγμα είτε έχουν συνδεθεί ακτινωτά είτε κυκλικά. Τώρα αν η Vivodi θελει τα δικά τις και μονο στο σαλόνι σου γίνεται τότε η λύση είναι WiFi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mithrantir Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Το απογευμα γνωρισα μια κοπελα στο ΙΕΚ μου' date=' που κατα διαβολικη συμπτωση δουλευει στην βιβοντι... την ενοχλησα παραυτα, και μου ειπε και αυτη ακριβως τα ιδια ... Οτι "απο οσο ξερει" ετσι παιζει με την βιβο, ενω ειναι σιγουρη οτι δεν υφισταται τετοιο θεμα με την Οτενετ... μου ειπε επι λεξη, "Η γραμμη του Οτε ειναι οποτε αυτος κανει οτι θελει.. η βιβοντι ομως δεν μπορει να σου κανει dsl ολες τις γραμμες. [/quote'] Nai kai o OTE exei dimiourgisei diko tou protipo DSL to opoio to xrisimopoiei kata voulisi kai panta gia na duskoleuei tous antagwnistes tou. I sindesi tou router/modem otidipote kai na valeis mpainei opou 8eleis esu. Auto einai to mono pou isxuei. Ola osa lene ta paidia apo ti Vivodi anikei sti sfaira tis imima8eias. Mia grammi exeis sto spiti sou auti pou kataligei apo ton OTE sti rozetta (kentriki priza tilefwnou) oles oi alles eswterikes apla kataligoun ekei. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Στην βιβο' date=' μου ειπαν περι τα 2 ευρω το φιλτρο... Αλλα ρε φιλοι ... ξαναπηρα τηλεφωνο και επιμενει εκει ο τεχνικος (διαφορετικος αυτη τη φορα) οτι μονο στην κεντρικη θα παιζει το μοντεμ... Το χειροτερο ειναι οτι τηλεφωνησα και σε ενα γνωστο και μου το επιβεβαιωσε, λεγοντας μου οτι ισχυει μονο για την βιβοντι αυτο επειδη λεει εχει τις δικιες τις γραμμες... καλα παω να σκασω ... Ρε παιδια καποιος με βιβοντι, ξερει να μου πει; ολοι οι βοβονταδες στην κεντρικη πριζα του σπιτιου το εχετε; ; :( [/quote'] GIA NA KLISEI TO THEMA GIATI ME TOUS MAMAKES TIS VIVODI THA ARXIZO Na brizo.stin pstn bazeis opou thes to adsl router kai stis ales apla filtrakia.oles oi prizes einai to idio ite exoun sindethei stin seira ite paralila.oles oi prizes einai enomenes metaxi tous diameso enos kalodiou pou iparxei sto spiti.alla stin vivodi ine toso axristoi pou otan ixa parei kapote adsl apo autous den ixera oti iparxei allo spliiter gia pots kai allo gia isdn giati mou ixan dosei lathos.allo toso na xeroun ti ginetai kai me tis prizes pou den einai kan thema tous.apla kapoios tous ipe na mpei stin kentriki kai to desan skini kordoni ekeimesa.sto telos tha sou poun oti ama exeis tilefoniko kentro den mporeis na baleis adsl.ixa vivodi kapote se isdn kai stin isdn episis den iparxei kentriki.kentriki einai mono auti pou exeis to netmod.apo ekei kai pera to ti patentes mporeis na kaneis esi den iparxei fragmos.exo kanei pano apo 400 egkatastaseis adsl kai exo balei to adsl se opoia priza boleue.exo dei tis apires patentes apo ilektrologous se spitia me skopo na metaferoun to isdn se allo domatio kai alla ateliota pragmata.oles oi prizes enonontai metaxi tou.gia auto min agxonesai.diladi i vivodi epidi exei dika tis dslam ti simenei oti pezoun mono me tin kentriki????i mipos to sima katalavenei pou koumpose kai arnite na pexei?oxi tipota allo alla tha to akousei kanenas apo tous kataskeuastes pou ftiaxnei dslam px cisco kai tha bgalei spirakia pou lene tetoies blakies.kai sto finale kai i vivodi pali to kalodio tou ote xrisimopoiiei .den allazei kati oute to pane asirmato.gia auto min agxoneste paidia.sorry gia to austiro ifos alla gia tin vivo ta exo mazemena. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
advantix Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Λοιπόν εγώ έχω δύο τηλεφωνικές πρίζες στο σπίτι. Η γραμμή έρχεται και κάπου μέσα στους τοίχους διακλαδίζεται και πηγαίνει στης δυο πρίζες ΑΡΑ δεν υπάρχει κεντρική πρίζα στο σπίτι. Λοιπόν αυτό που θέλω να πω εγώ είναι ότι μέσα στο πακέτο που μου έστειλε η tellas είχε ένα POTS Splitter με κωδικό 1ΑF02680ACAA και είναι με μια είσοδο (Line) και δυο εξόδους ( modem και phone ). Εγώ της πρίζες της έχω μια στο σαλόνι και μια στην κρεβατοκάμαρα την οποία την έχω τραβήξει παράλληλα και την πήγα και στο γραφείο. Αυτό λοιπον που μου δώσανε (το POTS Splitter ) το έβαλα στο γραφείο και από εκεί έφυγε μια γραμμή (που λέει modem) για το PC που είναι δίπλα και η άλλη για το τηλέφωνο που είναι στην κρεβατοκάμαρα και όλα καλά. Η συσκευή όμως στο σαλόνι χρειαζότανε και αυτή ένα φίλτρο γιατί με το που σήκωνες το ακουστικό αποσυντόνιζε το modem και έπεφτε η ADSL γραμμή. Πηγαίνω στον ΟΤΕ και παίρνω ένα απλό φίλτρο για ADSL over PSTN το βάζω επάνω και όλα καλά με την γραμμή αλλά επειδή έχω και αναγνώριση εισερχομένων κλήσεων δεν της εμφάνιζε. Με το πολλά και έπειτα από τηλέφωνα στο 134 του ΟΤΕ και 13800 της Tellas όλοι μου λέγανε ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα και αποφάσισα ότι το εν λόγω φιλτράκι που πήρα δεν έκανε γι αυτήν την δουλειά και πήρα ακόμα ένα POTS Splitter με κωδικό 1ΑF02680ACAA (9 ευρώ παρακαλώ ) και λύθηκε το θέμα. Η απορία μου είναι γιατί το ένα να μην έχει πρόβλημα και το άλλο να έχει. Σημείωση δεν δοκίμασα μόνο ένα αλλά 3 απλά φιλτράκια για τον φόβο μήπως πέσαμε σε χαλασμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 den xero giati ginetai auto alla dokimases na baleis mono dio filtrakia kai katholou splitter?????kamia fora petixenei kai auto apo to na pliroseis 9 euro gia spliiter.to splitter einai poli xrisimo otan exeis tilefonjiko kentro i otan exeis mia priza se olo to spiti kai xekinane ola apo ekei.genikos merikes fores mporei na tixei na baleis to splitter se mia priza kai xoris filtra na min exeis thoribo stis alles. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
advantix Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Με ένα απλό φίλτρο για την συσκευή στο σαλόνι , όπως είπα δεν είχα πρόβλημα ήταν όλα καλά και με την γραμμή και με τον θόρυβο. Το πρόβλημά μου ήταν ότι δεν είχα αναγνώριση εισερχομένων κλήσεων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geoal1973 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Σαν παλιος υπαλληλος στην VIVODI και 12 χρονια Μηχανικος Τηλεπικοινωνιων και μαλιστα στο τμημα που εκανε τις συνδεσεις DSL μπορω να σου πω με σιγουρια οτι θα παιξει σε οποια πριζα του σπιτιου θελεις εφοσον αυτες ειναι παραλληλες. Τωρα αν εχεις καποια συσκευη που θα δημιουργει προβλημα στο DSL αυτο θα το δεις οταν θα ερθει η υπηρεσια και απλα (αν εχεις προβλημα) θα βγαλεις ολες τις συσκευες τηλεφωνα,φαξ, κουδουνια (ναι μου ετυχε και τετοιο) απο τις τηλεφωνικες πριζες και θα αφησεις μονο το router για να δεις πια συσκευη σου δημιουργει προβλημα. Παντως ειναι πολυ σπανιες οι περιπτωσεις να μην δουλευει και συνηθως ευθυνετε καποιο ασυρματο τηλεφωνο παλαιοτερης γενιας ή καποια συσκευη με πηνιο που μεγαλωνει υπερβολικα την γραμμη και την εξασθενη. Παντως αν ερθει τεχνικος σπιτι σου μπορει να βαλει το οργανο μετρησης dsl και να δει τα παντα. Αυτα και μην ανχωνεσε οι προδιαγραφες του dsl ειναι κοινες και καμια εταιρεια δεν ξεφευγει απο αυτες, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
advantix Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Ευχαριστώ θα το κοιτάξω και αυτό μιας και υπάρχει και ασύρματο τηλέφωνο συνδεμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
javaneze Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Κυριοι ευχαριστω πολυ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 apla ipa na dokimaseis me dio filtra anti gia splitter kai filtro mazi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tevatron Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Kala egw pou exw empeiria apo Vivodi help exw thn aisthisi oti oi polloi texnikoi ths exoun tis gnwseis pou exw egw apo purinikh fusikh. Den 3erw ti ginetai an exeis dikia tous grammi an kai den nomizw na yparxei diafora alla se pstn egw k me th Vivodi k me th Forthnet opou goustarw vazw to modem. Eleos pia me auta ta Help-desk pou tous perneis na se voithisoun, telika vriskeis monos sou to provlima k mathainoun ki autoi kainouria kolpa. Me th Vivodi tous exw parei thl giati 3afnika den eixa dsl k anave portokali to papaki k mou lene aaaa den einai diko mas provlima einai tou OTE k parte ston OTE de mporw na kanw tipota. Telika thn wra pou milame egw 3anasetara username k password sto modem epai3an ola k tou eipa k th lush. Fusika ekane thn papia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosta Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Ευχαριστώ θα το κοιτάξω και αυτό μιας και υπάρχει και ασύρματο τηλέφωνο συνδεμένο. Συνήθως το πρόβλημα με την αναγνώριση είναι συνδυασμός τηλεφώνου-φίλτρου. Επειδή ο παλμοί για την αναγνώριση είναι σε άλλη συχνότητα μπορεί να μην την επιτρέπει το φίλτρο ή το τηλέφωνο λόγω του φίλτρου μπορεί να μην δουλεύει. Δοκίμασε άλλο τηλέφωνο στο ίδιο φίλτρο και άλλη μάρκα φίλτρο με το τηλέφωνο. Με κάτι θα δουλέψει. Επίσης αν δεν γίνει τίποτε δοκίμασε και χωρίς φίλτρο να δεις μήπως και δουλέψει. Αλλά κοίτα και το ιντερνετ μήπως όταν θα σηκώνεις το τηλέφωνο πέφτει η γραμμή ή η ταχύτητα. Έχω δεν πολλές περιπτώσεις με τηλέφωνα που δεν επηρεάζονται και δεν επηρεάζουν το dsl. Εγώ στην αρχή που δεν μου είχε φέρει το splitter(ISDN) ο οτέ είχα ιντερνετ και netmod και δούλευαν κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.